Гороскоп на 5 липня 2016 року

Вівторок, 5 липня 2016, 00:09
Насичений, в цілому позитивний та оптимістичний день. Як уникнути зайвих помилок?
Гороскоп на 5 липня 2016 року

Овен

Напружений день. Необхідні стриманість, аскетизм, протистояння спокусам. Заплановані зустрічі краще перенести на інший день. Робота потребуватиме великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки, неординарних рішень виникаючих проблем. Рекомендується провести кінець цього дня на дачі або в лісі. Перед сном корисні холодні обмивання або ножні ванни. Цвинтар у сні – до довгої і запеклій боротьбі з злиднями.

 Телець

Здатність цілком віддавати себе роботі допоможе впоратися з певною емоційною нестійкістю. Постарайтеся позбутися від упередженого думки і суб'єктивних. Зірки радять проводити якомога більше часу поза домом, так як не виключено, що саме сьогодні ви познайомитеся з людиною, з яким зв'яжете подальше життя.

 Близнюки

У першій половині дня намагайтеся концентруватися на позитивних думках, відмовитися від гордині і ревнощів. Не намагайтеся перекласти свої помилки на плечі партнера. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми, творчістю та особистим успіхом. Можливе отримання звістки, яка потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті. Не пропустіть свій шанс.

 Рак

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Цей день – початок вашого творчого підйому. Будь-яка справа буде даватися легко і принесе хороший результат. Ваші достоїнства і якості помітять і оцінять оточуючі. День обіцяє бути насиченим цікавими подіями і в особистому житті. Сексуальні контакти і любовні відносини принесуть вам радість і впевненість у собі. Не виключено, що інтереси дітей чи близьких родичів зажадають від вас підвищеної уваги та особистої участі.

Лев

Сприятливий у всіх відношеннях день, однак все-таки постарайтеся уникнути прагнення домінувати в кожному (навіть найменшому) питанні. Слід проявляти більше демократичності, такту і терпимості. День вдалий для втілення творчих планів. Можливо, вам належить вибір між любовними пригодами і домашніми обов'язками. Проявіть обачність. Не виключено несподіваний поворот подій не на вашу користь.

 Діва

День сприятливий для ділових контактів або емоційних прихильностей. Ймовірно звістка або подія, яка змусить серйозно замислитися над проблемами особистого життя. Нові знайомства можуть згодом стати фундаментом для просування по службі, кар'єри чи фінансового успіху.

 Терези

Сприятливий день. Вірогідні несподіване отримання прибутку, знахідка цінної речі або виграш. Хороший день для роздумів, аналізу минулих вчинків, довгострокового планування. Ймовірно, ви отримаєте несподівана звістка, що може ускладнити взаємини у вашій сім'ї. Будьте готові до серйозних проблем. В житті слід порівнювати бажане з дійсним. Ви здатні завоювати самі неприступні вершини і досягти неймовірних успіхів, однак не квапте події і не беріться за те, чого не зможете зробити. Уникайте перевтоми, яке може вкрай негативно позначитися на здоров'ї.

 Скорпіон

Комерційні справи будуть розвиватися вдало і принесуть бажані результати. Не виключена поява свіжих ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку. Зірки рекомендують подумати про своїх романтичних зв'язках і захоплення. Ймовірно поява на горизонті колишніх шанувальників. Доля подбає про самотніх Скорпіонів – їм уготована романтична зустріч.

 Стрілець

Щоб утримати успіх визначте межі своїх досягнень і не відволікайтеся на дрібниці. Не виключено, що несподіваний екстравагантний вчинок допоможе вам досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Сприятливі покупки, крім коштовностей та виробів з каменю.

 Козеріг

Буйна фантазія, рясно приправлена марнославством, може стати причиною нищівної невдачі або, навпаки, приголомшливого успіху. Слідкуйте за розвитком ситуації і не випускайте ініціативу зі своїх рук – сьогодні можуть бути досягнуті результати, про яких раніше ви тільки мріяли.

 Водолій

Несприятливе розташування планет може негативно позначитися на просуванні по службі або загальмувати прогрес у сфері професійної діяльності. Може статися так, що ваша доброзичливість і щира любов до людей перетворять вас в мішень для злих насмішок. Постарайтеся не концентрувати увагу на прикрі непорозуміння – внутрішнє благородство і вміння вчитися на своїх помилках допоможуть відвоювати втрачені позиції.

 Риби

Вкрай несприятливий день, бо розташування зірок попереджає про те, що сьогодні вам доведеться зіткнутися з багатьма проблемами у відносинах з оточуючими. Ймовірно недобросовісне відношення або зраду людей, яких ви вважаєте своїми союзниками. Якщо ви не підете на компроміс, ситуація загостриться до краю.