Гороскоп на 19 грудня 2015 року

Субота, 19 грудня 2015, 03:20
Овен: Овни сьогодні зможуть відшукати нові джерела доходів. Перспективна пропозиція, яка надійде вам в першій половині дня, викличе у вас бурю позитивних емоцій. Увечері приводом для вашої радості стане візит когось з давніх приятелів.
Гороскоп на 19 грудня 2015 року

Телець:

Тельцям  слід прислухатися до своєї  інтуїції. Якщо до шостого почуття ви додасте трохи логіки, хитрощів і точного розрахунку, підсумок цього дня перевершить усі ваші очікування і помітно поповнить вміст ваших кишень.

 Близнюки:

Близнюкам сьогодні не слід квапити події. Людина, з якою вас зведе доля в першій половині дня, наділена всім, що ви шукаєте в другій половинці. Якщо ви виявите трохи терпіння, запаморочливий роман вам забезпечений.

Рак:

Ракам вдасться знайти безліч однодумців і перспективних партнерів. Щоб ваш новий діловий союз приніс добрий результат, вже сьогодні обговоріть усі подробиці і нюанси цієї співпраці.

 Лев:

Левам сьогодні варто особливо дбайливо поставитися до вмісту свого гаманця. У першій половині дня ви ризикуєте стати жертвою шахраїв і авантюристів. Висока вірогідність, що кошти, які ви кому-небудь дасте у борг, до вас вже ніколи не повернуться.

 Діва:

Діви упродовж усього дня витатимуть в хмарах і будуватимуть повітряні замки. Подібне ставлення до роботи доставить вам багато проблем, і вже цим вечором вам належить посилено усувати усі помилки.

Ваги:

Ваги велику частину дня проведуть у компанії романтичних настроїв. 2 жовтня постарайтеся раніше повернутися додому, щоб якісно підготуватися до незабутнього вечора з вашою другою половинкою.

Скорпіон:

Сьогодні Скорпіонам сильно зашкодить власна емоційна нестриманість. Людина, яку ви випадково образите, ще довго триматиме на вас зло. Постарайтеся як можна скоріше перед нею вибачитися.

 Стрілець:

Стрільці за сьогоднішній день дуже втомляться від монотонної роботи. Опівдні ви зможете дещо оживити обстановку за допомогою невимушених розмов з кимось з колег або завдяки спілкуванню  телефоном.

Козеріг:

Козерогам сьогодні не варто піддаватися поспіху і метушні. Робота, яку ви виконуватимете, вимагає серйозного і грунтовного підходу. Тільки пізно ввечері ви зможете полегшено зітхнути і дати нарешті собі право на відпочинок.

Водолій:

Водолії цього дня випробують ностальгію за тими місцями, де пройшло їх далеке дитинство. Висока вірогідність, що після роботи ви вирушите не додому, а на зустріч з колишніми однокласниками.

Риби:

Сьогодні Риби тяжко долатимуть власну лінь і апатію. Єдине, що викличе у вас інтерес впродовж дня - обговорення великої покупки, зробленої кимось з ваших знайомих.