Гороскоп на 18 червня 2015 для усіх знаків Зодіаку

Четвер, 18 червня 2015, 14:04
Овен. Упродовж сьогоднішнього дня Овни можуть зіткнутися з перепадами настрою. Можливе хвилювання у зв'язку з домашньою обстановкою, занепокоєння про питання безпеки. Подвійну силу дії матимуть несподівані повороти обставин, ваші плани, що різко порушують, на день. Деякі Овни самі виступлять в ролі порушників спокою, демонструючи свою незалежність, самостійність.
Гороскоп на 18 червня 2015 для усіх знаків Зодіаку

Телець. Спроба обернути когось зі знайомих «у свою віру» для того, щоб мати більше основи для стосунків. Наприклад, запросити його у свою маркетингову мережу, або Суспільство Свідомості Крішни.

Близнюки. Соромливість, що казна-звідки взялася, сьогодні не дає Близнюкам з'явитися перед співрозмовником в тому вигляді, в якому вони розраховували. Зате бесіда виявиться більше насиченою і конструктивною.

Рак. Сьогодні Раки можуть розраховувати на тимчасове повернення колишньої стабільності. Відкат на колишня позиція надасть Ракам упевненості. Разом з обстановкою стабілізується емоційний стан Раків, вони швидко і ефективно відновлюватимуться після коротких періодів хвилювання. Знайомий, зручний і перевірений алгоритм поведінки не підведе передусім в партнерських і любовних стосунках.

Лев. Сьогоднішній день підходить Левам для вирішення сімейних проблем, а також для роботи над внутрішніми завданнями у фірмі, робочому колективі. Перевагу Левам варто віддати старим планам, які, через різні обставини, були реалізовані не повністю. Для багатьох Львів це будуть плани, пов'язані з нерухомістю, кредитами, правами на землю або інші ключові ресурси.

Діва. Оптимізм і інтелектуальність. Сьогодні Діви не дозволяють собі скороспішних рішень і необачних вчинків. Це якимсь чином організовує і оточення.

Ваги. Сьогодні Ваги відчують непереборне прагнення до самореалізації, бо раптом зрозуміли, в чому полягає подібність творіння Творцеві - в здатності, нехай не в таких якостях і кількостях, але також творити.

Скорпіон. Сьогодні Скорпіонам не варто гнатися за нововведеннями, користуватися старими перевіреними методами, бо усі нововведення пішли від них.

Стрілець. Сьогоднішній день хороший Стрільцям для вирішення грошових і майнових питань. Трохи підвищена небезпека дрібного травматизму через власну неуважність.

Козеріг. Сьогодні емоції Козерогів проявляються з великою силою. Козероги неймовірно уперті, а це може привести до сварок. Можливі спори через гроші.

Водолій. Сьогодні те, що на перший погляд може здатися протистоянням з партнером, при найближчому розгляді виявляється тісною співдружністю. І ніякого парадоксу в цьому немає - без педалі гальма, рівно, як і без педалі газу далеко не поїдеш.

Риби. Щось не так. Сьогодні це почуття смутно тривожить Риб і заважає їм зосередитися. Але, захопившись чимось іншим, Риби забувають про туманні передчуття.