Гороскоп на 27 квітня 2015

Понеділок, 27 квітня 2015, 08:17
Козеріг. Не виключено, що дії заздрісників або публікації в пресі можуть зганьбити добре ім'я козерога і зруйнувати те, чого він досяг. Вам, як вогню, треба остерігатися всяких протиправних дій і спілкування з непорядними людьми.
Гороскоп на 27 квітня 2015

 Водолій. Події початку місяця освіжать ваші подружні почуття, додавши в них романтики. Постарайтеся не "пиляти" чоловіка, широкий погляд на речі поліпшить стосунки.

 Риби. В цей час може виплисти те, що вам хотілося б приховати від сторонніх поглядів. Остерігайтеся будь-яких надмірностей - в їжі, питві або любовних стосунках. Приведіть в порядок свої папери і документи.

Овен. Ймовірно, що невелике погіршення здоров'я на початку дня не вплине на моральний настрій. Ви зберете плоди власних зусиль, прикладених цього місяця. Сімейне життя дарує радість взаємної довіри і душевного комфорту. Цей період протипоказаний для різного роду подорожей, переїздів і зміни місця проживання. Будьте гранично обережні і дбайливі по відношенню до свого здоров'я.

Телець. Приємно відзначити, що сьогодні у багатьох з вас з'являться нові впливові покровителі, які прагнуть допомогти вашому становленню, кар'єрному зростанню. Та і ті, хто раніше з готовністю протегував вам, зараз не відмовляться від цієї ролі. Вчіться приймати допомогу. Як правило, Тельці з готовністю підставляють плече, а ось коли їм самим потрібна підтримка, проявляють гординю.

Близнюки. Цей день відкриває нові перспективи і несе удачу. Можливо, вам вдасться все, що не задумаєте. Варто повірити в себе і постаратися, і вам вдасться те, що ніяк не виходило.

Рак. Сьогодні у Раків може з'явитися безліч невідкладних справ. Доведеться устигати скрізь. Рівень доходів зараз середній. Вирушаючи по магазинах, дійте швидше, не витрачайте часу на довгі роздуми. Інакше ви ризикуєте упустити не одну вигідну покупку за зниженими цінами.

Лев. Сьогодні Леви можуть відрізнятися прозорливістю. Вірогідні віщі сни. Не виключено, що саме сьогодні увінчаються успіхом тривалі зусилля добитися визнання. Творчість принесе реальні плоди. Спирайтеся на інтуїцію. Вона допоможе і в особистому, і в громадському житті.

Діва. Тенденції цього дня допоможуть Дівам забезпечити собі безбідну старість. Багато хто насолоджуватиметься комфортом і безпекою, а якщо гроші допоможуть здійснити ваші мрії, то щастя буде безмірним. Ви повинні розуміти, що матеріальні блага не самоціль, а засіб для досягнення гармонійного і гідного існування.

Ваги. День багатий на неприємності: на зустрічі з представниками силових структур або потужним тиском з боку людей і обставин. Бережіть себе, не пускайтеся в необдумані подорожі і не порушуйте закон. Участь в масових заходах небажана.

Скорпіон. Збільшується потреба Скорпіонів в комфорті, затишку і красивих речах. Можна купувати хутра, дорогі прикраси, робити розкішні подарунки.

Стрілець. Цей період ознаменується великою кількістю зустрічей, переговорів і буде пов'язаний з необхідністю міняти правову основу існуючих стосунків. Проявіть свої ділові якості в повну міру, але при цьому не порушуйте правових норм.