Гороскоп на сьогодні 18 вересня 2015 для всіх знаків Зодіаку

П'ятниця, 18 вересня 2015, 08:40
Овен Правда про те, що відбувається в душі, яку Овни з незрозумілих причин так наполегливо приховують, може відкритися в самий невідповідний момент. Найкраща стратегія на цей день - поринути у побутові турботи, зайнятися родиною.
Гороскоп на сьогодні 18 вересня 2015 для всіх знаків Зодіаку

 Телець

Сильне розчарування у власних силах, очікує сьогодні Тельців. Однак, незважаючи на те, що цей день в цілому буде забарвлений в неприємні кольори, Тельці зможуть використовувати загальне сприятливе положення зірок і з блиском здійснити свої ділові ідеї.

 Близнюки

Планети по відношенню до Близнюкам сьогодні будуть налаштовані сприятливо. В особистому житті Близнюків, настане слушний час, який потрібно використовувати. Цілеспрямованість, темпераментність і емоційність, можуть призвести Близнюків до перспективних змін у відносинах з давнім партнером або до нового знайомства.

 Рак

 Сьогодні у Раків можуть відбутися як великі, так і малі зміни, які стануть деякого роду майданчиком для випробування власних сил. Ракам сьогодні доведеться чітко побачити всі свої достоїнства і недоліки. В цей день, можна вирушати в ділові поїздки, або подумати про розширення власного підприємства.

 Лев

 Сьогодні Львів чекають фінансові труднощі, викликані не стільки дефіцитом бюджету, скільки випередженням зростання бажань порівняно зі зростанням можливостей. І ще: позики і кредити сьогодні краще не оформляти.

 Діва

Сьогодні у Дів може відбутися деяка переоцінка цінностей, і це відіб'ється на їх імідж та манері поведінки. Діви віддадуть перевагу приділяти більше уваги собі коханим, і від цього стане ще краще.

 Ваги

Сьогодні Терезам варто бути готовими до того, що близькі або колеги при всьому своєму бажанні не зможуть виконати всіх взятих на себе зобов'язань.

 Скорпіон

Скорпіони - "духовний Робінзон", що живе зовні в інтенсивному спілкуванні, а внутрішньо - у повній самоті, самостійно долає всі страхи і омани і збирає багатий врожай духовних істин. Багато будуть звертатися до Скорпіонам за порадою, але далеко небагатьох влаштують їх відповіді.

 Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто сперечатися з тим, хто з усіх сил лізе в полководці. Бог з ним, нехай покомандує.  Допустивши ряд промахів, він сам зійде зі сцени, і ось тоді настане черга Стрільців.

 Козеріг

Козерогів чекає сьогодні рідкісний за удачливості день. Козерогам варто спробувати ризикнути зробити те, що давно збиралися, але з різних причин не вирішувалися. Нині справа має вигоріти.

 Водолій

Зірки дають шанс Водоліям, кардинально змінити своє життя. Водоліям варто прислухатися до порад близьких людей і почати з зачіски і гардеробу. Деякі Водоли сьогодні можливо отримають звістку від далеких родичів або друзів, про яких давно забули.

 Риби

Сьогодні Рибам не варто слухати думку оточуючих, а прислухатися до своєї інтуїції. Це допоможе Рибам прийняти правильне рішення і уникнути помилок. Можливо сьогодні Рибам доведеться почути важливу новину, яка їх сильно порадує.