Гороскоп на 22 листопада 2015 року

Неділя, 22 листопада 2015, 01:19
Овен Іноді людині треба комусь з близьких друзів "вилити" душу. Саме, так 22 листопада 2015 року і вчинить Овен. Ви прийдете до друга просто поговорити, а через пару хвилин розкажіть йому все те, що вам останнім часом не подобається. Напевно, ви отримаєте хорошу раду від того, з ким дружите вже не один рік.
Гороскоп на 22 листопада 2015 року

Телець

Гороскоп передбачає Тельцеві нелегку розмову з коханою людиною. Останнім часом ви прибуваєте в подиві – як ставиться до вас обранець? Телець вирішить почути правду, а не солодку брехню в порятунок. Головне, щоб ви самі не заплуталися у своєму істинному ставленні до коханого.

Близнюки

22 листопада 2015 року Близнюки побачать в телефоні або в інтернет-листуванні якесь термінове повідомлення. Виявляється, близька людина попросила у вас моральної підтримки, а ви йому не відповіли. Близнюки постараються  улагодити неприємну ситуацію. На жаль, друг не готовий буде вислухати ваші виправдання.

Рак

Гороскоп радить Раку більше приділяти часу маленькій дитині. Як давно ви спілкувалися з ним, грали і цікавилися його життям? Раку слід звернути увагу на душевний стан дитини, яка часто замикається в собі і мовчить.Постарайтеся допомогти їй, а не пускати проблему напризволяще.

Лев

Цього дня Лев сам заплутається у своєму реальному відношенні до людини, якій він серйозно і давно подобається. Він відправить вам 22 листопада 2015 року смс-повідомлення з визнанням. Ну, а ви розгубитеся і не знайдете слів для відповіді. Можливо, Леву варто особисто поспілкуватися з людиною і дізнатися про його почуття?

Діва

Цього дня гороскоп не рекомендує  Діві розповідати навіть близьким людям свої секрети. До речі, не варто так самому поширювати ту інформацію, яку повідав вам близький друг. Адже, тоді Діву точно викриють у брехні або назвуть базікою. Постарайтеся більше мовчати, тоді не наживете ворогів.

Терези

Терези 22 листопада 2015 року повинні відправитися на пошуки ще однієї роботи. Інакше, вам не вибратися з фінансових проблем. Бажано, поцікавитися у благополучних друзів, як вони добилися матеріального успіху. Терези прикладуть максимум зусиль, щоб знайти вигідні вакансії в інтернеті.

Скорпіон

Скорпіон сьогодні вирішуватиме проблеми, які виникли в особистому житті. Постарайтеся приховати свій егоїзм і спокійно поговорити з обранцем. Можливо, що ви самі винні у багатьох моментах. Гороскоп рекомендує вибачитися і виправити ті помилки, які заважають спілкуванню з коханим.

Стрілець

Цього дня Стрілець більше мріятиме, ніж робити. Це особливо стосується вашого особистого життя. Якщо ви не хочете побачити коханого в обіймах іншої людини, то 22 листопада 2015 року самі зробіть перший крок до примирення. Стрілець не повинен постійно чекати ініціативи від другої половинки.

Козеріг

Цього дня Козерогам рекомендується тримати мову "на замку". Навіщо, ви базікаєте усім підряд про свої проблеми в особистому житті? Якщо ви дійсно хочете щось змінити, то зверніться за порадою до близького друга або родича. Вони вже точно не відмовлять козерогові в моральній підтримці.

Водолій

У сімейному житті Водолія 22 листопада 2015 року точно назріває конфлікт. Причина ясна, ви занадто сильно і без підстав ревнуєте свого чоловіка. Якщо Водолій продовжуватиме і надалі діятиме такими методами, то він точно втратить кохану людину. Ну, а повернути її буде набагато складніше.

Риби

Гороскоп передбачає Рибам приємну новину, яка прийде здалека. Ваш друг нещодавно поїхав в тривале відрядження, а тепер пише, що скучає за вами і рідним місто. Крім того, він запропонує Рибам приїжджати до нього. Адже, за кордоном набагато більше ділових пропозицій і вигідних робіт.