Гороскоп на 9 листопада 2015 року

Понеділок, 9 листопада 2015, 01:21
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) Не виключено, що сьогодні вам вдасться реалізувати намічені на день плани, проте велика вірогідність конфліктних ситуацій з партнерами або начальством, в результаті яких ви можете постраждати. Проявляйте обачність: плітки і злі язики постараються вам зашкодити. Не втручайтеся в чужі розмови, а тим більше в спори.
Гороскоп на 9 листопада 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)
Сприятливий день для ухвалення важливих рішень, початку нової діяльності. Можливо, у вас з'явиться бажання що-небудь змінити в житті. Ви зможете успішно довести до кінця початі справи. Але не квапте події. Ваша неповторність і загадковість притягнуть представників протилежної статі. Вірогідне відновлення старих сердечних прив’язаностей, про яких ви ніколи не забували.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)
День символізує протиріччя активного і пасивного начал. Рибам буде складно розібратися в подвійній ситуації. Вірогідні різкі зміни настрою. Цього дня не рекомендується вирішувати важливі питання, працювати з важливими документами. Головне - остаточно визначитися у своїх діях і бажаннях. У другій половині дня можливі романтичні зустрічі. Але Риби виявляться дуже складними партнерами, оскільки не зможуть швидко адаптуватися і не погодяться на компроміси.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)
Сьогодні домашній клопіт поглине вас повністю. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи : це допоможе вам ефективно вирішити усі господарські справи. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу. День вдалий для придбань, і початий раніше клопіт з нерухомістю завершиться вдало. Близькі люди зроблять вам підтримку і допомогу, і ви ще раз переконаєтеся в їх відданості. Вирушайте за місто, прогуляйтеся по лісу.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Цього дня можливі розбіжності з близькою людиною. Такт і довірче відношення не дадуть проявитися ревнощам або образі. Можуть виникнути проблеми із здоров'ям. Слід уникати поїздок, а обумовлені зустрічі перенести на інший день. Не рекомендується укладати угоди або здійснювати дорогі покупки: ви втратите більше, ніж придбаєте.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
Сатанинський день, пов'язаний із спокусами плоті, пригніченням світлого початку. Будьте обережні - не ідіть на поводі у емоцій. Якщо цього дня вас чекає поїздка, дотримуйтеся обережності. Існує вірогідність травми.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
Сьогодні можливі різкі зміни настроїв. Ваше честолюбство може перейти в упертість, енергійність - у внутрішню напругу, а зовнішня активність - в ту, що натягнула стосунків з оточенням. Вам піде на користь відвідування храму. Якщо фінансове становище дозволяє, пожертвуйте частину своїх грошей церкві, не забудьте і про жебраків. В недалекому майбутньому ви самі зможете переконатися в істинності прислів'я "Що посієш, то і збереш".

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Зайва довірливість або наївність в життєвих питаннях можуть привести до помилок в роботі або створити перешкоди на шляху до наміченої мети. Зірки радять бути уважними з партнерами і не покладатися на думку сторонніх людей. Запорука успіху - спілкування з надійними партнерами і відмова від ризикованих операцій.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
Сьогодні ви можете відчути себе чарівними. Це почуття переросте в упевненість у своїх силах. Але не варто перебільшувати свої можливості. Ваша зовнішня черствість може розглядатися близькими як небажання зрозуміти один одного, що приведе до неприємностей в стосунках. Особисте життя наповниться тривогами, протиріччями і взаємним невдоволенням. Постарайтеся наближати до себе тільки гідних вашої уваги людей і оточувати їх теплом і турботою.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
Суперечливий день. Можливі різкі зміни настроїв. Ваше честолюбство може перейти в упертість, енергійність - у внутрішню напругу, а зовнішня активність - в ту, що натягнула стосунків з оточенням. Рекомендується відвідування храму, активна допомога близьким.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
Вдалий день, сприятливий для успішного завершення початих справ, планування і початку нового круга у вашій діяльності. Щоб утримати удачу, визначіть межі своїх досягнень. Ви зможете відчувати себе на висоті в особистому житті. Ваша щирість і мудрість зможуть розташувати до вас багато людей. У любові довіряйте першому враженню і інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
Сприятливий день для спілкування, укладення шлюбу, сімейних стосунків, любовних пригод. Не виключено, що Жінки-стрільці сьогодні зможуть блиснути в суспільстві, бути в центрі уваги. Постарайтеся стримати екстравагантність - вас можуть неправильно зрозуміти. Чоловіків-стрільців чекають фінансові втрати, пов'язані швидше за все з невгамовним прагненням до ризику.