Гороскоп на 15 лютого 2016 року

Понеділок, 15 лютого 2016, 02:00
Гороскоп на 15 лютого 2016 Козеріг. Закохані Козерога можуть бути в розгубленості і не знати, як годиться людині реагувати, коли йому висловлюють свою ніжність і любов. Нехай ви вкрай скупі на прояви ніжності, навіть з дітьми, але все ж оціните по достоїнству почуття близьких вам людей. У прояві почуттів будьте природні.
Гороскоп на 15 лютого 2016 року

Гороскоп на 15 лютого 2016 Водолій. Гармонійними будуть любовні і подружні стосунки. Водолії в лютому будуть виглядати дуже добре - мабуть, краще, ніж в будь-якому іншому місяці цього року. Переважно гарний настрій тільки підкреслює привабливість. Сьогодні більше проводите часу вдома, в колі сім'ї.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Риби. Можливо, дехто з колишніх шанувальників, з якими у вас раніше був яскравий роман, нагадає про своє існування і порушить вашу душевну рівновагу. Подумайте, чи варто міняти розмірене життя на красивий запам'ятовується роман?

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Овен. Ви пристрасно бажаєте, щоб обставини змінилися, але час зараз не сприяє цьому. Втім, несподівана поїздка виявиться досить до речі і відкриє перед вами нові і дивні перспективи. Незвичайне везіння в дрібницях сприймайте як підготовку до серйозного успіху в майбутньому. Уникайте авантюр і поспішних рішень.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Телець. Посилиться міжконфесійну взаємодію церков - отже, в релігійній сфері будуть гостро затребувані перекладачі зі знанням хоча б азів богослов'я, яке визнається в різних регіонах світу. Філософи, ідеологи, політики, економісти, державні службовці, паломники повинні використовувати сприятливі можливості, щоб послужити справі миру і процвітання всіх людей.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Близнюки. Ймовірно, утворення нових шлюбних або просто партнерських союзів, зміна місця проживання (аж до переїзду в іншу країну), глобальне захоплення будівництвом і ремонтом. Можливо, тепер ваше життя мчить через пороги і перекати. Будьте готові до того, що виберетеся на берег ледве дихаючи.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Рак. Особисте життя більшості Раків сповнене тривог і протиріч. Подружжя можуть зайняти двоїсту позицію у відношенні один одного, намагаючись вислизнути від старих зобов'язань. Швидше за все вам доведеться самим стає на ноги в плані матеріальному і брати левову частку сімейного бюджету на свої плечі.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Лев. День символізує подвійність. Настрій коливається від різко негативного до невиправдано оптимістичного. Ризик нарватися на шахраїв дуже великий. Переважно уникати поспішних рішень і спонтанних вчинків. Не варто витрачати великі суми, робити дорогі покупки, а головне - довіряти свої гроші та майно сумнівним особам або організаціям.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Діва. Середина місяця змусить багатьох представників знаку Діви більш уважно поставитися до партнерів і в особистому житті, і в діловому плані. У любові і справах вчіться терпінню, інакше легко розгубите ділові зв'язки і довіра близьких людей.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Терези. У любові ви здатні бути непередбачуваними і схильні обмежувати чужу свободу, не обмежуючи своєї. Навіть з вашим чарівністю недозволені легковажність, легковажність, ненадійність.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Скорпіон. День символізує обмеження, аскетизм. Водні процедури допоможуть зняти напругу і дозволять розслабитися. Рекомендується провести різні оздоровчі процедури, приділити побільше уваги собі. Відкладіть вирішення всіх важливих питань і присвятіть час відпочинку.

 

Гороскоп на 15 лютого 2016 Стрілець. Аура людей цього знаку значно зміцниться, а їх життєвий потенціал зросте, що дозволить багатьом з них вельми ефективно проявляти свої здібності і таланти. Знайте у всьому міру, інакше ваша пристрасність і захопленість усіма на світі видами азарту може призвести до нещасних випадків.