Гороскоп на 9 жовтня 2015 року

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 01:56
Овен День розташовує до пасивного відпочинку. Найкращим відпочинком стане перегляд кінофільмів або читання белетристики. Задоволення доставить контакт з водою, тому побалуйте себе гарячішою ванною з морською сіллю або травами. Овнам, що страждають підвищеним тиском, треба відмовитися від фізичних і емоційних перевантажень.
Гороскоп на 9 жовтня 2015 року

Телець

Не виключено, що спочатку ви станете працювати над новим проектом швидше заради власного задоволення, потім вас більше зацікавить прибуток. Для досягнення своїх професійних цілей не соромтеся використати зв'язки і знайомства.

Близнюки

Профілактичні заходи із зміцнення здоров'я принесуть користь особливо тим, хто страждає ревматизмом і болями в хребті. Включіть у комплекс ранкової гімнастики вправи для дихання.

 

Рак

Не виключено, що інтриги суперників, ворогів і прихованих заздрісників дуже активно виявляться вже на початку дня і серйозно завадять кар'єрі Раків. Слід пам'ятати, що розраховувати лише на свої сили не можна. Вам потрібна допомога друзів і партнерів.

Лев

Схильність Левів до спор і конфліктів у цей період може серйозно завадити їх подальшому просуванню по службі і професійному зростанню. Не ідеалізуйте своє оточення. Будьте готові до того, що на вашому шляху можуть траплятися самозакохані егоїсти, не здатні оцінити вас належним чином.

 

Діва

Життєвий потенціал Дів у першій половині дня залишається дуже невисоким, тому вірогідні захворювання, послаблення життєвого тонусу, можливі також проблеми в стосунках з оточенням. Ваші хвороби не фатальні. Їх цілком можна уникнути при розумному способі життя, здійснюючи профілактичні заходи із зміцнення здоров’я.

Терези

Фінансове становище буде стабільним. Ваше уміння з гідністю виходити з будь-яких ситуацій дозволить добитися максимальних успіхів на роботі. Чекайте збільшення до зарплати. Близькі люди високо оцінять вашу лояльність і довіру. Можливо, комусь з них знадобиться сьогодні ваша допомога або рада.

 

Скорпіон

Не виключено, що розхитана нервова система може доставити вам занепокоєння. Бережіть нерви. Самий час відвідати лікаря і порадитися на предмет зміцнення цієї найважливішої функції організму. І взагалі, варто постежити за своїм здоров'ям, пройти профілактичний огляд.

Стрілець

Партнерські стосунки Стрільців знаходяться в нестійкому стані. Поводьтеся порядно по відношенню до інших людей. Якщо ви будете чесні, то заслужите довіру  і зміцните стосунки, що похитнулися.

Козеріг

Фінансове становище представників цього знаку буде відносно стабільним, хоча "легкі" гроші Козероги так само легко витрачатимуть. Треба уважніше відноситися до своїх витрат, можливо, обмежити витрати, замислитися про невиконані обіцянки, що накопичилися, і зобов'язання по відношенню до близьких людей. Інакше можливі серйозні фінансові і особисті проблеми.

Водолій

День пасивний, для деяких людей важкий. Він пов'язаний з наслідуванням. Те, що відбувається цього дня є як би дзеркальним відображенням нашої внутрішньої суті, наших помислів і вчинків. Якщо ви серйозно намірилися влаштувати своє особисте життя, постарайтеся проявити себе з кращого боку, інакше ваш обранець може розчаруватися.

 

Риби

Під впливом планет ваші думки, почуття і вчинки можуть знаходитися в деякому безладі, що призведе до напруги в усіх сферах вашої діяльності. Не виключені непорозуміння з товаришами і товаришами по службі. Не варто впадати в паніку і міняти плани на цей день. Не піддайтеся емоціям, наслідуйте голос розуму.