Гороскоп на 10 грудня 2015 року

Четвер, 10 грудня 2015, 00:47
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) Сприятливий день, особливо для Чоловіків-козерогів. Вони зможуть досягти успіху у представниць прекрасної статі, проявити повною мірою свій творчий і сексуальний потенціал, встановити нові зв'язки або переосмислити старі прихильності. Для Жінок-козерогів вірогідні домашній клопіт або проблеми в стосунках з партнером. Швидше за все через протиріччя між бажаннями і можливістю їх задоволення вашим планам не судилося збутися. Постарайтеся задовольнятися тим, що підноситиме життя, не вимагаючи нічого більшого.
Гороскоп на 10 грудня 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)

День відновлення втрачених зв'язків. Ймовірно, що люди, які були вам дорогі і близькі у минулому, знову з'являться на вашому шляху. Можливо, вам вдасться виправити помилки і непорозуміння, пов'язані з минулим. Постарайтеся уникнути зайвої відвертості, поки тримайте при собі плани на майбутнє.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)

Пасивний день. Сьогодні, як ніколи, Рибам згодиться тактика вичікування. Рекомендується пливти за течією. Бажано не втручатися в звичайний хід подій - тоді велика частина неприємностей зникне сама собою. До кінця дня ви відчуєте спокій і рівновагу відчуттів. У Жінок-Риб у справах сердечних передбачається несподівана приємна подія. Не виключено, що їй вдасться зустріти людину, яка піклуватиметься про неї, візьме частину проблем на себе. У будь-якому випадку Рибам треба дивитися в майбутнє з оптимізмом.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)

Несприятливий у фізичному плані день. Особливо це стосується Чоловіків-овнів. Виключіть агресивність і напористість. Нічого не плануйте, оскільки плани можуть не збутися. Постарайтеся задовольнятися тим, що підноситиме життя, не вимагаючи нічого більшого. У Жінок-овнів може з'явитися почуття втоми, вірогідні дратівливість, запальність. Спробуйте не так хворобливо реагувати на зауваження близьких.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Поменше ходіть сьогодні магазинами і наглядайте за своїм гаманцем. Відмовтеся від дорогих покупок. Не варто наважуватися на ризиковані операції. Стримайте свою надмірну турботу про близьких. Як не дивно, це може дати привід для неприємностей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
Зірки як і раніше відносяться до вас з прихильністю. Щедро діліться з оточенням удачею і розташуванням фортуни. Не виключено, що ділові пропозиції про тісну співпрацю посиплються з усіх боків. Не упускайте можливості добитися успіху. Під особливим заступництвом зірок знаходяться люди, що займаються творчістю і вихованням. Упевненість і оптимізм допоможуть вам впоратися з тими проблемами, що накопичилися.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
Можливо, ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить вас відправитися в поїздку. Не варто наважуватися на ризиковані операції. Ваш успіх залежить від терплячого служіння тій меті, в яку ви вірите. Постарайтеся розумно віднестися до коханої людини зайві емоції можуть принести розчарування.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Несприятливий для Чоловіків-левів день. Безстрашність і категоричність суджень можуть відштовхнути від вас деяких союзників, підвищені вимоги до партнера - привести до суперечки. У Жінок-левів може з'явитися почуття ревнощів - швидше за все, необгрунтоване. Посмішка партнера на адресу іншої жінки ще не означає зради.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
Цей день краще всього починати спокійно, не плануючи нічого, оскільки плани можуть не збутися. Постарайтеся задовольнятися тим, що підноситиме життя, не вимагаючи нічого більшого. Хоча не виключено, що ви відчуєте, ніби вам чогось в житті бракує. Вечір цього дня присвятіть культурному відпочинку і активному спілкуванню з дітьми.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
Складний день. Вам доведеться поєднувати домашній клопіт із службовими проблемами, вирішення нових питань з реалізацією планів попередніх днів. Ваш успіх залежить від терплячого служіння тієї мети, в яку ви вірите. Постарайтеся розумно віднестися до коханої людини зайві емоції можуть принести розчарування.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
Сьогодні можливо, що ви поставите під сумнів старі зв'язки і сімейні стосунки. Виникне важка ситуація вибору. Можливий стан втоми і виснаги. Не варто легковажно відноситися до цих симптомів послаблення організму. Вони говорять про нераціональне витрачання сил.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
Зірки як і раніше відносяться до вас з прихильністю, проте сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою або завершити відкладені з яких-небудь причин справи. День пов'язаний з перетворенням космічної енергії, тому не варто здійснювати безповоротних вчинків або приймати відповідальні рішення. Зірки попереджають, що сьогодні ваша любов до ризику і небезпек заради самих небезпек може стати причиною серйозних проблем із здоров'ям або призвести до великої сварки з близькими людьми. Виключіть фізичні навантаження і вживання алкогольних напоїв.