Гороскоп на 31 травня 2016 року

Вівторок, 31 травня 2016, 00:28
Сьогодні не варто нікуди поспішати. Чим краще зайнятися – радять астропсихологи...
Гороскоп на 31 травня 2016 року

Овен

День спокійний. Близько полудня можна подумати про відпустку, пошукати інформацію в Інтернеті, але ніяких рішень поки не приймайте: є небезпека заблукати, в ілюзіях, прийняти картонний будиночок за мармуровий палац. Компенсуйте весняну нудьгу відвідуванням аквапарку або ванни з аромамаслами.

 Телець

Постарайтеся вранці поспати довше: можливо, побачите сон, що несе дуже важливу інформацію. Побалуйте себе смачним сніданком, нікуди не поспішайте. У другій половині дня приділіть час літнім родичам. Будьте доброзичливі і милосердні. Вечір, швидше за все, проведете, спілкуючись на просторах Інтернету або в клубі однодумців.

 Близнюки

Можливі спалахи заздрості, жадоби помсти, злості, - словом, ницих інстинктів і емоцій, дрімаючих до пори під «культурним шаром» виховання і освіти. Будьте уважними та обережними з вступниками в цей день пропозиціями, щоб не опинитися в пастці. Виключіть відвідування багатолюдних зібрань, особливо рок-концертів, демонстрацій, мітингів.

 Рак

На роботі треба працювати, що не кращим чином позначиться на стосунках з близькими. Домочадцям не сподобається, що ви забули про який-небудь знаменної дати, чиємусь дні народження. Виправдовуватися браком часу марно, так що вчіться планувати.

 Лев

Вам представиться можливість опинитися в потрібному місці в потрібний час або допомогти людині, з яким можна буде співпрацювати згодом. Перший весняний місяць розбудить у вас азарт і бажання повернутися до захоплення юності. Для самотніх представників знаку це означає романтичну зустріч з давньою коханою і, можливо, "відновлення романа, який переросте в глибокі відносини.

Діва

Сімейні проблеми на деякий час можуть випасти з поля вашого зору. Але вони неодмінно про себе нагадають за допомогою якого-небудь екстраординарної події. При вашій зайнятості та схильності віддаватися справі до кінця намагайтеся надовго не йти від домашніх обов'язків.

 Терези

Ймовірно порушення зобов'язань, розірвання договорів за прихованих перешкод, що вимагають значних витрат. У першій половині дня шукайте можливості для наведення мостів і збору корисної ділової інформації по всім питанням, які вас цікавлять. У другій половині місяця зробити це буде важче.

 Скорпіон

Енергетичний фон організму нестійкий. Поганий настрій робить негативний вплив на ваше самопочуття. Постарайтеся не впадати в смуток. Для підтримки імунітету включайте в раціон мед і зміцнюють трав'яні чаї. Варто виявляти обережність, щоб випадково не нанести собі травми.

Стрілець

Цікаве знайомство можливо в компанії друзів або в дорозі. Роман буде розвиватися стрімко, але, швидше за все, швидко зійде нанівець. Сьогодні ви обоє готові дарувати один одному ніжність і ласку, а завтра будете страждати від образи та розчарування. Не давайте волю емоціям.

Козеріг

При негативних астрологічних аспектах посилюються дратівливість, образливість, підвищується ймовірність простудних захворювань. Потрібно пам'ятати, що основна причина всіх наших хвороб - стреси і нестійкість нервової системи. Відмінний заряд бадьорості принесуть будь-які фізичні навантаження.

 Водолій

Ймовірно депресивний стан. Воно може виражатися в небажанні протистояти негараздам і відсутність надій на майбутнє. Це стан можна згладити за допомогою медитації, духовних практик, молитов, занять йогою, все, що приводить розум в стан спокійного споглядання.

 Риби

У цей день рекомендується усамітнення. Ви зможете спокійно обдумати свої плани, цілі і тактику поведінки. Можливо утруднення контактів з партнерами і начальством. Посиляться відчуження і підозрілість по відношенню до старших членів родини. Вам буде здаватися, що вони втручаються у ваше особисте життя і позбавляють вас свободи дій. Налаштовуйтеся на другу половину дня, вона більш сприятлива і сприяє взаєморозумінню.