Гороскоп на 3 березня 2016 року

Четвер, 3 березня 2016, 05:16
Гороскоп на березень РАК Не забувайте, що в ім'я справи і для вашої ж користі іноді доводиться йти на поступки перед совістю. Можливо, саме сьогодні доведеться вирішувати один з таких питань. У будь-якому випадку зараз небажано буде суперечити начальству, краще вести себе скромним підлеглим. Професійні успіхи, зрозуміло, позначаться на зарплаті, а на скільки пунктів вона зросте, буде залежати тільки від вас; у всякому разі, допомоги не чекайте.
Гороскоп на 3 березня 2016 року

Гороскоп на березень КОЗЕРІГ

День здобуття енергії, нових знань, внутрішньої свободи. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Хороший день для гармонійних подружніх відносин, веселощів, розкріпачення. Сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою. Можлива удача в комерційних справах. Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових покровителів або партнерів.

Гороскоп на березень ВОДОЛІЙ

Небезпечний день, що загрожує труднощами в сімейних і професійних відносинах. Ви втомилися від одноманітності і монотонності життя. Вам необхідно змінити обстановку, інакше зниження життєвого потенціалу спричинить за собою негативні зміни у вашій долі. Надії швидше за все не здійсняться, а мрії так і залишаться мріями. У сексуальній сфері вас підстерігають розчарування.

Гороскоп на березень РИБИ

Сьогодні більшість Риб зможуть досягти успіху в справах і домогтися успіхів. Тому сміливо беріться за будь-яку справу. Службові справи зажадають максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Можливо, що ви будете мучитися внутрішнім неспокоєм. Від спілкування з давніми друзями ви отримаєте заряд бадьорості та оптимізму.

Гороскоп на березень ОВЕН

Зірки знову беруть вас під своє заступництво. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні, що забезпечить успіх в особистих відносинах або удачу в комерційних справах. Підтримка впливових осіб або партнерів підніме вас на сходинку по службових сходах або принесе фінансовий прибуток. Не виключена можливість виграшу або подарунка від близької людини.

Гороскоп на березень ТЕЛЕЦЬ

Ймовірно, сьогодні вас чекають активних дій. Доведеться рішуче наступати або, навпаки, сконцентрувати всю енергію для самозахисту. Не намагайтеся йти напролом. Пам'ятайте - в будь-якій суперечці можна знайти компромісне рішення. Можливо, саме сьогодні доведеться вирішувати один з таких питань. У будь-якому випадку зараз небажано залишатися пасивним - ви ризикуєте перетворитися в мішень. Зверніть увагу на прикмети: розлите масло або розбитий посуд - знак відходу від завойованих позицій. Все буде залежати тільки від вас - у всякому разі, допомоги не чекайте.

Гороскоп на березень БЛИЗНЮКИ

Важкий день. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Можливі млявість, загострення хронічних захворювань, головний біль. Ймовірно, сьогодні вам доведеться рішуче наступати або, навпаки, сконцентрувати всю енергію для відстоювання своєї позиції. Не намагайтеся йти напролом - в разі необхідності йдіть на компроміс. Не сподівайтеся на допомогу друзів і близьких - покладайтеся тільки на себе. Несприятливими є будь-які активні дії в сфері професійної діяльності. Краще зайнятися зміцненням здоров'я і особистими справами.

Гороскоп на березень РАК

Не забувайте, що в ім'я справи і для вашої ж користі іноді доводиться йти на поступки перед совістю. Можливо, саме сьогодні доведеться вирішувати один з таких питань. У будь-якому випадку зараз небажано буде суперечити начальству, краще вести себе скромним підлеглим. Професійні успіхи, зрозуміло, позначаться на зарплаті, а на скільки пунктів вона зросте, буде залежати тільки від вас; у всякому разі, допомоги не чекайте.

Гороскоп на березень ЛЕВ

Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні, що забезпечить успіх в особистих відносинах. Темперамент, імпульсивність і здатність до самопожертви будуть гідно оцінені особами протилежної статі. Не виключена можливість виграшу або подарунка від близької людини.

Гороскоп на березень ДІВА

Сприятливий день. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Можлива удача в комерційних справах. Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових осіб або партнерів. Дійте старими, перевіреними способами, уникайте нововведень, на які вас, можливо, будуть підштовхувати, - і успіх буде за вами.

Гороскоп на березень ТЕРЕЗИ

Важкий день. Несприятливими є будь-які активні дії в сфері професійної діяльності. Краще зайнятися зміцненням здоров'я і особистими справами. Причому не сподівайтеся на допомогу друзів і близьких - покладайтеся тільки на себе. Можливі віщі сни.

Гороскоп на березень СКОРПІОН

Небезпечний день. Сьогодні ймовірно безліч аварійних ситуацій на дорогах. Відмовтеся від поїздок і подорожей. Всі пригоди, які вас чекають, закінчаться плачевно. Необхідність активної участі у багатьох справах може вивести вас з рівноваги. В результаті відносини з партнерами зажадають оновлення. Вам здасться, що ваш союз настільки умовний і оманливий, що не варто продовжувати стосунки. Не вірте своїм підозрами і не поспішайте сваритися з близькими людьми. Від вас залежить - розлучитеся ви з близькою людиною чи ні.

Гороскоп на березень СТРІЛЕЦЬ

Важкий день. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Зірки рекомендують усамітнення, тишу, працьовитість і сумлінність. Використовуйте сприятливий момент для завершення справ, відкладених в довгий ящик, або виконання зроблених раніше зобов'язань. Не сподівайтеся на допомогу друзів і близьких - покладайтеся тільки на себе.