Гороскоп на 22 лютого 2016 року

Понеділок, 22 лютого 2016, 01:31
Гороскоп на 22 лютого 2016 Козеріг. Положення планет в кінці лютого 2016 потребують більш пильної уваги до стану шкіра Зростає небезпека грибкових захворювань. Слід обмежити відвідання басейнів, громадських лазень і саун або вжити підвищених заходів безпеки.
Гороскоп на 22 лютого 2016 року

Гороскоп на 22 лютого 2016 Водолій. Близькі люди можуть забезпечити Водоліям необхідний рівень комфорту і можливість не вникати дуже глибоко в домашні справи. Готуйтеся до зустрічі весни. Складіть план робіт з генерального прибирання, які хочете виконати. Дещо вже можна починати зараз.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Риби. Позитивний вплив зірок обіцяє комерсантам хороший прибуток, а відвідувачам магазинів - вдалі покупки, придбання подарунків для членів сім'ї. Використовуйте шанс для налагодження відносин з батьками, старшими родичами. Зараз підходящий момент для обговорення наболілих сімейних питань.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Овен. Ймовірно, ви отримаєте задоволення, яке внесе у вашу душу майже забутий спокій. Якщо дозволить стан здоров'я, відправляйтеся в невелику подорож. Домашня діяльність, так само як і робота за письмовим столом, малоефективні. Час велить вам розважатися, але не бути надмірним - це може сильно зашкодити вам надалі.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Телець. Сьогодні небезпека для Тельців пов'язана зі сходом лавин, що може призвести до загибелі альпіністів і непідготовлених любителів екстриму. Утримайтеся від сходжень у край вічного холоду до середини серпня 2 016, коли ситуація з льодовиками стане більш стабільною.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Близнюки. Друга половина дня розташовує до спокійного відпочинку, будь гучні розваги будуть непривабливі за своєю суттю і формою. Бажано не починати ніяких справ, не піддаватися настрою, так як ви швидше за все не в змозі адекватно оцінити ситуацію.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Рак. Незважаючи на пристрасне бажання любити і бути коханим, ви ризикуєте залишитися на самоті, тому що вам постійно буде здаватися, що людина, яка в даний момент намагається вам сподобатися, - не зовсім той, кого ви чекаєте. Судженого можна відчути тільки серцем, але для цього серце повинно бути відкритим.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Лев. Сьогодні ви можете сприймати думки і почуття інших людей, користуватися особливою довірою і зумієте знайти потрібний тон у розмові з кожною людиною. Саме час зміцнити відносини і налагодити взаєморозуміння з близькими. Обов'язково знайдіть час для спілкування з друзями. Не уникайте громадських заходів.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Діва. Сімейні цінності можуть стати для вас головним пріоритетом. Однак існує ризик «переборщити» - ви можете перенести на близьких свої проблеми. Пам'ятайте про почуття міри, слухайте свій внутрішній голос. Якщо в чомусь сумніваєтеся, краще не приймайте остаточне рішення.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Терези. На початку дня вас може засмутити стан домашніх справ і змусити ними впритул. Завдяки вашому легкому характеру все швидко стане на свої місця. Навряд чи вам вдасться проявити практичність (вона вам не дуже-то властива). У вас свої методи.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Скорпіон. День розташовує до пасивного відпочинку. Найкращим відпочинком стане перегляд кінофільмів або читання белетристики. Задоволення доставить контакт з водою, тому побалуйте себе гарячою ванною з морською сіллю або травами. Скорпіонам, страждаючим зниженим тиском, потрібно відмовитися від фізичних та емоційних перевантажень.

 

Гороскоп на 22 лютого 2016 Стрілець. Комунікабельність та товариськість Стрільців можуть перебувати на високому рівні, тому будуть ефективні різні контакти, обмін інформацією, романтичні зустрічі. Вам доведеться примирити бажання любити і бути коханим зі своєю кармічного