Гороскоп на 4 вересня 2015 року

П'ятниця, 4 вересня 2015, 01:37
Овен Сьогодні ти можеш опинитися в центрі бурхливого скандалу. У сформованій ситуації краще все перевести в жартівливу форму. Заздрісники спробують зіпсувати твою репутацію. Не варто реагувати на дрібні капості недоброзичливців. Твоя мудрість і сила - у спокої і безтурботності, тому будь упевнена у своїх силах.
Гороскоп на 4 вересня 2015 року

Телець

Вранці варто поквапитися, сьогодні твоя зовнішність ніяк не вплине на результат подій. Рутинна робота може втомити, старайся відволіктися під час перерви. Таємний шанувальник надасть знак уваги і зазначить свою прихильність. Не варто давати привід для пліток і фліртувати на роботі. У другій половині дня потрібно проявити жорсткість і відмовити у спілкуванні особі, яка тобі неприємна.

Близнюки

У першій половині дня можливі непередбачені розтрати. Зламані речі краще викинути, вони ввібрали багато негативу. Вплив сильної особистості може гнітюче діяти на твій настрій. Саме час, щоб зайнятися корекцією і відновленням енергетики. Увечері на тебе чекає приємна і несподівана зустріч із цікавим чоловіком.

Рак

Вранці варто витратити більше часу на красу і макіяж. Бездоганний зовнішній вигляд додасть тобі впевненості. Важливі переговори триватимуть довше, ніж планувалося. Всі плани на вечір доведеться скасувати. Цей день допоможе знайти відповіді на багато питань і змінить твоє ставлення до людей.

Лев

Сьогодні варто проявити старанність і педантичність у виконанні будь-якої справи. Халатність може призвести до серйозних і неприємних наслідків. Не варто обговорювати отриману інформацію з колегами. Дій швидко і рішуче, взявши всю відповідальність на себе. Увечері можна відвідати перукаря і трохи змінити свій імідж.

Діва

Цей день принесе багато цікавих контактів. Освоєння нової інформації принесе в майбутньому хороші плоди. Зверни увагу на своє близьке оточення. Настав час розірвати стосунки з людьми, які приносять проблеми в твоє життя. Увечері підвищена увага чоловіків може спровокувати ревнощі обранця

Терези

Сьогодні вдало вирішуватимуться питання, пов'язані з юридичною сферою. Подані прохання будуть безперешкодно задоволені. У другій половині дня стосунки з керівництвом можуть загостритися. Не варто доводити свою правоту, краще промовчати. Увечері варто відмовитися від роботи по дому, просто розслабся і відпочинь .

Стрілець

Цього дня все піде не так, як планувалося. Не варто поспішати і турбуватися. На шляху до успіху тобі доведеться подолати ще чимало труднощів. У складній ситуації головне - не падати духом. Вільний час варто присвятити приємним покупкам, які допоможуть підняти настрій.

Козеріг

Козеріг У першій половині дня не варто братися за кілька справ одночасно. Напиши список і розстав пріоритети. Все вийде, якщо ти навчишся чекати відповідного моменту, запасаючись терпінням. У другій половині дня фінансовий прибуток дасть можливість зробити бажану покупку. Покладайся на свій внутрішній голос, не довіряй думці оточуючих.

Водолій

Сьогодні тобі доведеться стримувати свої емоції і почуття. Потрібно чітко розділити роботу й особисте життя. Постав собі високу мету, яка захопить і змусить активніше діяти. У другій половині дня впливова особа допоможе вирішити важку ситуацію. Твій організм ослаб, займися цілющими практиками і тренуваннями.

Риби

У першій половині дня варто уникати відряджень і далеких поїздок. Ризик обману дуже великий, тому будь уважнішою. Сьогодні ти зустрічатимеш людей, які відображають деякі твої негативні риси . Потрібно зробити висновки і прагнути вдосконалення. Увечері споглядання за Стихією вогню допоможе позбутися неприємних думок і відчуттів.