Гороскоп на 12 вересня 2015 року

Субота, 12 вересня 2015, 00:21
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I) За допомогою друзів або ділових партнерів ви зможете отримати привабливі пропозиції, які допоможуть вам знайти нові джерела заробітку або змінити сферу діяльності. Слід дуже добре і детально все обдумати: домогтися успіху буде не так просто.
Гороскоп на 12 вересня 2015 року

 ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II) День пов'язаний з будівництвом, оновленням, накопиченням. Сприятлива зміна місця проживання, ремонт, великі перестановки в будинку і офісі. Рекомендується приводити в порядок або зміцнювати свої володіння. Але постарайтеся економніше розпоряджатися фінансами, обсяг витрат може перевищити доходи. 
 

 РИБИ (Pisces, 20.II-20.III) Цей день характеризує падіння життєвого рівня. Вірогідні грошові витрати, пов'язані з вихованням і навчанням дітей, лікуванням родичів старшого покоління. В особистому житті теж можуть бути неприємності. У закоханих і у подружніх пар можуть виникнути розбіжності на грунті фінансів. Ймовірно, що спливуть давні гріхи і образи. 
 

 ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV) День отримання перетворення космічної енергії. Потрібно бути уважним і обережним у будь-якій справі. Не приймайте ніяких необдуманих рішень. За допомогою перевірених друзів або ділових партнерів ви зможете отримати привабливі пропозиції, однак не варто змінювати вид діяльності або роботу - даний період цьому не сприяє. Є шанс отримати якесь звістка, яке, як стверджують планети, може докорінно змінити ваш спосіб життя. 
 

 ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V) Цей день несе з собою труднощі і клопоти. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте звістку від близької людини, яке може багато на що вплинути і докорінно змінити ваше нинішнє становище. Можливо, вам навіть доведеться прийти йому на допомогу. Ви будете почувати себе добре і спокійно. День дуже сприятливий для занять спортом і будь фізичною роботою. 
 

 БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI) День пов'язаний з перетвореннями космічної енергії. Несе з собою труднощі в спілкуванні з партнерами і домашні клопоти. Належні старання і старанність будуть обов'язково винагороджені. Помилки ж коштуватимуть дорого. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте звістка, яке може вплинути на відносини з близькою людиною і докорінно змінити ваше нинішнє становище. 
 

 РАК (Cancer, 22.VI-22.VII) У цей день ви можете бути піддані спокусам. Почуття будуть інтенсивні, але мінливі, настрій нерівне, а бажання розважитися буде перемежовуватися з бажанням повного спокою. Імовірність нервозності і невиправданих матеріальних втрат. Намагайтеся не виходити з рівноваги і знайти в собі точку опори. 
 

 ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII) Потрібно бути уважним і обережним у будь-якій справі. Зірки рекомендують стримати свою владність і не намагатися прагнути до лідерства у спільних заходах і колективних діях. Як і раніше існує небезпека для здоров'я. Постарайтеся уникнути присутності в місцях масового скупчення народу, не віддавайте обжерливості і надмірного вживання спиртних напоїв. 
 

 ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX) День перетворення космічної енергії. Потрібно бути уважним і обережним у будь-якій справі. Сприятливий день для перспективного планування, для пошуку нових джерел заробітку, для зміни сфери діяльності. За допомогою перевірених друзів або ділових партнерів ви зможете отримати привабливі пропозиції, але їх слід дуже добре і детально обдумати: домогтися успіху буде не так просто, як здається. 
 

 ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X) Фінансові проекти більшості Терезів будуть реалізовуватися зовсім не так, як передбачалося. Грошових втрат не передбачається, однак немає місця і різкого зльоту. Не виключені сварки з близькою людиною. Зірки рекомендують проявити чуйність. 
 

 СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI) Спокійний робочий день. Планомірна діяльність на роботі призведе до невеликим, але перспективним змінам. Цю ситуацію потрібно використовувати для спокійного завершення розпочатих робіт. Сприятливо укладення шлюбу, планування сім'ї, зачаття. Ви повинні розумно підходити до кожної проблеми, обдумувати кожен крок. 
 

 СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII) День пов'язаний з перетвореннями космічної енергії. Несе з собою труднощі в спілкуванні з партнерами і домашні клопоти. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте звістка, яке може вплинути на відносини з близькою людиною або докорінно змінити ваше нинішнє службове або суспільне становище.