Гороскоп на 1 травня 2016 року

Неділя, 1 травня 2016, 00:00
Місяць у Водолії. Гороскоп на 1 травня 2016 року для всіх знаків Зодіака
Гороскоп на 1 травня 2016 року

 Овен

Зірки радять суворо порівнювати можливе і бажане. Небажання слідувати здоровому глузду або легковажне ставлення до власного здоров'я може стати причиною серйозного погіршення самопочуття. Не виключено, що доведеться навіть звернутися до лікаря.

 Телець

Сьогодні вам варто більш уважно придивитися до партнерів: дружелюбність і співчуття ще не означають глибини почуттів. Ймовірно, вам доведеться значно відкоригувати перспективні життєві плани. До невдач ставитеся легко: сьогодні позірна поганий розвиток подій лише на краще.

 Близнюки

Настає прекрасний час для роздумів про особисте життя. Невідповідність між власним сексуальним потягом і почуттями шанувальників може викликати деякі ускладнення в спілкуванні у жінок-Близнюків. Сильна емоційність і захоплива натура чоловіків-Близнюків допоможе їм подолати всі перешкоди на шляху до визнання.

 Рак

Сприятливий день, коли нереальна мрія може обернутися реальністю. Якщо ви зумієте пробудити в собі внутрішню енергію і різко кинути її в справу, то зможете згорнути гори. Зірки рекомендують перегрупувати сили чи знайти нових союзників, щоб довести до кінця розпочату справу.

 Лев

Ви будете мислити дуже зібрано і ясно. З Вашого боку буде розумно скласти список тих речей, з якими Ви хочете розібратися. У Вас неймовірно загостряться аналітичні здібності, і Ви знайдете безліч нових шляхів особистісного розвитку і зростання. Якщо Ви давно хотіли продовжити свою освіту або освіжити в пам'яті якийсь предмет, який Ви колись вивчали, то покопатися в своїх старих блокнотах і зошитах.

 Діва

Сприятливий час для звернення в державні установи, громадські організації та правоохоронні та інші органи влади. Якщо ви розірвали відносини з партнером, то питання з цього приводу будуть закриті саме сьогодні. Однак, покінчивши зі старими помилками, не наробіть нових.

 Терези

Будь-які ваші дії можуть наткнутися на активний опір оточуючих, а тенденція повчати і радити викличе агресію. Зірки радять на час стримати ділову активність, а також вимогливість по відношенню до близьких людей. У цей день рекомендується суворий піст.

 Скорпіон

День сприятливий для звернення до начальства, службових відносин. Не виключені позитивні зміни в кар'єрі. Плани і наміри слід тримати в секреті, інакше підступи недоброзичливців або заздрість співробітників можуть перешкодити прогресу в справах. Особисте життя наповниться тривогами, необґрунтованою ревнощами або взаємним невдоволенням з-за дій партнера. Постарайтеся проявити більше уваги до близькій людині.

Стрілець

День сприятливий для спілкування, нових знайомств, встановлення ділових контактів, вирішення побутових проблем. Не виключені зустріч зі старою прихильністю або відновлення колишніх, перерваних з якихось причин відносин зі старим другом.

Козеріг

Завдяки свіжим ідеям, появи нових союзників або вибору іншої тактики дій ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Сьогодні справи зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Ймовірно, ви зможете змінити своє службове становище або виправити старі помилки. Слідкуйте за прикметами – сьогодні ваша внутрішня сутність відбивається на навколишньому світі.

 Водолій

Самий невідповідний день для початку нової справи або рішення заплутаних життєвих питань. Власні помилки або хибні поради партнерів будуть мати тривалі наслідки. День несприятливий для здоров'я. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, болісні сни, головні болі або отруєння. У сфері інтимних відносин слід уникати неприборканих пристрастей і жорстоких вчинків. Намагайтеся також уникати в цей період скупчення людей та не відвідувати громадських місць.

 Риби

Сьогодні вам слід більше покладатися на власну інтуїцію, ніж на досвід і дружні поради. У контактах з партнерами або у відносинах з близькими людьми не проявляйте владності або зайвого заступництва: вас неправильно зрозуміють. В особистому житті ймовірні сварки аж до повного розриву відносин. Сон може виявитися віщим і виповниться через чотири дні.