Гороскоп на 25 серпня 2015 року

Вівторок, 25 серпня 2015, 02:09
Козеріг. Можуть проявитися керівні здібності Козерогів, удачливість в усіх справах, але існує вірогідність безсилля що-небудь зробити в кризовій ситуації. Ви, безперечно, маєте здібності, які допомагають вам досягти певних успіхів у роботі. Але у вас є і слабкості, про які не варто забувати. Тому в скрутну хвилину звертайтеся за допомогою.
Гороскоп на 25 серпня 2015 року

Водолій. Планети можуть розкрити багатий батьківський і педагогічний потенціал Водоліїв. Вони будуть розташовані до турботи про своїх підопічних. У стосунках з дітьми варто проявити більше конкретики, показати на доступних прикладах з життя, як правильно в ній орієнтуватися.

Риби. Критичний день, який може бути багатий нещасними випадками. На особливу небезпеку наражаються ті, хто знаходиться далеко від будинку, - їх очікують несподівані захворювання. Не слід багато спілкуватися. Будьте обережні в громадському транспорті і за кермом. Вечір проведіть в звичній обстановці.

Овен. У багатьох Овнів вірогідні ускладнення з офіційними інстанціями у старих справах. І, хоча до кінця дня все улагодиться, деякий час це може відволікати від намічених цілей і гальмувати рух вперед. Потрібно строго виконувати усі вимоги закону, наскільки б обтяжливими вони не показалися. Будьте уважніші до старших членів сім'ї -можливо, комусь з батьків знадобиться ваша допомога.

Телець. Не виключено, що сьогодні вам доведеться зосередитися на професійних питаннях і розібратися з проблемами, які окрім вас ніхто не зможе вирішити. Сміливіше шукайте нестандартні ходи - тільки так ви зможете знайти вихід, здавалося б, з тупикової ситуації.

Близнюки. Багато Близнюків вважатимуть за краще, щоб поряд з ними знаходилася рідна і улюблена людина, але при цьому вони всіляко підкреслюватимуть свою незалежність. Як і у усіх, у вас теж є недоліки, але якщо ви будете привітні і привабливі, з тонким почуттям гумору, то завдяки цим якостям вам вдасться уникнути неприємних наслідків своїх «пригод».

Рак. Сьогодні не сприятливі переїзди, зміна місця проживання. Навіть найвигідніші пропозиції із цього приводу зрештою виявляться фікцією, а головне -обернуться для вас великими неприємностями. Можливі і грошові втрати, і сімейні розбрати, і травми, і загострення хронічних захворювань. Відкладіть свої плани краще на майбутнє. Коротше, залишайтеся на місці і пам'ятайте: «В рідному будинку і стіни допомагають».

 Лев. Внутрішня неурівноваженість багата конфліктами з родичами, сусідами і знайомими, утруднить ваше спілкування з товаришами з навчанняі викладачами. Невдалими будуть близькі і далекі поїздки. Проте вівторок хороший для спілкування з коханою людиною і дітьми. Вам треба переглянути стосунки з близькими. Можливо, вам бракує взаєморозуміння.

Діва. Вам доведеться неабияк потрудитися для досягнення бажаної мети. Проте якщо зовсім відмовитися від неї, то можна зберегти не лише сили, але і матеріальні кошти. Вибирайте, що вам дорожче і потрібніше на цьому етапі життя, а якщо не зможете -зверніться за порадою до близьких друзів.

Ваги. Цей день вдалий для тих, хто вимушений надолужувати прогаяне. Сплеск енергії і віра в себе дозволять добитися успіху у великому і малому. Можливі несподівані, швидше позитивні, повороти в матеріальній сфері. Друга половина дня підходить для того, щоб приготувати приємний сюрприз дитині або коханій людині.

Скорпіон. У багатьох Скорпіонів з'явиться можливість розширити свої філософські погляди, зміцнитися у своєму світогляді. Посиляться інтелектуальність і працездатність. З'явиться бажання зрушити гори. Хороший час для нових починів. Можна займатися будь-якими справами, спрямованими на зміцнення матеріального добробуту.

Стрілець. День сприятливий для налагодження сімейних стосунків, ремонту квартири, фінансового успіху, любовних стосунків. У Стрільців буде багато вірних друзів, які допоможуть у вирішенні багатьох питань. Вам знадобиться добра рада і просто сердечна участь, адже у важкій ситуації так важливо виговоритися.