Гороскоп на 27 липня 2016 року

Середа, 27 липня 2016, 00:00
Будь-яке необережне слово може викликати цілу хвилю негативу. А ось компліменти (особливо щирі) вітаються як ніколи.
Гороскоп на 27 липня 2016 року

Овен 

Ситуація може зажадати від Овна взятися за ті справи, які він вже давно відкладав в довгий ящик. Можливо, він просто не знав, як до них підступитися! Якщо ж він не почне робити їх в понеділок, то, не виключено, не зможе розправитися вже ніколи. Так що не варто шукати виправдання бездіяльності і ліні – ніщо так не заважає просуванню вперед, як накопичилися завали. Розправившись з ними, Овен позбавиться від гир на своїх ногах!

Телець 

За що б Телець не взявся, його таланти буде важко не помітити і не оцінити! Він здатний відмінно впоратися з будь-якою справою і показати себе оточуючим із самої вигідної сторони. Особливо сильне враження йому вдасться провести на тих, з ким Тілець до цього знайомий не був. Тому якщо йому чекають зустрічі з новими людьми або ділові переговори – кращого дня для цього йому не знайти!

Близнюки
Близнюки можуть відчувати труднощі у спілкуванні з людьми – друзями, близькими, колегами по роботі. Якщо ситуація зажадає викласти перед ними свою ідею або план, що Близнюки здатні відчути непевність і незручність. Проте об'єктивних причин для побоювань у них немає: навколишні налаштовані до Близнюкам прихильно, і якщо вони захочуть, то цілком здатні донести до них свої думки.

Рак 
Зірки радять Раку відправитися в творчий політ. Йому досить лише захотіти, щоб стати генератором нестандартних ідей! Для цього Раку не обов'язково бути художником чи письменником: у будь-якій справі, де потрібно креативний підхід, він зуміє проявити себе на «відмінно». А от щодо точних наук, ситуація буде зворотною, так що якщо робота Раку пов'язана, наприклад, з бухгалтерією, йому краще зайнятися продумуванням стратегії, а не на підрахунку нулів.

Лев 
Льву слід бути акуратніше з грошима – не важливо, його власний це гаманець чи ні. День схиляє його до спонтанних покупок, великих витрат, ризикованим вкладенням і грошовим авантюр. Завдяки такому марнотратному настрою, Леву набагато легше втратити, ніж придбати. А це значить, йому слід у цей день триматися подалі від грошей і всього, що пов'язане з ними.

Діва 
Діва буде схоплювати все на льоту! Її мозок обіцяє працювати чітко, як комп'ютер, завдяки чому Діва здатна не тільки оцінити чужі ідеї, але і зробити на світло пару-трійку власних. У будь-яких справах, в яких Діва прийме участь, вона прорахує всі ходи на кілька кроків вперед. Це допоможе їй діяти рішуче, але без помилок, і знайти вигоду для себе навіть там, де ніхто з оточуючих цього не очікував!

Терези 
Ваги очікує насичений емоціями день – причому, в основному, приємними емоціями. Ситуація може порадувати їх якимись подіями або ж очікуванням їх. Можливо, начальство пообіцяє Терезам просування в кар'єрі, їх чим-то порадують близькі або їх чекають якісь інші привабливі бонуси. Окрилені надіями і перспективами, вони можуть весь день перебувати в стані приємного збудження. Однак, незважаючи на всі плюси, емоції будуть відволікати Ваги від запланованих справ.

Скорпіон 
Частіше прислухайтеся до голосу своєї інтуїції: вона не підведе! День надає йому хороший шанс отримати вигоду або зробити крок вгору кар'єрними сходами. Але скористатися цим шансом Скорпіон зможе, тільки якщо буде приймати рішення серцем, а не головою. Справа в тому, що для логічних висновків у Скорпіона може не виявитися потрібної інформації, а ось його підсвідомість буде на висоті, даючи йому на подив слушні і прибуткові поради.

Стрілець 
Найкращим, що Стрілець може зробити, це відкрити у своєму житті нову сторінку. зірки радять йому пошукати нові шляхи для вирішення звичних проблем, а заодно і внести в свої будні свіжий струмінь. Можливо, для цього Стрільцеві потрібно по-новому розставити меблі в будинку, розробити свіжу стратегію в справах або оновити свій гардероб. Зробивши це в понеділок, Стрілець може розраховувати на реальний результат.

Козеріг 
Козерога може чекати несподівана звістка, яка внесе корективи в його плани. Можливо, ця новина має відношення до особистого життя Козерога, а може, вона пов'язана з якимись подіями у його справах. Так чи інакше, Козерогові доведеться переглянути свій початковий графік. Не виключено, що чимало часу у нього піде на обговорення або обдумування новин, тому Козерогові нелегко буде виконати все, що він спочатку планував.

Водолій 
Для Водолія – день рішучих дій! Щоб виграти бій, у нього спочатку треба вступити, і це вдалий час для того, щоб почати битву, якщо вона вже назріла. зірки наділяють Водолія цілеспрямованістю, відвагою, вмінням давати відсіч і жорстко стояти на своєму. Завдяки бійцівським якостям, Водолій не тільки здатний піти врозріз думку оточуючих, але і відстояти свою точку зору і в результаті – отримати перемогу.

Риби 
Риби можуть відчувати сумніви і коливання з будь-якого питання. Навіть у дрібницях Рибам буде важко прийти до рішення, тому що вони просто віддадуть перевагу відкласти питання на потім або ж перекласти на чиїсь плечі. Зате у непевності є і інша сторона: Риби не стануть діяти необдумано. Завдяки цьому ймовірність помилок у справах обережних Риб близька до абсолютного нуля.