Гороскоп на 9 грудня 2015 року

Середа, 9 грудня 2015, 00:42
Овен Овнам буде притаманний особливий ентузіазм в роботі. Вам захочеться вкласти душу і це якнайкраще позначиться на результатах роботи. Чекайте похвали від керівництва і бонусних заохочень. Але не варто нав'язувати свій досвід менш натхненним колегам.
Гороскоп на 9 грудня 2015 року

Телець

Обіцяє нетерпляче очікування вечора: у Вас сьогодні важлива зустріч. Будьте готові до відвертих розмов. Усупереч Вашим очікуванням, доведеться про багато що розповісти, перш ніж все піде вже за Вашим планом. Не варто брехати.

Близнюки

Зірки попереджають Близнюків сьогодні про нудний і затяжний робочий день. Після черги свят Вам буде украй важко включитися в роботу, і службові обов'язки будуть як ніколи в тягар. Зробіть все, щоб це залишилося непоміченим начальством. Просто вирішення найскладніших питань відкладіть на завтра.

Рак

 Ракам захочеться роздавати рекомендації направо і наліво. Більшість Ваших рад будуть, дійсно, корисні, але уникайте менторського тону. Крім того, враховуйте, що більшість Ваших колег і самі можуть навчити Вас життю. Не спокушайтеся.

Лев

Гороскоп Левів попереджає, що Вам знадобляться Ваші психологічні навички. Хтось з колег виявиться під впливом найсильнішого стресу і тільки Ваші слова зможуть повернути цю людину до життя. Це дуже зміцнить Ваш авторитет в очах суспільства, але не зловживайте його увагою.

Діва

Сьогодні Дівам слід почекати з рішенням загальних колективних завдань і направити енергію на рішення сольних проектів. Це дасть Вам потужний поштовх для розвитку і навчить речам, які Ви через час зможете успішно застосувати в колективному проекті. Інвестуйте час доки тільки в себе.

Ваги

Гороскоп Вагів рекомендує перевірити свої рахунки. Вас давно вже мучать деякі сумніви і, здається, вони не безпідставні. Навідайтеся в найближче банківське відділення і ретельно перевірте усі свої картки. Також проаналізуйте репутацію свого банку. Можливо, самий час його змінити.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам варто переглянути своє сприйняття світу. Так, для вас немає нічого неможливого, але чим Ви платитимете за досконану мрію? А здоров'я Вашої дитини? Є речі, які вимагають здоровішого рішення.

Стрілець

Зірки рекомендують сьогодні Стрільцям зберігати деяку інтригу в спілкуванні з діловими партнерами. У Вас доки немає козирів в рукаві, але блеф дасть Вам час їх зібрати. Не бійтеся ризикувати і пробуйте хитрувати. Головне зараз - це перехопити ініціативу.

Козеріг

Сьогодні  день для Козерогів обіцяє серйозне фінансове рішення. Ви вже давно зважили все за і проти, але щось не дозволяє прийняти остаточне рішення. Утримайтеся у своїх сумнівах. У крайньому випадку шукайте в Інтернеті подібні ситуації і просто аналізуйте досвід тих, хто вже пройшов цей етап. Швидше за все, Ви інтуїтивно відчуваєте нестачу деяких деталей, що Вас і бентежить.

Водолій

Зірки обіцяють сьогодні Водоліям осяяння геніальної ідеї, проте її геніальність Вам доки тільки належить довести. На ваш погляд, ця ідея бездоганна, але Ваші потенційні партнери захочуть прораховані риски. Проаналізуйте потенціал свого проекту з різних точок зору, у тому числі прорахуйте і вірогідність повного провалу.

Риби

Гороскоп Риб на сьогодні обіцяє украй вдалий день. Успіх супроводитиме кожен Ваш крок. Не забувайте дякувати тим людям, які опиняються біля Вас на шляху і допомагають просуванню Ваших ідей і ініціатив. І, звичайно, насолоджуйтеся своїм сходженням до кар'єрних вершин.