Гороскоп на 24 січня 2016 року

Неділя, 24 січня 2016, 00:42
Овен Сконцентруйтеся на тому, що приносить вам задоволення. Увечері раптом відчуєте непереборне бажання зайнятися спортом або активними видами відпочинку.
Гороскоп на 24 січня 2016 року

Телець

Сьогодні Тельців, можуть чекати незаплановані витрати. Деякі люди з вашого оточення  цього дня можуть вами маніпулювати, тиснувши на жалість. Але постарайтеся проявити твердість характеру і не піддайтеся на провокацію. Побережіть цього дня також своє здоров'я, є вірогідність підхопити вірусне захворювання.

Близнюки

Незважаючи на конфліктність з друзями, дітьми і коханими, день обіцяє бути вдалим. Вашу старанність на роботі, начальство оцінить і віддячить у вигляді преміальних.

Рак

Сьогодні у Раків весь день буде відмінний настрій. На роботі все буде добре, справи йтимуть як треба. На душі запанувати спокій і рівновага.

Лев

Мрії, які для вас завжди були не реальними, можуть здійснитися. У професійних справах вас чекає непередбачуваний успіх. Тільки потрібно повірити в себе і сховати чимдалі усю свою нерішучість.

Діва

Сьогодні не рекомендується вирушати в різного роду - подорожі, оскільки вони напевно виявляться невдалими. Варто сьогодні виключити важку фізичну працю або ризиковані підприємства, оскільки велика загроза для здоров'я. Краще цей день провести з рідними і близькими людьми за тихими домашніми радощами. Вірогідні великі неприємності, пов'язані з майном : пожежа, поломка або пограбування.

Терези

Терезам упродовж усього дня слід прислухатися до думки старших. Не відмовляйтеся від їх рад. Вони намагаються вас уберегти від необдуманих вчинків. Просто зробіть так, як вам радять.

Скорпіон

Сьогодні життєвий потенціал цього знаку буде сильно понижений. Не виключені непорозуміння в стосунках з партнерами, які надалі можуть негативно відбитися на просуванні справ. Чоловікам - Скорпіонам не слід цього дня починати нові справи, адже не виключено, що плани, які на перший погляд здавалися перспективними, піддадуться ревізії. Не варто цього дня вдаватися до крайності, або приймати бажане за дійсне. У особистому житті можливі ускладнення, які можуть привести до розчарування.

Стрілець

Залишки енергії притримуватимете до повернення додому, адже ввечері вам знадобиться творчий підхід під час спілкування з другою половинкою. Порадуйте кохану смачною вечерею.

Козеріг

Сильне розчарування у власних силах, чекає сьогодні Козерогів. Проте, попри те, що цей день в цілому буде забарвлений в неприємні кольори, ви зможете використати загальний сприятливий стан зірок і з блиском здійснити свої ділові ідеї. Присвятіть сьогоднішній день сім'ї, або просто посидьте і відпочиньте наодинці.

Водолій

Негативний день чекає Водоліїв. Можливо вам доведеться почути у свою адресу наклеп, який може завадити вам просунутися вперед. Не сліду цього дня також займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Постарайтеся зберігати спокій. Вірогідність проблем із здоров'ям дуже велика.

Риби

Сприятливий день. Сьогодні у вас нарешті з'явиться можливість відпочити. Ви можете сьогодні здійснити свою мрію і зробити вигідну покупку, яка порадує усю сім'ю. Постарайтеся уникати конфліктів на роботі, адже у вас є недоброзичливці.