Гороскоп на 7 січня 2016 року

Четвер, 7 січня 2016, 01:58
Гороскоп на 7 січня 2016 Овен Якщо в цей день вас буде мучити совість, то постарайтеся з'ясувати причину такого стану. Якщо Овен образив когось, то слід попросити прощення і піти на примирення +7 січня 2016 року. Вдихніть у своє життя більше позитиву, а все похмуре залиште позаду. Рекомендується сходити до церкви.
Гороскоп на 7 січня 2016 року

Гороскоп на 7 січня 2016 Телець
Найболючіше, коли образу або образи завдає кохана людина. Сьогодні Тельцю належить пережити цю несправедливість долі. Гороскоп радить внутрішньо пробачити кривдника. Не намагайтеся мстити і переслідувати того, хто зачепив вас «за живе». Якщо є можливість, то відвідаєте церкву.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Близнюки
Чудовий день належить пережити Близнюкам. Ви будете радісні, щасливі і кохані! Не забувайте про зміцнення імунітету, щоб не застудитися в розпал свят. Вам не слід 7 січня 2016 виконувати дрібну роботу. Приділіть увагу духовному зростанню, а не матеріальним цінностям.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Рак
Рак не терпить самотності, тому й сьогодні постарається оточити себе близькими і коханими людьми. Гороскоп рекомендує запросити в гості родичів, друзів і навіть сусідів. Затишок, душевна гармонія і комфорт в будинку - ось, що для Рака найважливіше в житті. До обіду бажано відвідати церкву.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Лев
7 січня 2016 виявиться для Льва днем ​​різноманітним і повним подій. Друзі подарують вам масу яскравих вражень, а близькі люди оточать турботою. До речі, після свята у Льва налагодяться стосунки з тими, з ким до цього він був у сварці. Не бійтеся перший піти на поступки і помиритися з людиною.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Діва
Діва сьогодні займеться благодійністю і допоможе багатьом нужденним людям. Це чудовий приклад для тих, хто молодше і легковажні. Гороскоп рекомендує налагодити ділові відносини і знайти підхід до начальства. Адже, саме від цього залежатиме успіх Діви в комерційній структурі.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Ваги
Якщо Терези будуть думати про хороше, то притягнуть до себе море позитиву. Виключіть з життя те, що заважає вам оптимістично дивитися в майбутнє. Можливо, що це непотрібні люди, речі та монотонна робота, яка не приносить задоволення. Якщо 7 січня 2016 підете в храм, то візьміть з собою дітей.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Скорпіон
Гороскоп рекомендує Скорпіону запросити в гості родичів, або самому вирушити на зустріч з друзями. Взагалі, на самоті сидіти не здумайте. Друга половинка піднесе вам неймовірний презент - цінний і практичний. Скорпіону потрібно більше спілкуватися з дітьми і сходити в храм.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Стрілець
Якщо сьогодні Стрілець згадає приказку: «Будь простіше і люди до тебе потягнуться», то зможе легко знайти спільну мову з будь-якою людиною. Але, не забувайте про такі якості, як щедрість, доброта і чуйність. Завдяки ним, 7 січня 2016 Стрільцю вдасться розташувати до себе цікавих особистостей.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Козеріг
Сьогодні Козерогові слід бути не просто турботливим чоловіком, але й уважним батьком. Приділіть частину часу родині, прибиранні в будинку і господарських питань. Гороскоп рекомендує Козерогові сходити до церкви. Не забудьте про презенти близьким людям, вітальні листівки та святкова вечеря.

 
Гороскоп на 7 січня 2016 Водолій
7 січня 2016 Водолій познайомиться з цікавою людиною, що проживає в іншому місті. Ви будете націлені на духовний ріст, спілкування і плідну роботу. Бажано, піти в гості або запросити до себе друзів на урочисту вечерю. В якості презентів підійдуть корисні речі.

 

Гороскоп на 7 січня 2016 Риби
У цей день Рибам належить засвоїти важливе правило - «відносини доводяться вчинками, а не словами». Гороскоп радить більше мовчати, а на діях не економити. Рибам слід допомагати близьким людям, давати поради і брати участь у житті дітей. Це допоможе вам реалізуватися, як особистість.