Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 вересня

П'ятниця, 5 вересня 2014, 07:45
Як тільки вдасться успішно завершити поточні завдання, оскільки на їх місце прийдуть нові. Добре подумайте про результати і підведіть підсумки. Є ймовірність, що зайва самовпевненість не допоможе вам надалі, і тут стане в нагоді самоаналіз.
Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 вересня

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для професійної діяльності будуть корисні ділове листування, обмін інформацією. Поїздки, а також переговори і робота з документами успішні, якщо запланувати їх на першу половину дня. Добре знайти знаючої людини, якій можна передати частину справ і повноважень. Близькі здатні здивувати несподіваними вчинками. Може трапитися, що ви не зможете відразу в належній мірі оцінити їх, але згодом знайдете позитивні моменти. Намагайтеся не давати волі негативним емоціям.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Легко знайти спільну мову з оточуючими. Здоровий глузд буде гарним помічником у вирішенні багатьох проблем, а творчий підхід до поставленим перед вами завданням дасть можливість знайти нетривіальні рішення. Хороший день для поїздок, навчання і літературної діяльності. У відносинах з близькими з'явиться деяка холодність, відчуженість, формальний підхід. Це викликано тим, що вам хочеться надійності, захисту, впевненості у завтрашньому дні, а не банальних букетів квітів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не варто планувати переїзд або інші квартирні питання. Також не варто звертатися в державні інстанції, до органів влади. Проявляйте максимум такту і дипломатичності при веденні переговорів і спільних проектів. Добре займатися дослідженнями, сільськогосподарськими роботами. Стосунки з близькими вийдуть на перший план. Хоча ваш настрій важко назвати відмінним, але серйозність і уважний підхід до справ домашніх вселить в них впевненість у благополуччі.

Рак (22 червня – 23 липня)
Серйозне ставлення до справ і вміння стримувати емоції будуть дуже корисні для спілкування з начальством і колегами. Не варто пред'являти підвищені вимоги не тільки до оточуючих, але перш за все до самого себе. Похмурий настрій може з'явитися, якщо ви не зможете вплинути на хід подій. Добре відправитися в невелику подорож з кимось близьким. Однак буде приємно просто піти в книжковий магазин і вибрати книгу рецептів, наприклад. Можна запланувати похід до лікаря.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Гарний час для підвищення своїх умінь і навичок. Ті, хто зайнятий навчанням, відчують інтерес до нових сфер знання. Авторитет зміцниться, ви можете розраховувати на зміни у своєму статусі. Можливо, у вашому оточенні з'явиться людина, якій незабаром можна буде довірити частину своїх обов'язків. Зверніть увагу на самопочуття, якщо відчуєте нездужання, то слід використовувати тільки перевірені засоби. Експерименти зі здоров'ям, як то – починати нові дієти, змінювати режим дня – краще перенести на більш сприятливий день.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Загостриться і без того сильна любов до порядку. Увага до дрібниць в цей період буде як ніколи до речі, що оцінять оточуючі. Адже ваше вміння давати поради, пояснити складні завдання принесе їм користь. Хороший день для викладачів, працівників наукової сфери. Комунікабельність та здатність знаходити правильні слова допоможе і у відносинах з близькими. Варто лише не забувати, що ви не є центром Всесвіту, ведіть себе скромніше, прислухайтеся до думки домочадців.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Таємне життя інших людей може вас зацікавити. У підсумку, можливо, вдасться отримати секретну інформацію. Навіть якщо такого не станеться, то прихований сенс речей буде хвилювати набагато більше, ніж лежить на поверхні. Відмовтеся від бажання критикувати оточуючих, вставати на позицію вчителя. Не варто вирушати в гості, якщо там збереться занадто гучна компанія, або на великі заходи. Вечір краще провести за цікавою справою, яким можна поділитися з самими близькими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не варто ігнорувати довідкову літературу і заново винаходити велосипед. Використовуйте досвід або думка експертних джерел для початку чогось нового. Це значно полегшить вам виконання задуманого. Співпраця теж буде сприяти вирішенню завдань. Є ймовірність зустріти людину, з якою легко і цікаво спілкуватися. Це може також обіцяти невелику романтичну пригоду. З близькими відносини стануть дещо натягнутими, але у ваших руках – можливість вплинути на ситуацію і не дати їй перерости в конфлікт.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Переговори пройдуть більш продуктивно, якщо це буде особиста зустріч. Не намагайтеся діяти за шаблоном, сьогодні вам дуже важко зрозуміти, що рухає оточуючими, і тому саме персональне спілкування особливо плідно. Не варто починати тривалі подорожі і робити великі покупки. У відносинах з близькими дуже важливим буде зважений діалог. Не варто доводити свою позицію занадто емоційно, краще спробувати використовувати логіку та аргументацію. Але і в цьому випадку варто запастися терпінням, обранець може не відразу погодитися з вашими словами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Робота буде успішною, якщо вона пов'язана з викладанням, пізнавальної, інформаційної або посередницькою діяльністю. Добре почати вивчення нових предметів, проводити переговори, вирушати в поїздки. Ви будете доброзичливі і оптимістичні, готові прийти на допомогу, але оточуючі можуть цього не оцінити. Звертайте увагу на ті дрібниці, які здатні поліпшити атмосферу в сім'ї. Іноді маленький подарунок або букет квітів можуть стати початком романтичних відносин. Для тих, хто ще не визначився зі своїм сімейним статусом, з'явиться можливість побачення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Критична точка зору виявиться дуже корисною для вирішення професійних завдань. Не бійтеся обговорювати проблемні теми, спільно прискіпливо аналізуйте помилки. На практиці це допоможе виправити недоліки в роботі не тільки вашої, але й оточуючих. Не чекайте, що почуття захлиснуть стосунки з коханою людиною. Швидше близьким захочеться впевненості й стабільності, практичного підтвердження вашої надійності. І тут доведеться робити вибір: залишитися вірним своїм принципам або поступитися домашнім, змінивши точку зору.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Особиста думка навряд чи стане вирішальним сьогодні. Багатьом представникам знаку доведеться або повністю погодитися з доводами чужої сторони, або пристосуватися до них. Краще всього піти на компроміс. Не будуйте великих планів, швидше за все, їх просто не вдасться реалізувати. Невдалі збігу обставин можуть зіпсувати настрій. Згадайте про те, що вам дається найкраще, і займіться не поспішаючи цією справою. У відносинах з близькими будьте простіше, спробуйте зрозуміти точку зору, поставивши себе на їх місце. Можливо, що аргументи і прагнення домашніх стануть мати більше сенсу для вас.