Гороскоп на 10 березня 2016 року

Четвер, 10 березня 2016, 00:29
Березень 2016 обіцяє прибуток від творчих занять і неофіційних видів діяльності та позитивно вплине на обстановку в будинку. Сім'я стане для вас надійною опорою. Головне, не шкодуйте на рідних і близьких грошей.
Гороскоп на 10 березня 2016 року

·  Сприятливі дні для Стрільців: 3,8,13 28 березня.

·  Складні дні: 4,7,11 березня.

Гороскоп на березень 2016 Стрілець жінка

 

Любовний гороскоп


З 1 по 10 березня. В відносинах вам необхідні інтимність і довіру. Для вас виявиться важливим схвалення обранця близькими. З 4 по 6 березня велика ймовірність зустріти свою другу половинку, якщо ви поки самотні. А от з чоловіком в період з 5 по 7 березня можуть виникати сварки. Не тримайте довго зло на партнера.
З 11 по 20 березня. Сім'я придбає для вас першорядне значення. Турбота про чоловіка стане для вас головним завданням цієї декади. Втручання батьків у ваші відносини вкрай небажано. Вам зараз необхідно створювати нові правила і традиції, які будуть прийнятні для вас обох. Завести цікаве знайомство у вас, швидше за все, вийде завдяки рідні. Справжньою перевіркою ваших почуттів стане ведення загального бюджету. Вам потрібно вчитися спільно розпоряджатися грошима, не скупитися. З 16 по 18 березня вам захочеться флірту, цілком ймовірно, що виникне взаємне тяжіння з кимось із товаришів по службі.
З 21 по 31 березня. Венера допоможе вам переосмислити власні позиції в партнерстві. Ви зрозумієте, якими якостями повинен володіти ваш обранець. З 22 березня компліменти та захоплення протилежної статі стануть вам необхідні як повітря. Кокетуйте сміливо і готуйтеся до початку нових відносин.

Сімейний гороскоп


Домашні справи поглинуть вас цілком. Чоловік, діти, батьки — вас будуть жваво цікавити їхні проблеми. Відсутність комфорту в рідних пенатах стане основною причиною сварок з чоловіком. Вам потрібно навчитися більш лояльно сприймати недоліки оточуючих. Ніжність і увагу до коханої допоможуть вам згладити будь-які розбіжності в сім'ї. У дітвори може виникнути рішучий протест проти навчання. Щоб бунт не переріс у саботаж, переключіть увагу хлопців на творчість.

Гороскоп здоров'я


Завдяки гармонійним аспектів Сатурна період виявиться неймовірно сприятливим для позбавлення від хронічних захворювань. Ваш життєвий тонус зараз у повному порядку, так що будь-які профілактичні процедури увінчаються успіхом. Особливо легко вдасться відновити нервову систему, позбутися наслідків стресів.

Гороскоп роботи і грошей


Чекати фінансової допомоги від батьків. Якщо ви давно планували купівлю або продаж нерухомості, то саме час зайнятися цим питанням. З 5 по 10 березня варто завершити паперові справи на роботі. З 6 березня атмосфера в колективі стане доброзичливою. З 15 по 17 березня можна сміливо йти на співбесіду.

Гороскоп на березень 2016 для Стрільців чоловіків


Любов. Йому зараз дуже складно не дратуватися по дрібницях. Вам необхідно проявити максимум толерантності і ніжності до обранця, щоб уникнути сварок з ним. Шанобливо ставитися до його роботи і встою життя — це допоможе зміцнити ваш союз.
Тонус. В цілому проблем зі здоров'ям у нього не передбачається. Головне, щоб ваш улюблений сам не створював труднощів для свого організму. Обережність слід проявляти 1114 березня—можливі травми. Часом йому просто необхідно побути одному. щоб відновити внутрішню гармонію.
Фінанси. Крім стабільної зарплати в березні він може отримати прибуток від підробок. Сімейна справа займе левову частку його уваги і зусиль і в підсумку принесе хороші дивіденди. Співпраця з діловим партнером може бути досить напружений - ным — вашому Стрільцеві слід проявляти терпимість у стосунках з оточуючими.
Робота . Якщо ваш улюблений займає керівну посаду, то йому варто приділити підвищену увагу настроїв серед підлеглих, постаратися оздоровити клімат у колективі. Підприємців очікує успіх і стабільність. Березень сприятливий для оренди службових приміщень, а також для створення власного бізнесу.
Друзі. Спілкування з однодумцями надихне вашого партнера на нові починання. Частіше запрошуйте товаришів вашого милого до себе в гості. Йому приємно буде похвалитися перед приятелями, яка ви у нього гарна і дбайлива.
Дозвілля. У березні Стрілець може відправитися в гори або захопитися спарринговыми видами спорту. Він зацікавиться зброєю, йому доведеться за смаком тир.