Гороскоп на 30 квітня 2016 року

Субота, 30 квітня 2016, 00:01
Місяць 30 квітня.2016 - у Водолії.
Гороскоп на 30 квітня 2016 року

Овен

Сприятливий день для вирішення фінансових проблем. Можливо, питання матеріального благополуччя вам доведеться вирішувати разом з партнером. Чи не дійте, як звикли робити, на свій страх і ризик - прислухайтеся до порад і добре зважте всі наслідки. Зберігайте рівні стосунки з начальством - в недалекому майбутньому можливе підвищення по службі або заохочення. Сьогодні сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій.

Телець

У першій половині дня виключіть комерційні угоди - несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. У відносинах з коханою людиною краще стримувати свої емоції: заступництво і владність можуть бути сприйняті як тиранія. Імовірність великого скандалу надзвичайно висока. Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі і приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності.

Близнюки

Сьогодні ваша ділова активність принесе результати, однак це мало позначиться на вашому фінансовому становищі: гроші будуть йти так само легко, як і прийшли. Підтримка вищих осіб і провидіння забезпечить успіхи у професійній діяльності, життєрадісність, оптимізм, що сприятливо позначиться на службовому положенні і авторитеті.

Рак

Сприятливе розташування зірок увіллє в вас нові сили. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з честю для себе. Особливо вдалою буде друга половина дня. Не виключено, що вам має бути знайомство, яке може стати початком нового любовного роману.

Лев

Цей день може виявитися досить складним. Не виключено, що ви будете змушені скасувати заплановані заходи і звалити на себе додаткові обов'язки: виправити чужі помилки або виступити в ролі миротворця між конфліктуючими сторонами. Ймовірно, всі ваші справи сьогодні так чи інакше будуть пов'язані з міжособистісними відносинами. Виключіть поспішність і емоційність в рішеннях - ви можете нажити ворогів або опинитися мішенню для нападок.

Діва

Сприятливий день для позитивних змін в службовому положенні, звернення до начальства, в державні установи або суспільно-правові організації. Ваші комунікабельність і талант викликати прихильність до себе оточуючих допоможуть домогтися високих результатів. Однак не ставте перед собою глобальних завдань: складні справи не вирішуються в один день.

Ваги

Розташування зірок обіцяє удачу. Ваш життєвий потенціал на висоті. Будь-які починання принесуть позитивні результати. Чоловіки-Терези сьогодні зможуть втілити свої задуми в життя, піднятися на сходинку по службових сходах або отримати похвалу від начальства. -жінки Терезам зірки радять розумніше поєднувати роботу з домашніми або материнськими обов'язками.

Скорпіон

Перша половина дня сприятлива для вирішення важливих питань, прийняття відповідальних рішень. Великі придбання або комерційні угоди принесуть прибуток. У другу половину дня з не залежних від вас причин ситуація може несподівано змінитися. Вам потрібно демократичніше ставитися до ініціатив оточуючих.

Стрілець

Природжена прагнення до лідерства і прекрасні організаторські здібності допоможуть вам утримати однодумців і союзників в підпорядкуванні вашим інтересам. Проте в другій половині дня вірогідні деякі труднощі. Не дозволяйте ситуації вийти з-під контролю. Сьогодні слід проявляти великодушність і щедрість.

Козеріг

Зірки рекомендують тверезо ставитися до своїх можливостей, об'єктивно оцінювати дійсність, обмежити контакти. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат - можливо, через незалежні від вас причин ви пропустіть вигідне замовлення. Ймовірно нове знайомство, однак турботи і проблеми можуть перешкодити вам розслабитися і знайти внутрішню свободу. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все членів сім'ї. Сон скоро виповниться.

Водолій

Сьогодні необхідно відповідально і серйозно підійти до будь-якої справи. Натхнення і честолюбство, готовність подолати всі труднощі для досягнення мети принесуть успіх. Сприятливе розташування Меркурія дозволить реалізувати комерційні ідеї і наміри попереднього часу. Схильність до ризикованих операцій може штовхнути вас на явну авантюру, однак якщо розрахунок буде вірним, то ризик виправдається. Сон збудеться через день.

Риби

Зайва щедрість або, навпаки, несподівана скупість може привести до негативного ставлення з боку оточуючих людей. У ситуації, що склалася постарайтеся все-таки вибирати слова і вирази, навіть якщо вони випереджають ваші думки. Відкладіть побачення або покупки - швидше за все вони будуть невдалими. День присвятіть спокійному сімейному відпочинку, читання або улюбленому захопленню, яким би дивним воно не здавалося вашим друзям.