Гороскоп на 10 липня 2015 року

П'ятниця, 10 липня 2015, 03:08
Овен Зірки відродять в Овні його природну заповзятливість, уміння заробляти великі гроші, реально оцінювати обстановку, що сприятиме поліпшенню його життєвого рівня. Будьте щирі, чесні і благородні по відношенню до своїх ділових партнерів, і вони стануть поважати вас, довіряти вам. У такому разі результат спільної діяльності влаштує усі сторони.
Гороскоп на 10 липня 2015 року

Телець

Вас чекає успіх в усіх заходах, але для цього доведеться багато працювати. Піднімаючись по кар'єрних сходах, ви вимушені будете пережити і конфлікти, і підступи заздрісників, і власні сумніви. Один з ваших недоліків - вередливість. Ви прагнете до того, щоб все в житті було правильно. Вас може розладнати будь-яка дрібниця. Ви не задоволені роботою, якщо в ній виявлена щонайменша неточність.

Близнюки

Багато хто буде повністю зосереджений на собі. Ha першому місці у Близнюків будуть власні бажання і ідеї. З'явиться ненаситна потреба чути у свою адресу компліменти і слова схвалення від коханих і людей, які люблять вас. Не нехтуйте раніше накопиченим досвідом, але при цьому почніть наново відкривати для себе світ.

Рак

Не виключено, що сьогодні Раки будуть щасливі в любові. У їх сім'ях встановиться мир і благополуччя. Незважаючи на серйозне ставлення  до своїх обов'язків, не будьте занадто похмурі. Корисно іноді пожартувати і повеселитися.

Лев

Під впливом зірок поведінка Левів починає мінятися. З'явиться більше допитливості, готовності до контактів, обміну думками, ідеями. Справи більшою мірою будуть пов'язані з отриманням інформації і кореспонденції, обчислювальною технікою, невеликими поїздками. Дійте, обачливо дотримуючись власної вигоди, перетворюючи кожну проблему на шанс для власного просування. Навчіться обертати усі непередбачені критичні ситуації собі на користь.

Діва

Удача обов'язково посміхнеться Дівам - не в любові, так в побуті або на роботі. Сприятливі усі творчі почини. Зберігайте у своїй душі комфорт, надаючи більшості подій йти власним ходом і мобілізуючи свою чарівність або здібність тільки в тих випадках, коли вони можуть мати вирішальне значення. Можете дати волю фантазії, наприклад, використати в інтер'єрі правила фен-шуй.

Ваги

Сьогодні вам напевно вдасться змінити на краще свої любовні або сімейні стосунки. При цьому ви зумієте вирішити давно назрілі житлові питання, улагодити розбіжності у спадок або заповіт. Сумлінно займайтеся сімейними і господарськими справами, уникаючи усілякої тяганини і постійно маючи на увазі найважливіші кінцеві результати своєї діяльності.

Скорпіон

Не виключено, що у фінансовому плані вам допоможуть впливові колеги і друзі. Можливо, ви отримаєте довгостроковий кредит, який допоможе здійснити давно планований захід. Цінуйте в житті те відчуття інтелектуального або духовного підйому, яке може дати матеріальний достаток. Поступайте відповідно до власних, дуже специфічних, переконань.

Стрілець

Можливе розчарування у Стрільців, що розраховують просунутися по службових сходах у галузі охорони здоров'я, побутового обслуговування і торгівлі. Ви зможете досягти повного здійснення своїх бажань, якщо зумієте отримати особисту вигоду, задовольняючи якусь громадську потребу. Ваша відкритість викликає довіру, і в результаті багато чого вдасться добитися в навчанні або бізнесі.

Козеріг

Цей день символізує відстоювання своїх прав, пошук істини і правди. Не викорчовуйте брехню, кривдить і розтоптуючи людську гідність близької людини, а допоможіть йому повернути гідність. "Хороша правда-матка, але не перед людьми, а перед Богом", - свідчить народне прислів'я.

Водолій

Амбітним і пихатим Водоліям день принесе одні прикрощі, оскільки не все складатиметься на їх користь. Крім того, їх старання не будуть оцінені належним чином. Не варто ризикувати у фінансових питаннях. Не рекомендується взаємодія з банками і страховими компаніями.

Риби

Аспекти планет сьогодні здатні сплутати усі плани, завадити веденню практичних справ внесенням туманності, неясності, сумбуру і просто ліні. Не піддайтеся бажанню піти від неприємностей за допомогою обману або самообману.