Гороскоп на 24 лютого 2016 року

Середа, 24 лютого 2016, 01:16
Гороскоп на 24 лютого 2016 Козеріг. Цей день символізує брехня, ілюзію, перекручення істини. Він забере у Козерогів спокій, покаже все досягнуте в непривабливому світлі. Вам доведеться, щоб не впасти у відчай, посміятися над жартами зірок і строго слідувати наміченим шляхом.
Гороскоп на 24 лютого 2016 року

Гороскоп на 24 лютого 2016 Водолій. Сьогодні багато будуть схильні до придбання вищої освіти, а також знань, розширюють уявлення про будову світу. Намагайтеся черпати інформацію з різних джерел, зіставляти різні думки, шукати істину і золоту середину. Але при цьому не заплутатися в різноманітті навчань.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Риби. Успішно пройдуть лекції, доповіді. Можливий перехід на нову посаду або місце роботи. Не соромтеся відстоювати свою точку зору. Інтуїція дозволить вам знайти вірні і переконливі доводи.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Овен. Ймовірно, цей день подарує вам щасливі знайомства і небувалий успіх у справах. Якщо в попередню декаду ви не зіпсували відносини на роботі, можете скористатися сприятливим моментом для зміцнення керівних позицій.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Телець. Сьогодні вірогідні неприємності в сім'ях Тельців. В основному вони будуть пов'язані з вихованням дітей та їх здоров'ям. Тата й мами Тельці, тримайте себе в руках, не впадайте в лють. Пильніше придивляйтеся до тому, як з вашим чадом звертаються в яслах, дитячих садках та школах.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Близнюки. Дуже складним буде день: очікується ряд великих скандалів і викриттів, що може призвести до розірвання зв'язків. Протипоказані легковажні знайомства і любовний флірт, які можуть погано скінчитися. Обережність необхідна у поводженні з побутовою хімією, алкоголем, лікарськими препаратами.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Рак. Рак може опинитися під потужним пресингом, який кілька підірве його впевненість у власних силах. Віра в себе - одна з найголовніших складових успіху, тому не падайте духом, робіть так, як вважаєте за потрібне.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Лев. Багатьом сьогодні буде легше орієнтуватися на робочому місці в повсякденних справах, ніж будувати плани. Вівторок годиться для початку оздоровчих програм, відмови від шкідливих звичок. Спробуйте розібратися з тими непорозуміннями і проблемами, які трапилися вчора. Добре домовлятися про зустрічі, проводити переговори, обмінюватися інформацією по електронній пошті.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Діва. Події цього дня можуть закрутити вас, немов карусель. Багатьом буде важко визначити пріоритетні напрямки. Постарайтеся дивитися на всі події як би з точки зору іншої людини. Так набагато легше правильно оцінити, що відбувається.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Терези. День символізує зміни. Готуйтеся до роботи «на вулкані», до переїзду на інший кінець міста, до зміни діяльності фірми, навіть до того, що її закриють, але «забудуть» вам повідомити про це. Не хвилюйтеся, ви зможете знайти себе в новій ситуації, але вам потрібно бути готовими до всього.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Скорпіон. З цього дня різко активізується Марс, що зробить Скорпіонів агресивними. Багатьом не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. Спробуйте об'єктивно підійти до ситуації, проявити такт і добросердість. Чи не зривайте роздратування на близьких, будьте обережнішими у ризикованих ситуаціях.

 

Гороскоп на 24 лютого 2016 Стрілець. Цей день сприятливий для успішної кар'єри і досягнення матеріального благополуччя. Вам необхідно зміцнювати партнерські відносини, оскільки своєчасна допомога колег і об'єднання зусиль принесуть вам відчутну користь.