Гороскоп на сьогодні - 6 серпня 2015: повітряний настрій

Четвер, 6 серпня 2015, 10:03
Гороскоп на сьогодні, 6 серпня, для усіх знаків зодіаку. Зірки обіцяють дуже легкий і приємний день. Вас супроводжуватиме попутний вітер в усіх починах. Сьогодні навіть найнаполегливіші труднощі будуть легко вирішувані.
Гороскоп на сьогодні - 6 серпня 2015: повітряний настрій

Лев

Левам, сьогодні, 6 серпня, захочеться блиснути інтелектом. З цією метою Ви почнете цитувати улюблені твори. Але врахуйте, що таке самоствердження легко може перетворитися на похваляння в очах оточення.

Діва

Діви сьогодні, 6 серпня, розчаруються у близькій людині. Останнім часом Ви покладали багато на її допомогу, але це особа навіть не постаралася прийти на виручку, незважаючи на те, що свого часу Вам довелося допомогти їй.

Ваги

Вагам сьогодні, 6 серпня, доведеться виживати в середовищі жорсткої офісної конкуренції. Новий фахівець почне відстоювати своє місце під Сонцем, претендуючи на шматок Вашого авторитету. Поводьтеся спокійно і упевнено: хвилинна слава ніщо в порівнянні з напрацьованою репутацією.

Скорпіон

Сьогодні, 6 серпня, Скорпіони приймуть рішення поміняти стиль роботи. Ваші інноваційні методи викличуть сильне схвалення у керівництва. Чекайте заохочення.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 6 серпня, рекомендує понизити свою прудкість до роботи. Те, що годиться для офісу, абсолютно неприйнятно вдома. Не намагайтеся нічого доводити рідним. У вас має бути любов без умовностей.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 6 серпня, буде ніяково від поведінки рідних. Ви будете сильно чимось роздратовані і спробуєте спочатку це приховати. Але у результаті все одно зірветеся на докори. Поступіть мудріше і відразу промовте нюанси, які дратують.

Водолій

Сьогодні, 6 серпня, Водоліям варто шукати правду на стороні. Не намагайтеся достукатися до колег і друзів, які можуть від Вас дещо приховати. Заведіть невимушене знайомство з кимось з сусіднього відділу, таємне стане явним.

Риби

Зірки попереджають Риб сьогодні, 6 серпня, про те, що усі фінансові операції на сьогодні краще відкласти. Не підписуйте ніяких паперів. Шопінг теж сьогодні буде марною тратою грошей.

Овен

Овнам сьогодні, 6 серпня, буде не варто доводити кому-небудь що-небудь. Вам захочеться підкреслити свою волелюбність, але вийде тільки гірше. Ваше бунтарство розсердить керівництво і Ви можете бути відсторонені від виконання поточного проекту.

 Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 6 серпня, радить проявити сміливість і підкорювати намічені вершини. Особливо повезе Тельцям в амурному плані: сміливо йдіть на зустріч персоні, яка Вам давно подобається. Його розташування сьогодні гарантоване.

Близнюки

Сьогодні, 6 серпня, Близнюкам варто керуватися своїм шостим почуттям. Незважаючи на аргументи холодного розуму, зверніть увагу на знаки на своєму шляху. Врахуйте, усі маленькі підказки і перевірте двічі усю інформацію, з якою Ви працюєте.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 6 серпня, обіцяє натягнуті стосунки з керівництвом. Через виникле нерозуміння Вам доведеться затриматися на роботі. Не варто обурюватися. Просто робіть свою роботу.