Гороскоп на 15 листопада 2015 року

Неділя, 15 листопада 2015, 00:06
Овен. Сьогодні Овнам доведеться доводити, що вони вчиняють правильно. Причому доводити вони будуть не людям які їх оточують, а передусім самому собі. З'являться нав'язливі думки, що треба щось змінити в житті. Дуже вдалий період, щоб зачати дитину.
Гороскоп на 15 листопада 2015 року

Телець. Тельцям сьогодні варто особливо обережними, коли використовуватимуть електроприлади. Можливі різні НП. Не так удома, як на роботі, де усі відносяться до техніки з необережністю. Як говоритися, що береженого Бог береже.

Близнюки. День обіцяє бути дуже напруженим і може зажадати від Близнюків серйозного відношення до справ. Треба дуже ретельно і з великою обережністю розподілити пріоритети. Тільки тоді, Близнюки сміливо можуть йти до наміченої мети.

Рак. Сьогодні Ракам не варто робити поспішних висновків і приймати важливих рішень. Від покупок побутової техніки сьогодні варто також відмовитися, краще зробити це наступного разу. Треба спробувати мирним способом розрядити обстановку, яка існує у будинку.

Лев. Сьогодні душі і серці Львів пануватиме особлива атмосфера. Це допоможе їм, здолати будь-які труднощі, уготовані їм долею. Здавна вважається, що цей день сприятливий для привороту або боротьби з тілесними пристрастями.

Діви. Зовнішню активність краще пригальмувати. У Дів з'явиться відмінний шанс помітно розширити свій світогляд. Головне правильно його використовувати.

Терези. Якщо при виборі керуватися тільки естетичними міркуваннями, то можна зайти у безвихідь, бо може трапитися так, що найкрасивіший вихід зі становища виявиться і найбезрозсуднішим.

Скорпіон. Сьогодні Скорпіонам доведеться слухати чергову "ділову" раду родичів. Варто запастися максимумом терпіння і все буде добре.

Стрілець. Коли намагаєшся контролювати все, незабаром все втрачаєш із виду. Коли намагаєшся скрізь устигати, усюди спізнюєшся. А коли намагаєшся знайти винуватого, життя послужливо підсовує дзеркало.

Козеріг. Цей день принесе Козерогам трудності і різного роду клопіт. Саме сьогодні вони можливо отримають звістку від близької їм людини, яка може на багато що вплинути і в корені змінити їх становище.

Водолій. Бажаючи досягти професійних висот сьогодні Водолії багато вчитимуться, спілкуватимуться, заводитимуть нові знайомства і буватимуть в різних місцях. Фінансові питання не хвилюватимуть і розглядатимуться як першочергові. Подружні стосунки стануть міцніші, і вам захочеться новизни.

Риби. Підвищена емоційна збудливість, розуміння сказаного партнером "по - своєму", причому, абсолютно ненавмисно. У гіпертоніків можливий підйом тиску.