Гороскоп на 21 лютого 2016 року

Неділя, 21 лютого 2016, 01:56
Гороскоп на 21 лютого 2016 Козеріг. Це період чарівності в любові. Він зазначає ідеалізацію любовних відносин. Не виключена любов з першого погляду. Слідкуйте за своїми манерами, будьте тактовні і не йдіть напролом з метою привернути до себе обранця.
Гороскоп на 21 лютого 2016 року

Гороскоп на 21 лютого 2016 Водолій. Можливі найнесподіваніші зустрічі, які можуть різко змінити життя і світогляд жінок-Водоліїв. Якщо у вас є в планах до весни бути у формі, то вже зараз можна подумати, як без особливої ​​напруги досягти цього. Ставте для себе реальні цілі. Чи не тренуйтеся до знемоги, бо нічого крім шкоди подібні заняття не принесуть.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Риби. На початку третьої декади можливі нещасні випадки, травми та переломи. Потрібно уважніше ставитися до колючі та ріжучі предмети, не займатися екстремальними видами спорту, а також не зображати з себе каскадера вищого класу.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Овен. Ви в прекрасній смузі для спілкування, контактів і співпраці. Ваша душевна щедрість додає друзів, а особисті дані забезпечують небувалий успіх. Ви чарівні, і перемога над опонентами і суперниками прийде до вас без жодних зусиль. У справах не поспішайте, проаналізуйте події останніх днів, зберігайте витримку, інакше можете втратити все.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Телець. Сьогодні всі шукачі щастя поділяться на дві категорії. Справжні везунчики, природжені гравці зіткнуться з масою перешкод. Зате ті, хто звик завойовувати своє місце під сонцем, відчують, що колесо фортуни, скриплячи і вагаючись, нарешті повертається в їх сторону! Головне, схопивши за хвіст удачу, не розслаблятися: продовжуйте рухатися в обраному напрямку.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Близнюки. Серйозна і підчас хвороблива перетряска партнерських відносин зараз пошта неминуча. Можливо, що багато з вас будуть незадоволені своїми коханими або супутниками життя. Вам потрібно зрозуміти, чого саме очікують від вас оточуючі. Набути це розуміння і, виходячи з нього, вибудовувати своє подальше життя. Це і є ваше головне завдання на даний період.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Рак. Не виключено, що розхитана нервова система може доставити вам занепокоєння. Бережіть нерви. Саме час відвідати доктора і порадитися на предмет зміцнення цієї найважливішої функції організму. І взагалі, варто постежити за своїм здоров'ям, пройти профілактичний огляд.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Лев. День символізує подвійність. Емоційна потреба в розслабленні і підвищена чутливість, з одного боку, і критичний погляд на навколишній світ - з іншого. Такий «коктейль» здатний привести до уразливості, запальності, різких висловлювань або сльозам. Не варто призначати важливі зустрічі, щоб не зіпсувати своє становище в суспільстві.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Діва. Фінансове становище представників цього знаку залишиться нестабільним. Досить неприємні відкриття можливі в цей період у відносинах з коханими. Не варто заводити службові романи. Не забувайте, що ви - хранитель домашнього вогнища, від вас залежать мир і злагоду в родині. Проводите вдома якомога більше часу.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Терези. На жаль, у другій половині дня вірогідні стресові ситуації, навантаження на ваш організм підвищаться. Поставтеся спокійніше до підступів недоброзичливців, їх злостивості на ваш рахунок сприймайте як недотепно жарт.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Скорпіон. Не виключено, що Скорпіони будуть обертатися у вишуканому суспільстві, знайомитися з цікавими і впливовими людьми, а ввечері біля каміна відпочивати в суспільстві таємного шанувальника. На це підуть чималі гроші. Відмінна пора для відпочинку, але знайте у всьому міру, інакше ваші кошти надовго засмердяться.

 

Гороскоп на 21 лютого 2016 Стрілець. Друга половина дня розташовує до переосмислення минулого. Стрільці зможуть холоднокровно продумати свої дії і впоратися з емоціями. Поради партнерів вбережуть від проблем і захистять від недоброзичливців.