Гороскоп 7 жовтня 2015

Середа, 7 жовтня 2015, 01:31
Овен Протистояння планет обіцяє немало клопоту. Вас чекає багато метушні, дрібних, але невідкладних турбот, а також не занадто змістовних розмов з родичами, приятелями, сусідами. Стосунки з деякими з них виявляться нерівними, виникнуть спори з давно погоджених питань. Відмініть усі зустрічі, оскільки можливий візит гостей, який порушить усі ваші плани.
Гороскоп 7 жовтня 2015

Телець

Суперечливий, подвійний день. З одного боку, Тельці можуть бути переповнені енергією і горіти бажанням взятися за справу, утілити в життя свої ідеї. З іншого ж боку, вони відчуватимуть опір середовища, недолік ресурсів або практичних можливостей для реалізації задуманого. На службі складеться авральна ситуація. Не метушіться, не беріться за усі справи відразу, дійте в одному напрямі.

Близнюки

Сьогодні вам доведеться сподіватися тільки на себе, оскільки при дисонансі планет товариші по службі навряд чи вам допоможуть. Цей день не підходить для інвестицій або великих придбань - витрати напевно виявляться невиправданими. Можливе загострення хронічних захворювань органів травлення. Слід бути обережніше з ліками. Не зловживайте жирною, гострою і екзотичною їжею, шкідливою для печінки.

Рак

Поєднання планет подарує Ракам несподіваний сюрприз, здивування, сильне збудження почуттів. Вірогідна якась принадна пропозиція. Подумайте гарненько, перш ніж прийняти пропозицію, адже те, що почато сьогодні, супроводжуватиме вас увесь місяць, а може, і довше.

Лев

Ранок цього дня сприятливий для будь-яких починів. Підготовка лекції, доповіді, проведення зборів і конференції пройдуть успішно. У спілкуванні допоможуть збільшена дотепність і прекрасний смак. До деяких напевно заглянуть у гості родичі або сусіди. Хороший день для початку курсу навчання, планового медичного обстеження.

Діва

Не виключено, що любов формуватиме вашу особу, а потім може вплинути на систему цінностей. Посередником у вашій любові може опинитися сусід або однокурсник. Не ховайте своїх почуттів, сприймайте щасливі моменти у своєму житті як подарунок долі.

Терези

Цей день не розташовує до господарських справ, серйозних розмов і обміну думками. Бажання довести щось іншим людям викличе зворотній ефект. Якщо з якихось причин ви не можете виїхати за місто, не відмовляйте собі в задоволенні хоч би відправитися на прогулянку. Гарний настрій, свіже повітря проженуть похмурий настрій.

Скорпіон

Зірки всемірно сприятимуть вашому кар'єрному зростанню і виконанню задуманого. Робота за новою технологією, якою ви займаєтеся останнім часом, може виявитися досить вигідною, і, можливо, ви станете виконувати її на новому місці. Визначившись із завданнями, ви повинні проявити себе як невтомний трудівник, самостійний і креативний.

Стрілець

Початок дня може бути важким для Стрільців. Численні аспекти планет викличуть чергу негативних подій у фінансовій сфері. Важливо не розгубитися і не опускати руки, навіть якщо здається, що йти вперед немає сенсу.

Козеріг

Невдалий день для навчання і наукової роботи. Виникнуть труднощі з отриманням необхідної інформації. Особливо проявіть схильність Козерогів до замкнутості, що відгукнеться депресією. Не виключені затримки, запізнення, пробки.  З вадами треба боротися, проте не ціною власного здоров'я. Бережіть нервову систему, адже багато ваших хвороб пов'язані з її розладом.

Водолій

Сьогодні Водолії здадуться не лише привабливими, але і загадковими. Загостриться інтуїція, проявиться уміння говорити образно і дохідливо. Вам залишається тільки вибирати, де і з ким відзначити початок нового періоду у своєму житті, кого розташувати до себе.

Риби

Поєднання планет зробить день яскравим і емоційно насиченим. Ви схильні піклуватися передусім про близьких, що їм дуже сподобається. Можливі несподівані сприятливі повороти в любовних зв'язках, романтичнее знайомство. Сходіть з чоловіком і дітьми на концерт, художню виставку. Влаштуйте романтичну вечерю.