Гороскоп на 23 січня 2016 року

Субота, 23 січня 2016, 01:05
Гороскоп на 23 січня 2016 роки Овен Овнові сьогодні не слід зав'язувати нові ділові контакти і підписувати контракти. Знайомства особистого характеру теж не принесуть нічого доброго. Якщо є шанс поліпшити грошове становище, то не пропустіть його 23 січня 2016 року. Терпіння дозволить Овнові домогтися успіху на будь-якому терені.
Гороскоп на 23 січня 2016 року

Гороскоп на 23 січня 2016 роки Телець
Гороскоп пророкує Тельцю погіршення самопочуття. Необхідно очистити організм, щоб не накликати проблеми зі шлунком. Якщо у вас вже є хронічні захворювання, то прийміть заходи профілактики. Правильне харчування, здоровий спосіб життя і спорт дозволять Тельцю зміцнити організм.
 
Гороскоп на 23 січня 2016 роки Близнюки
Якщо Близнюки зможуть відмовитися від спокус, то вбережуть себе від проблем. 23 січня 2016 можливі отруєння, тому уважно поставтеся до підбору продуктів. Близнюки вирішать зробити омолоджуючі маски, щоб виглядати свіжіше. Уникнути алергії допоможуть перевірені засоби.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 Рак
Рак від народження відрізняється недовірливим і чутливим характером. Але, сьогодні це якість вам може нашкодити. Якщо відчуєте симптому хвороби, то зверніться до лікаря. Чи не придумуйте собі те, чого немає. Гороскоп радить Раку пройти обстеження, щоб заспокоїтися з приводу хвороби.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 Лев
Лев буде щасливий від того, що фінансова ситуація нарешті налагодилася. Очікуються велика прибуток, частина якого ви вирішите 23 січня 2016 витратити на покупки. На роботі Льва підвищать на посаді і збільшать зарплату. Правда, в особистому житті буде не все так безхмарно, як хотілося б.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 роки Діва
Діві належить пережити нелегкий в емоційному плані день. Вам слід розібратися в своїх почуттях, які часом здаються нещирими. Ви сумніваєтеся, що любите обранця? Тоді, не варто морочити йому голову. Гороскоп радить вирішити це питання сьогодні, щоб не опинитися в глухому куті.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 Ваги
Ваги назвуть цей день одним з найбільш «жахливих» у місяці. Що ж, так і є. Вас очікують розчарування, нервові зриви, розставання і нічні кошмари. Немов, всі проблеми звалилися на вашу голову разом. Якщо 23 січня 2016 ви будете більш розсудливим, то всі неприємності саме устранятся.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 роки Скорпіон
Робіть те, в чому ви добре розбираєтеся - ось девіз для Скорпіона на сьогодні. Якщо роботи немає, то організуйте повноцінний відпочинок. Гороскоп рекомендує зустрітися з друзями і відправитися на природу. Не слід починати щось масштабне, щоб потім не шкодувати про те, що не впоралися із завданням.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 роки Стрілець
Сьогодні Стрільцю слід бути серйозним і пунктуальним, щоб реалізувати себе в роботі. В особистому житті особливих проблем не спостерігається, але пускати ситуацію на самоплив не варто. 23 січня 2016 Стрілець буде сповнений сумнівів, що перешкодить вирішити масу проблем. Будьте твердіше, щоб стати вище!

 

Гороскоп на 23 січня 2016 роки Козеріг
Козерогові доведеться інакше поглянути на свої стосунки з обранцем і родичами. Можливо, що робота забирає у вас занадто багато часу, а близьким людям хочеться турботи і уваги. Гороскоп радить Козерогові стати поважніше до тих, хто їм дорожить. Гармонія і мир в сім'ї - головне в житті.

 
Гороскоп на 23 січня 2016 роки Водолій
23 січня 2016 Водолію доведеться чимало часу провести в оточенні рідних людей. Займіться домашніми справами, які не вимагають зволікань. Будь-які проблеми, неполадки в роботі і сімейні колотнечі Водолій усуне. Головне, не відкладати все на завтра, щоб не погіршити становище.

 

Гороскоп на 23 січня 2016 Риби
У цей день Риби будуть всерйоз стурбовані власним здоров'ям. Навіть, якщо ви застудилися, щось не пускайте хворобу на самоплив. Можливо, що Рибам доведеться звернутися до лікаря або поїхати в лікарню. Гороскоп не радить лікуватися самостійно, вдаючись до народних засобів і порад друзів.