Гороскоп на 13 грудня 2015 року

Неділя, 13 грудня 2015, 02:43
Овен Запасіться терпінням. Події, яких ви давно чекаєте, сьогодні навряд чи відбудуться, так і на легкі і швидкі успіхи розраховувати не доводиться. Знадобиться вміння ладити з людьми, демонструвати (або переконливо зображати) свій інтерес до їх справах. А ось своєї зверхності краще не показувати – якщо, звичайно, ви не прагнете нажити собі ворогів. Непоганий день для нових знайомств, але починаються відносини будуть носити скоріше діловий або дружній, а не романтичний характер. Піднімає настрій спілкування з дітьми, ви охоче поділяєте їхню нехитрі радощі.
Гороскоп на 13 грудня 2015 року

Телець
Довіряйте лише тим, хто вже не раз довів свою відданість. Бажаючих водити вас за ніс навколо достатньо, особливо в першій половині дня; тримайте свої ідеї і плани при собі, щоб ніхто не зміг скористатися ними в своїх інтересах. З грошима теж варто бути обережніше, тому що ймовірність втратити їх сьогодні велика. Добре проходять романтичні побачення, як заплановані, так і ті, на які запрошують вас несподівано. День точно не буде нудним, якщо ви до всіх справах, навіть звичним, будете підходити творчо.

Близнюки
Вам доведеться провести чимало часу в товаристві людей, які не надто вам приємні. Уникнути контактів з такими особами навряд чи вдасться, а от звести спілкування до мінімуму можна – головне, придумати вагому причину для відмови від зустрічі або припинення розмови. Деяким представникам знаку доведеться затриматися на роботі, оскільки справ сьогодні буде більше, ніж зазвичай. Сприятливий день для нових починань будь-якого роду. Ви впевнені в своїх силах, і це сприяє успіху. Ваш авторитет зростає, навіть люди більш досвідчені прислухаються до ваших порад і слідують їм.

Рак
Тримайтеся подалі від тих, хто випробовує ваше терпіння або критикує не по справі: спілкування з такими особами вкрай негативно позначається на настрої, а часом і самопочутті. Втомлюєтеся ви трохи швидше, ніж зазвичай, тому розумно буде відкласти або доручити комусь іншому складні справи. У другій половині дня з'явиться можливість зайнятися чимось цікавим, а заодно отримати корисну інформацію. Це непоганий час для прогулянок в компанії близьких друзів, а от від відвідування багатолюдних зібрань краще відмовитися.

Лев
Спокійний плідний день, більшу частину якого ви зможете присвятити справі, яка зараз представляє для вас особливий інтерес. Є можливість зав'язати корисні знайомства, поспілкуватися з людьми, які можуть багато чому вас навчити. Не бійтеся експериментувати і пробувати нові методи – вони допоможуть досягти успіху. Близьким не вистачає вашої уваги, відносини з ними стають трохи більш прохолодними, ніж зазвичай. Однак тому, хто дійсно потребує вашої допомоги, ви не відмовите, і отримаєте вдячність, на яку навіть не розраховуєте.

Діва
Постарайтеся максимально ефективно використовувати першу половину дня, оскільки саме в цей час можна добитися найбільш значних успіхів. В подальшому буде потрібна обережність, оскільки і число ваших недоброзичливців, і їх винахідливість зростуть – самі невдачливі представники знаку відчують, що буквально ходять по мінному полю. Але досягти поставлених цілей вдасться, незважаючи на всі труднощі. Вам хочеться спокою і відпочинку, але на них розраховувати, на жаль, не доводиться – ви потрібні всім, вас буквально рвуть на частини. Друга половина дня – час, коли сумнівні особистості намагатимуться завоювати вашу симпатію з допомогою численних компліментів.

Терези
Удачі можливі, але розраховувати на те, що важливі перемоги будуть легкими, на жаль, не доводиться. Так що готуйтеся багато працювати, виконувати не тільки свої, але і чужі обов'язки. Можливість показати себе і завоювати симпатії оточуючих випаде у другій половині дня. Якщо ви запланували якісь зустрічі, готуйтеся до них з усією серйозністю, не розраховуйте на успіх імпровізацій. Ваш зовнішній вигляд повинен бути бездоганним, якщо ви хочете справити хороше враження.

Скорпіон
Доведеться похвилюватися, але всі спірні та складні ситуації вирішаться сприятливим для вас чином. І справа тут не тільки в тому, що вам щастить, але і в тому, що ви швидко приймаєте правильні рішення і втілюєте їх у життя, ні з ким не радячись і таким чином не витрачаєте час на порожні розмови. Необхідна гранична акуратність у фінансових справах, є ризик втрати великої суми. У любові ж напевно пощастить; романтичні відносини, що починаються в цей день, будуть складатися гармонійно.

Стрілець
Нічого особливо неприємного не відбувається, але ви не в ладу з собою, і тому на будь-які події реагуєте куди більш гостро, ніж вони того заслуговують. Не витрачайте час і сили на боротьбу з вітряними млинами, зосередьтеся на досягненні реальних і дійсно важливих цілей. Корисними виявляються поради старших родичів і досвідчених друзів, вам вдається вчитися на чужих помилках. У другій половині дня не виключено неприємна розмова з коханою людиною, проте взаєморозуміння зі своєю «половинкою» ви все ж досягнете.

Козеріг
Будьте рішучі – саме від вашого настрою залежить, досягнете ви успіху. Так, деколи доводиться боротися з дуже сильними ворогами, але вони вас недооцінюють, і саме тому програють. Всі важливі бесіди (особливо – з керівництвом та іншими людьми, здатними вплинути на розвиток вашої кар'єри) краще відкласти до другої половини дня. Можливі грошові надходження, у деяких Козерогів з'являться чудові ідеї, які дозволяють якщо не розбагатіти в лічені дні, то принаймні непогано заробити. В особистих стосунках чи відбудуться серйозні зміни.

Водолій
Протягом усього дня варто бути обережніше, але якщо вам все ж хочеться ризикнути і втілити в життя якийсь сміливий задум, краще робити це з ранку. Виняток – творчі проекти, свідомо вимагають нестандартного підходу; з ними ви добре справляєтеся. Розбіжності на роботі не псують настрою і ніяк не позначаються на відносинах, оскільки вам вдається утримати дискусію в конструктивному руслі, не перейти на особистості. Можливі нездужання, особливо дбайливо слід ставитися до себе Водоліям, які страждають хронічними захворюваннями серцево-судинної системи.

Риби
Вас супроводжує удача, в першу чергу – в справах і ситуаціях, де досягти мети, діючи відкрито, не так-то просто, а ось невелика і невинна хитрість може дуже виручити. Привабливість і чарівність послужать хорошу службу представникам знака, запланировавшим на цей день якісь зустрічі. Життєвий потенціал високий, ви не можете поскаржитися на брак енергії, але ось направити її в мирне русло вдається не завжди. Варто прислухатися до зауважень та порад старших родичів.