Гороскоп на 26 липня 2016 року

Вівторок, 26 липня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 26 липня 2016 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 26 липня 2016 року

Овен

Не варто впиратися і битися об стіну. Це тільки викличе невдоволення начальства. Ви прагнете щось удосконалити чи по-новому подивитися на проблему, але стикаєтеся з нерозумінням і перешкодами. Розслабтеся, мабуть, ще не прийшов для цього час.

 Телець

Варто зайнятися пошуком прихильників і союзників, і ви їх неодмінно виявите, причому, можливо, навіть серед своїх недавніх недоброзичливців. Можна відвідувати світські заходи, щоб чути масу компліментів на свою адресу і зав'язати корисні знайомства.

 Близнюки

Якщо відчуваєте, що не справляєтеся з емоціями, то зверніться за допомогою і мудрістю до старших. На службі і вдома краще спокійно зайнятися важливими поточними справами, ніж метушитися по дрібницях. По можливості відкладіть далекі поїздки.

 Рак

Ваша сьогоднішня активність похвальна, але не варто нав'язувати свою точку зору і тиснути на людей, навіть якщо вони заважають вам здійснити задумане. Краще перечекати. Не варто вкладати або позичати гроші, сперечатися з начальством.

 Лев

Сьогоднішній день може вам дати шанс просунутися соціальної або кар'єрних сходах. Можете очікувати заслуженої нагороди або заохочування, доходу. Правда, ваші успіхи можуть викликати заздрість і невдоволення деяких колег.

 Діва

День буде обтяжений складністю спілкування з протилежною статтю. Намагайтеся, щоб домашні проблеми не відволікали вас від роботи. Підняти тонус допоможуть енергетичні напої, трав'яний чай або фреш. Уникайте підписання важливих документів в другій половині дня. Будьте м'якше з коханими.

 Терези

Не скупіться ні в матеріальному, ні в духовному плані, а краще всього затаїться, обмежте контакти. Сьогодні явно не ваш день. Проти вас готовий озброїтися цілий світ. Тим не менш, уникайте сварок.

 Скорпіон

Ви хочете мати більше грошей, і у Вас є план по досягненню цієї мети. Стовідсоткової гарантії успіху немає, проте в житті нічого не можна передбачити напевне. Дивіться на життя реально, і все буде добре.

 Стрілець

Почніть з вирішення простих професійних завдань, потім поступово переходите до чогось більш складного. Вранці погане самопочуття, дратівливість, раптові прикрі затримки можуть стати причиною конфлікту, тому спробуйте бути стриманими і займіться роботою.

 Козеріг

Насамперед, вам необхідно заспокоїтися і постаратися менше реагувати на зовнішні подразники. Ставтеся до життя філософськи, а ще краще — з легкою іронією. Це дозволить вам легше перенести труднощі і не пошкодити своїй нервовій системі.

 Водолій

Сьогодні ви можете легко стати жертвою обману або шахрайства, а також завести знайомство з людиною, яка в подальшому стане джерелом ваших проблем. Є ймовірність того, що хтось з вашого оточення, нехтуючи своїми прямими обов'язками, перекладе відповідальність на вас.

 Риби

В цей день, незважаючи на його насиченість, постарайтеся бути трохи в стороні від того, що відбувається. Не починайте нові справи і не заводьте знайомства, вони виявляться перспективними тільки на перший погляд.