Гороскоп на 4 листопада 2015 року

Середа, 4 листопада 2015, 01:16
Козеріг День, сприятливий для прогулянок, контактів, подорожей. Ймовірно, вдасться зав'язати декілька нових знайомств, які вплинуть на подальшу долю. Уникайте протистояння з незнайомими людьми або сварки з близькими. Удача на вашому боці, але іноді перемога обходиться занадто дорого.
Гороскоп на 4 листопада 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)
Сприятливий день. Можливість рішення цього дня яких-небудь проблем надзвичайно висока, проте у кінці року краще не затівати нові справи. Найбільш успішною буде різного роду колективна діяльність. Вірогідний подарунок від близької людини або приємна звістка.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)
День, що несприятливий для подорожей і поїздок. Рекомендується приділити усю увагу сім'ї і дітям. Самотніх Риб чекає приємна дружня атмосфера і стан заспокоєння. Не відмовляйте собі у бажанні придбати красиву річ, що відповідає вашим тонким естетичним запитам.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)
Сьогодні вам загрожують непорозуміння в стосунках з оточенням, але якщо вчасно стримуватимете себе, нічого серйозного не станеться. Зірки не радять гнатися за новизною і змінами - відкладіть це  до наступного року. У другій половині дня вірогідна романтична зустріч або новее знайомство.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Зірки не радять гнатися за новизною і змінами - відкладіть це до наступного року. День не зовсім вдалий для вирішення яких-небудь серйозних питань. Наведіть лад в документації, щоб перевірка не застала вас зненацька. Вірогідні романтична зустріч або нове знайомство.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
Зірки попереджають: не слід переоцінювати свої сили і намагатися нав'язати свою думку друзям або партнерам - вас можуть неправильно зрозуміти. День не зовсім вдалий для вирішення яких-небудь серйозних питань. Наведіть лад у будинку. Сьогодні ваша доля - тихе сімейне щастя. Зверніть увагу на дітей: вони люблять вас і дуже хочуть, щоб ви це помітили.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
Сьогодні ваша активність може знизитися. Але не виключено, що вам повезе з облаштуванням багатьох справ, що скупчилися у кінці року. Якщо за останній місяць ви докладете багато зусиль для вирішення важливих питань і залишитеся вірними собі, то кінець тижня і року повинен порадувати вас результатами.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Зірки не радять прагнути до змін або розбиратися в міжособових стосунках - відкладіть це до наступного року. Визнання і успіх вам гарантовані у тому випадку, якщо ваші вчинки будуть грунтовані на реальній оцінці того, що відбувається.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
Сьогодні вам загрожують непорозуміння в стосунках з оточенням, але якщо вчасно стримуватимете себе, нічого серйозного не станеться. Будьте пильні і не надумайтеся приймати глобальних рішень. Зірки не радять гнатися за новизною і змінами - відкладіть це до наступного року. Наведіть лад в документах. У другій половині дня вірогідна романтична зустріч або нове знайомство.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
Несприятливий день для здоров'я, оскільки життєвий потенціал понижений. Вірогідні втома, депресія. Зірки рекомендують знайти союзників або розумно перегрупувати сили, щоб довести до кінця почату справу. Не виключено, що при певному збігу обставин доведеться проявити мужність і твердість.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
Не виключено, що вам повезе з виконанням справ, що накопичилися. Внаслідок втоми, що накопичилася, сьогодні ваша активність може знизитися. Але не виключено, що ви будете вимушені потурбується про зміцнення свого авторитету. Організовуйте своїм дітям цікаву виставу, яку вони могли б запам'ятати надовго.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
День не зовсім вдалий для вирішення яких-небудь серйозних питань. У вас не буде бажання займатися серйозними справами. Краще наведіть лад у будинку. Сьогодні гасло дня - тихе сімейне щастя.