Гороскоп на 20 червня 2016 року

Понеділок, 20 червня 2016, 00:13
Гороскоп на сьогодні 20 червня 2016 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 20 червня 2016 року

Овен

Сьогодні домашні клопоти поглинуть вас повністю. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно виконати всі господарські плани. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу. День вдалий для придбань, і розпочаті раніше клопоти про придбання нерухомості завершаться вдало. Близькі люди нададуть вам підтримку і допомогу, і ви ще раз переконаєтеся в їх відданості. Вирушайте за місто, прогуляйтеся по зимовому лісі – там ви зможете добре відпочити і набратися сил.

 Телець

Сьогодні варто уважно поставитися до свого здоров'я. Виключіть фізичні навантаження: не варто перенапружуватися, метушитися, братися за кілька справ відразу. Спокійний відпочинок з книгою, помірні заняття улюбленим видом спорту, спілкування з близькою людиною дадуть необхідний запас міцності вашому організму і наповнять його зарядом бадьорості для подальших звершень.

 Близнюки

Кругообіг подій захопить вас з самого ранку. Безліч невирішених проблем чи невиконаних зобов'язань потребує негайного вирішення. Ви опинитеся всім потрібні. Можливо ділове знайомство або несподіваний збіг обставин, який принесе прибуток.

 Рак

Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете повною мірою проявити свої таланти та здібності. Все, чого ви досягнете, буде досягнуто з великим трудом. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Невирішені питання або несподівані проблеми можуть змусити вас неабияк потрудитися для того, щоб повернути події у звичне русло.

 Лев

День може виявитися важким. Навіть підвищена ділова активність і працездатність не принесуть вагомих результатів. Підступність і підступи недоброзичливців або енергоінформаційне зараження аури можуть призвести до погіршення самопочуття. Не виключено, що у другій половині дня для багатьох Левів відкриються джерела додаткового заробітку. Добре проявляти милосердя, великодушність, прощати образи.

 Діва

Початок дня може бути важким для Дів. Численні аспекти планет викличуть низку негативних подій у фінансовій сфері. Важливо не розгубитися і не опускати руки, навіть якщо здається, що йти вперед немає сенсу. Відвідування лікарських установ обіцяє вам удачу. І необов'язково в медичному сенсі! Ймовірна зустріч, яка визначить вашу майбутню життя. Не бійтеся таких несподіваних поворотів. У цьому житті все можливо!

 Терези

Особисте життя у багатьох Ваг може відійти на другий план: у закоханих з'явиться охолодження почуттів. Причина цього – часті сварки, зайнятість на роботі, поява суперника. Вас чекають випробування у відносинах між батьками і дітьми. Якщо вам вдасться уникнути перерахованих неприємностей, то найближчим часом все буде сприяти вашому успіху. В сім'ї запанує атмосфера взаєморозуміння і любові.

 Скорпіон

Ваш девіз сьогодні – працьовитість, сумлінність і своєчасність дій. Постарайтеся завершити розпочаті справи, не відкладаючи на потім. При такому підході до справи успіх вам гарантований. Не забувайте, що в ім'я справи і для вашої ж користі іноді доводиться йти на компроміси.

 Стрілець

Положення планет може спровокувати Стрільців на ризиковані підприємства. Багато будуть піддавати себе небезпеки. Ревнощі можуть «закривати очі». Позбавтеся від ревнощів - свідчення невпевненості в собі. Якщо що-небудь у відносинах вас не влаштовує, проаналізуйте ситуацію і знайдіть причини розладу. Порожні переживання не зроблять вас щасливішими.

 Козеріг

Непростий психологічний стан може перешкодити адекватно реагувати на оточення і події, що відбуваються. Середовище краще провести на самоті, спробувати знайти внутрішню рівновагу. Пам'ятайте, що той внутрішній дискомфорт, який ви сьогодні відчуваєте, скоро зміниться цілком оптимістичним поглядом на життя.

 Водолій

Цей день символізує підміну понять, помилкові цінності, ілюзії. Водолії можуть виглядати безтурботними і поверхневими людьми. Але так лише здається тим, хто добре їх не знає. Вам потрібно серйозно задуматися над основоположними цінностями та глобальними проблемами. Не намагайтеся обдурити себе і оточуючих своїм удаваним оптимізмом.

 Риби

Сьогодні організм Риб може відреагувати на зовнішні впливи несподіваним чином. Можуть дати про себе знати хвороби, про які ви і не підозрювали. Уникайте нервових перевантажень і травмонебезпечних ситуацій. Вам доведеться зменшити навантаження у фітнес-клубі. Не варто ризикувати, щоб запобігти ймовірність забиття, вивих або розтягування.