Гороскоп на 12 січня 2016 року

Вівторок, 12 січня 2016, 02:58
Гороскоп на 12 січня 2016 роки Овен Овнові не варто займатися громадською діяльністю. Що стосується політики і масових заходів, то їх гороскоп теж радить обійти стороною. Ви буде схильні ідеалізувати все, що зустрінете на шляху. Краще займіться улагоджуванням фінансових проблем. У цій області Овнові пощастить більше.
Гороскоп на 12 січня 2016 року

Гороскоп на 12 січня 2016 роки Телець
12 січня 2016 не бійтеся вкладати гроші у великі бізнес-проекти. Скоро Телець отримає значний прибуток і нітрохи не пошкодує про те, що ризикнув. Не забувайте про те, що тільки чесними шляхами можна домогтися бажаного. В іншому випадку, Телець підведе себе і ділових партнерів.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 роки Близнюки
Для омолодження шкіри і організму в цілому цей день підходить ідеально. Крім того, Близнюки отримають масу нових новин. Гороскоп радить зайнятися навчанням, підвищувати кваліфікацію і відстоювати свої принципи. Якщо Близнюки давно планували звільнення, то не відкладайте це на інший час.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 Рак
Якщо Рак запланував на 12 січня 2016 відрядження, то нехай відправляється в дорогу вранці. Поїздка принесе успіх і дозволить зміцнити позиції на комерційному ринку. Днем вам належить багато спілкуватися і часто радитися з друзями. Якщо Раку знадобляться гроші, то слід шукати спонсора.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 Лев
Гороскоп пророкує Льву складний в психологічному плані день. Очікуються гарячі суперечки, конфліктні ситуації і навіть розставання з коханими. Велику частину часу приділяйте роботі, щоб менше думати про проблеми в житті. Льву не бажано сьогодні вживати спиртні напої.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 роки Діва
Знання і багатий досвід Діви допоможе їй сьогодні домогтися благополуччя на роботі і в особистому житті. Вам належить познайомитися з яскравими особистостями, а так само допомагати порадами близьким людям. Якщо Діва виявиться у важкій ситуації, то 12 січня 2016 не завадить запитати підтримки у давніх друзів.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 Ваги
Гороскоп пророкує Терезам напружений день, коли доведеться в терміновому режимі виконувати роботу. Але, ви за вдачею людина відповідальна, тому жваво впораєтеся з усіма завданнями. Спочатку приділіть увагу дрібницям, а потім беріться за головне. Ваги ввечері відчують колосальну втому.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 роки Скорпіон
12 січня 2016 Скорпіону захочеться відпочивати, а не працювати. Але, ви швидко зрозумієте, що таке «ліниве» настрій погано відіб'ється на вашому фінансовому становищі і репутації. Якщо ви раніше планували нанести візит керівництву, то сьогодні Скорпіону краще відкласти цю ідею до кращих часів.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 роки Стрілець
Для Стрільця цей день виявиться в повному розумінні слова «переломним». На роботі грядуть скорочення, від яких залежить і ваша професійна доля. Гороскоп не рекомендує панікувати завчасно. Краще зверніться за підтримкою до впливових осіб, які «замовлять» за вас слово шефу.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 роки Козеріг
Якщо Козеріг давно планував записатися на курси, то 12 січня 2016 для цього підходить. Напевно, ви «засиділися» на одному місці, тому вчіться іншому майстерності. Не варто витрачати сили і здоров'я на те, що нецікаво. Займіться пошуком себе, щоб розкрити унікальні здібності.

 
Гороскоп на 12 січня 2016 роки Водолій
Водолія давно не влаштовує зарплата, яку він отримує. Сьогодні ви вирішите грунтовно заявити про себе і зажадати від начальства підвищення окладу. Гороскоп рекомендує Водолію бути стриманим з колегами. Інакше ті, хто мріє вас «підсидіти» створять масу перешкод на шляху до успіху.

 

Гороскоп на 12 січня 2016 Риби
Якщо Риби працюють в області медицини, торгівлі або побуту, то їм належить складний день. Ви поставите метою піднятися вгору по кар'єрних сходах і поліпшити фінансове становище. 12 січня 2016 необхідно бути менш амбітними і впертими. До речі, у навчанні Рибам повезе набагато більше.