Гороскоп на 4 січня 2016 року

Понеділок, 4 січня 2016, 02:32
Гороскоп на 4 січня 2016 Овен Овнові сьогодні слід бути обережним і уважним навіть у дрібницях. Гороскоп пророкує травма небезпечний день. Можливі, аварії, переломи і розтягування. Овнові не варто брати участь у змаганнях. Краще проведіть час у колі сім'ї або вирушайте на культурно-масові заходи.
Гороскоп на 4 січня 2016 року

Гороскоп на 4 січня 2016 Телець
Сьогодні у Тельця очікуються розчарування, переживання і порушення обіцянок. На жаль, особисте життя буде засмучувати, а не радувати. Якщо 4 січня 2016 ви візьмете за правило ніколи не сумувати через дрібниці, то збережіть спокій і гармонію в душі. Не відмовляйте у підтримці тим, хто вам доріг.

Гороскоп на 4 січня 2016 Близнюки
У Близнюків сьогодні буде маса можливостей зміцнити своє становище в суспільстві, домогтися успіху на роботі і налагодити відносини з обранцем. Гороскоп радить розглядати всі пропозиції, які надійдуть у цей день. Головне, не будьте пасивними і оптимістично дивіться на речі.

Гороскоп на 4 січня 2016 Рак
Раку 4 січня 2016 слід бути сміливіше в реалізації ідей. Навіть, якщо вони здаються вам навіженими, то не відкладайте їх у довгий ящик. Реально погляньте на те, що раніше ви називали ілюзією. У вас маса шансів, щоб змінити життя. Але, для цього Раку необхідно бути наполегливішими і наполегливіше.

Гороскоп на 4 січня 2016 Лев
Гороскоп пророкує Терезам хороший день, коли реалізуються давні плани. Проявіть себе з творчої сторони, щоб прийти до позитивного результату в роботі. Все, за що сьогодні візьмуться Ваги, буде виконано на «5+». Чи не скидайте з рахунків нові ідеї і зустрічі з яскравими особистостями.

Гороскоп на 4 січня 2016 Діва
У цей день Скорпіон щосили захоче підкорити серце вподобаного людини. Можливо, що він зверне на вас увагу і навіть призначить побачення. Разом з новим знайомим можете сміливо організувати 4 січня 2016 виїзд на базу відпочинку. На користь Скорпіону підуть активні зимові види спорту.

Гороскоп на 4 січня 2016 Ваги
Гороскоп не рекомендує Терезам займатися екстремальними видами спорту. Інакше, ви отримаєте травму або розтягніть зв'язки. Віддайте перевагу спокійному відпочинку і спілкуванню з близькими людьми. Ймовірно, що у вас з'являться спільні теми для розмови. Терезам необхідно намітити справи на майбутній рік.

Гороскоп на 4 січня 2016 Скорпіон
Енергетика Скорпіона сьогодні перебуватиме на нульовій позначці. 4 січня 2016 ви буде в повному розумінні слова, валитися з ніг. Якщо на цей день Скорпіон планував важливі зустрічі з бізнес-партнерами, то краще їх на якийсь час відкласти. Ваше завдання - відпочивати, спати і повноцінно харчуватися.

Гороскоп на 4 січня 2016 Стрілець
Гороскоп пророкує Стрільцю напружений день. Ваші сили закінчуються, як душевні, так і фізичні. Якщо ви не відпочинете сьогодні, то можете «підхопити» застуду. Підвищуйте імунітет, не перевантажуйте організм і ведіть розмірений спосіб життя. Тільки так, Стрілець збереже здоров'я.

Гороскоп на 4 січня 2016 Козеріг
Сьогодні Козеріг точно не всидить на одному місці. Весь день ви проведете в біганині, спілкуванні й творчості. 4 січня 2016 вам більше підійде колективна діяльність, тому розширюйте зв'язку. Хоча, в деяких випадках все-таки слід усамітнитися. Особливо, при вирішенні особистих проблем.

 Гороскоп на 4 січня 2016 Водолій
У цей день Водолію захочеться бути в курсі всього, що діється навколо. Це чудово, якщо навколишні люди не стануть заперечувати проти такого зайвої цікавості. Гороскоп не рекомендує прислухатися до тих, хто менш досвідчений. Уразливість Водолія загострена, що може спричинити образи.

Гороскоп на 4 січня 2016 Риби
Якщо Риби сьогодні будуть більше уваги приділяти роботі. Те зіпсують відносини з домочадцями. Близькі люди 4 січня 2016 чекають від вас активності в побутових питаннях. Як давно ви займалися вихованням дитини, наприклад? Якщо зможете знайти «золоту середину», то в сім'ї та бізнесі все налагодиться.