Гороскоп на 21 вересня 2015 року

Понеділок, 21 вересня 2015, 00:11
Овен Сьогодні ви будете просто чарівні. Будь-яке ваше слово чи рух буде привертати захоплені погляди. Біда тільки, що захоплення може зробити оточуючих боязкими, а це, погодьтеся, нуднувато.
Гороскоп на 21 вересня 2015 року

Телець

Якщо сьогодні хтось зажадає від вас пояснити вашу поведінку, процитуйте що-небудь підходяще, або спробуйте відбутися жартом. Сьогодні не варто нікого посвячувати в свої плани, ні в їх мотивування.

Близнюки

Не будьте занадто суворі до своєї особи. Це досить миле створіння. Сьогодні воно сподобається не тільки вам, але більшості оточуючих.

Рак

Сьогодні ви і ваші вчинки будуть у всіх на вустах. У ваших же інтересах не накоїти нічого особливо поганого, бо приховати це навряд чи вдасться.

Лев

Все, що ви сьогодні будете робити або говорити, буде заснований на досвіді багатьох поколінь політичних і культурних діячів та інших ораторів. Так що, якщо у когось виникнуть претензії - надсилайте до першоджерел.

Діва

Проведіть день з людьми, яких вам приємно бачити. Нехтуючи цією простою потребою організму, ви ризикуєте впасти в мізантропію.

Терези

Проведіть день з людьми, яких вам приємно бачити. Нехтуючи цією простою потребою організму, ви ризикуєте впасти в мізантропію.

Скорпіон

Не самий підходящий день для того, щоб ламати меблі. Так що варто трошки зменшити запал і уважно прислухатися до голосу розуму.

Стрілець

Сьогодні ви можете опинитися в тій самій ситуації, якої так хотіли уникнути. Широкі жести в цьому випадку - досить поганий спосіб прикрити відсутність ідеї. Якщо у вас немає своєї, чому б не скористатися чужою, коли вона хороша?

Козеріг

Місяць повинна принести вам натхнення, але статися це може в самий незручний момент. До цього варто бути готовим.

Водолій

Сьогодні у вас буде можливість вибору, однак вибирати, очевидно, доведеться між "погано" і "ще гірше". Втім, це ще не причина для засмучення - ви принаймні будете знати, з чим зіткнетеся.

Риби

Ви рідне місто добре знаєте? Якщо так, то напевно зрозумієте, куди краще піти погуляти. Якщо ні - то його необхідно терміново дослідити. Весь!