Гороскоп на березень 2016 року

Неділя, 6 березня 2016, 02:02
У березні 2016 року ваша душа буде вимагати тиші і спокою. Обов'язково знайдіть час, щоб побути наодинці зі своїми думками. Особливе задоволення доставлять водні процедури. Сауна, басейн з морською водою, перлинні ванни— вибирайте на свій розсуд. На початку березня вам захочеться відвідати знакові місця вашого недавнього минулого, згадати і по-новому пережити деякі емоції.
Гороскоп на березень 2016 року

·  Сприятливі дні для Овнів: 1,3,8 17,27 березня.

·  Складні дні: 5,6,20 березня.

Гороскоп на березень 2016 Овен жінка

 

Любовний гороскоп


З 1 по 10 березня. Спроби фліртувати з малознайомими чоловіками можуть привернути до вас сумнівних кавалерів. З 1 по 5 березня в подружніх відносинах буде панувати дух взаємної підтримки, турботи і щире бажання вирішувати всі проблеми спільно. З 6 березня партнерство наповниться особливим романтизмом і душевної гармонією. Щоб уникнути пліток і інтриги заздрісників не зраджуйте розголосу інтимні деталі ваших побачень.
З 11 по 20 березня . Декада дуже сприятлива для освідчень, пропозицій руки і серця, а також весіль. Цей період як ніби спеціально створений для романтики. Головне — не допускати недомовок і секретів, які можуть стати бомбою уповільненої дії у ваших стосунках. У соціальній і матеріальній сферах очікується підйом, і це також позитивно вплине на партнерство. Атмосфера взаємної довіри зробить яскравіше інтимне життя в сім'ях з великим стажем. Однак швидке сексуальне зближення в нових відносинах принесе розчарування і охолодження почуттів.
З 21 по 31 березня. Настав час серйозно попрацювати над собою. Ваш егоїзм і небажання прислухатися до думки партнера загрожують вашому союзу. З 20 по 23 березня на вас чекає низка прозрінь і усвідомлення власних помилок. Після 25 березня під впливом Марса значно зросте ваша впевненість в собі, однак дуже важливо віддавати собі звіт в словах і вчинках.

Сімейний гороскоп


Нетривалі поїздки всім сімейством стануть хорошим способом об'єднати домочадців, а молодше покоління задовольнить спрагу пригод під вашим наглядом. Не стримуйте бажання дітей до ризикованих експериментів. краще проведіть інструктаж по техніці безпеки. Дозвольте їм виплеснути адреналін, щоб надалі вони не наробили дурниць. Чоловік буде дуже затребуваний на роботі. Вам доведеться приділити більше уваги його здоров'ю і переконати позбутися шкідливих звичок. Не варто ігнорувати такий важливий фактор сімейних відносин, як сексуальне життя.

Гороскоп здоров'я


Постарайтеся себе поберегти. Нехай здоровий спосіб життя увійде в звичку. Зараз у зоні ризику лімфатична система. Не допускайте переохолодження. організм не впорається з ним. З 2 по 17 березня бажано пройти планове медичне обстеження. З 1 по 10 березня лікувально-профілактичні заходи виявляться результативними.

Гороскоп роботи і грошей


З 1 по 5 березня поповнити ваш бюджет допоможе мережевий маркетинг. З 6 березня основними джерелами прибутку стануть неофіційні підробітку. Поїздки та відрядження з 11 по 16 березня обернуться зайвими витратами. У березні можуть активізуватися недоброзичливці на роботі. Довірчі відносини з керівництвом дозволять продовжити сходження по кар'єрних сходах. Особливо перспективний період — з 24 по 28 березня.

Гороскоп на березень 2016 для Овнів чоловіків


Любов. У відносинах його буде залучати таємниця. Можливо, це виявиться в прагненні робити своєї улюбленої приємні сюрпризи. Сам він теж буде не проти ваших знаків уваги. Саме зараз ідею романтичної вечері при свічках він сприйме на ура.
Тонус. Стан організму вашого чоловіка не потерпить недбалості, ймовірно, доведеться звернутися до фахівців. Значний. але нетривалий прилив енергії з 12 березня може створити ілюзію, що Овну все по плечу. Однак існує ризик не розрахувати свої сили, тому фізичні навантаження краще нарощувати поступово.
Фінанси. Після 6 березня в грошових справах доведеться шукати обхідні шляхи. Основним джерелом матеріальних благ стануть неофіційні підробітку. У першу декаду березня можливі збитки, зменшити які допоможуть друзі. В цілому ж стабільний бізнес принесе гідну прибуток.
Робота. Здорові амбіції та професіоналізм будуть винагороджені. Для працевлаштування і співбесід найбільш вдалі дні — 6-7 березня. Місяць березень — не дуже вдалий час для підвищення кваліфікації та атестації. Якщо на шляху до мети виникнуть труднощі, не варто йти напролом, краще почекати.
Друзі. Період з 5 по 15 березня можна присвятити спілкуванню з однодумцями, потім всім буде ніколи. У знайомстві з випадковими людьми потрібно бути гранично уважним. В цей астрологічний місяць до нього можуть притягатися нечисті на руку люди.
Дозвілля. Серед інтересів будуть переважати романтичне спілкування зі своєю половинкою, риболовля, перегляд улюблених фільмів і заняття фотографією.