Гороскоп на 4 березня 2016 року

П'ятниця, 4 березня 2016, 05:06
Гороскоп на 4 березня 2015 Діва. Представники Діви можуть досягати успіху в будь-якій галузі, вони здатні освоїти якусь із них ґрунтовно, створити собі стійку фінансову базу. Не можна стояти на місці. Цілеспрямовано і наполегливо відкривайте нові грані свого таланту, грунтуючись на своєму досвіді, знаннях та бізнес-плані.
Гороскоп на 4 березня 2016 року

Гороскоп на 4 березня 2015 Козеріг. Це час можливих фінансових втрат, матеріальне становище здається хитким і не мають перспективи. Козероги можуть відчувати серйозні труднощі на роботі. В такий час потрібно підтримка люблячих людей, відчуття надійного тилу.

Гороскоп на 4 березня 2015 Водолій. У професійній сфері сьогодні не виключені суперечки на підвищених тонах, конфлікт інтересів. Якщо ви візьмете себе в руки і переведете суперечки в конструктивне русло, то вони завершаться виробленням взаємовигідної угоди.

Гороскоп на 4 березня 2015 Риби. Сімейні клопоти можуть виявитися в центрі уваги. Багатьом Рибам доведеться займатися оформленням документів, втрясати справи дітей, батьків або інших домочадців. Занепокоєння доставить і саме житло. Друга половина доби буде більш спокійною. Відмовтеся від копання в таємних причинах відбуваються в колективі процесів, інтриг і обхідних шляхів. Спокійно виконуйте те, що від вас вимагається.

Гороскоп на 4 березня 2015 Овен. Критичний день, але біда повинна обійти вас стороною, і ви реалізуєте свої плани. У вас з'являться нові друзі, на допомогу яких можете розраховувати без сумнівів. В цей період будьте обережні і завбачливі. Приділіть пильну увагу своєму здоров'ю: виключіть можливість застуди та харчового отруєння.

Гороскоп на 4 березня 2015 Телець. Цей день не розташовує до контактам, переговорам. Ймовірно, обмін думками зайде в тупик, ділові переговори зависнуть, і аж до самого кінця місяця доведеться вести пошук розумних компромісів. Постарайтеся виправити помилки, внести поправки в здавалися вже готовими документи.

Гороскоп на 4 березня 2015 Близнюки. Цей ваш день буде сповнений сюрпризів - імовірна «реанімація» минулих відносин, що допоможе вам усвідомити себе і своє життя на новому рівні. У цей період ви можете розраховувати на ділового партнера і друга в одній особі. Не дивуйтеся, якщо він виявиться вашим старим другом або родичем. Побільше ініціативи, активності, дій, причому це стосується не тільки роботи, але й особистого життя.

Гороскоп на 4 березня 2015 Рак. Ймовірно, начальство по достоїнству оцінить ваші професійні заслуги. У першій декаді березня 2015 ви зумієте ударно потрудитися. Цей період ідеальний для покупки або ремонту автомобіля.

Гороскоп на 4 березня 2015 Лев. Несприятливий день в усіх відношеннях. Можливі харчові отруєння і алергія на неякісні продукти. Ліки також можуть бути небезпечними, якщо не дотримуватися дозування. Імовірна сварка з близькими: ви зрозумієте, що ідеалізували їх. Не слід багато їсти. По можливості зведіть до мінімуму вживання алкоголю. Уникайте імпульсивних рішень.

Гороскоп на 4 березня 2015 Діва. Представники Діви можуть досягати успіху в будь-якій галузі, вони здатні освоїти якусь із них ґрунтовно, створити собі стійку фінансову базу. Не можна стояти на місці. Цілеспрямовано і наполегливо відкривайте нові грані свого таланту, грунтуючись на своєму досвіді, знаннях та бізнес-плані.

Гороскоп на 4 березня 2015 Терези. Сильні емоції, які ви відчуваєте, ускладнять взаємини з друзями, близькими родичами і знайомими, бо вам складно адекватно виражати свій душевний стан. А ось люблячий вас чоловік прекрасно все зрозуміє. Емоційна нестабільність, властива Терезам в цей час, не сприятиме взаєморозумінню, тому не приймайте поспішних рішень, про які можете пошкодувати згодом.

Гороскоп на 4 березня 2015 Скорпіон. Посилений травматизм, крихкість суглобів. Будьте обережніше в побуті і на виробництві, уникайте небезпечних для життя ситуацій. Про небезпеку можуть попереджати знаки і прикмети.

Гороскоп на 4 березня 2015 Стрілець. Вплив планет внесе деяку плутанину в плани, доведеться відстоювати свої позиції і правоту перед особистими і діловими партнерами. Ви досягнете свого, планомірно «відвойовуючи місце під сонцем».