Гороскоп на 11 лютого 2016 року

Четвер, 11 лютого 2016, 01:58
Гороскоп на 11 лютого 2016 Козеріг. Виконана робота дасть можливість зайняти в майбутньому стійке положення таким сферам, як економіка, політика, культура. Виховуйте в собі волю, не бійтеся ризикувати, прагнучи до своєї мети. Якщо в молоді роки ви проявите працьовитість і цілеспрямованість, то в зрілому віці отримаєте шану, славу, матеріальний добробут.
Гороскоп на 11 лютого 2016 року

Гороскоп на 11 лютого 2016 Водолій. Зараз багато Водолії здатні усвідомити свої слабкості і те, що не можуть впоратися з ними самостійно. Можна починати лікування в наркологічних клініках, відвідувати сеанси психотерапії, позбавлятися від шкідливих звичок під керівництвом духовних вчителів.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Риби. Все, за що ви ні візьметеся, може виявитися легким і приємним. Нестандартний, творчий підхід, застосований у роботі чи навчанні, дасть позитивні результати. Вечір цілком підходить для особистих зустрічей. Ви зможете встигати скрізь і у всіх справах, якщо раціоналізіруете свій робочий процес і таким чином вивільните необхідний час.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Овен. Положення планет вимагає від вас пунктуального виконання своїх обов'язків (як службових, так і сімейних). Ймовірно, це для вас велике навантаження, ви втомитеся і будете відчувати велику нервову напруженість. Ваші наміри з часом здійсняться, але не квапте подій і проявіть терпіння.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Телець. Сірий день, не передвіщає яскравих подій. Звичайно, не можна сказати, що ви опинитеся позбавленими радостей, але вони будуть набагато блідіше, ніж пережиті в попередні дні. Дуже важливо не розпорошуватися, сконцентруватися на головному і не просити у долі відразу всіх благ.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Близнюки. Цей день не обіцяє серйозних проривів у справах і кар'єрі. Втім, може статися, що ви самі будете рідко згадувати про свою кар'єру. З цього дня буде необхідно «приглушити» активність і проявляти це якість тільки як би «у відповідь».

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Рак. Це досить складний час для професійної діяльності Рака. Він може переоцінити і свої можливості, і можливості своїх компаньйонів, в результаті виникне досить складна фінансова ситуація. Вам не уникнути непередбачених витрат. На залагодження проблем піде чимала частка насилу зароблених коштів.

 

ороскоп на 11 лютого 2016 Лев. Багато Леви усвідомлюють, що відбувається в ньому не менш важливо і реально, ніж те, що трапляється зовні. Збудливість і імпульсивність можуть значно вас виснажити. Події змусять вас звернути увагу на внутрішній світ. Постарайтеся не «виходити з себе». Зосередьтеся на одній справі. Потрібно позбутися внутрішніх терзань шляхом покаяння, повернення енергетичних боргів.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Діва. Не виключена і робота за кордоном. В останній декаді місяця з'являться перші результати роботи всього року. Використовуйте будь-яку можливість для підвищення освітнього рівня та реалізуйте свою здатність концентрувати зусилля на вирішенні проблеми.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Терези. Цей день в цілому сприятливий для розвитку вашого бізнесу, але будьте готові до бюрократичних причіпкам. Постарайтеся не поставити собі підніжку, переоцінивши свої сили. Вам буде потрібно зосередженість на виробничих завданнях.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Скорпіон. Середа не підходить для проведення відповідальних заходів, які стосуються навчання, типу здачі іспиту чи заліку, захисту курсової чи диплома. Можливі конфлікти з далекими родичами або партнерами. Остерігайтеся неприємностей у дорозі, в спільних справах із зарубіжними партнерами.

 

Гороскоп на 11 лютого 2016 Стрілець. Багато Стрільці сьогодні опиняться перед вибором між своїми бажаннями, прагненнями та необхідністю виконувати ряд обов'язків, пов'язаних з вимогами оточуючих. Хоча ви і не надто розташовані до побуту, але все ж заради забезпечення хоча б елементарних зручностей і порядку в будинку постарайтеся взаємодіяти з чоловіком у господарських питаннях.