Гороскоп на 28 липня 2016 року

Четвер, 28 липня 2016, 10:20
Активний день, з однаковим успіхом можна і будувати, і ламати... На що звернути увагу?

 Овен

Напружений день у відносинах з начальством. Відповідний момент для пошуку офісного приміщення. Вам можуть запропонувати нову цікаву роботу. Можливі спірні ситуації у сім'ї.

 Телець

Невідповідний час для укладення фінансових угод. Невдалий момент для початку курсів підвищення кваліфікації, пошуку ділової нерухомості. Вірогідні конфлікти з колегами.

 Близнюки

Невідповідний день для заміських поїздок з друзями і ремонтних робіт на дачі. Можливі суперечки з сусідами і образи на далеких родичів. Вдалий час для розваг з дітьми.

 Рак

Фінансові питання можуть стати причиною конфліктів з товаришами по службі. Несприятливий день для оформлення кредитів та відкриття рахунків. Вечір вдалий для спілкування з впливовими людьми.

 Лев

Конфліктний день у відносинах з керівництвом і діловими партнерами. Будьте уважні при оформленні документів! Прекрасний час для реалізації творчих проектів та відпочинку.

 Діва

Протистояння планет обіцяє чимало клопоту. Вас чекає багато суєти, дрібних, але невідкладних турбот, а також не надто змістовних розмов з родичами, приятелями, сусідами. Стосунки з деякими з них виявляться нерівними, виникнуть спори давно погодженим питань. Скасуйте всі зустрічі, так як можливий візит гостей, який порушить всі ваші плани.

Терези

Суперечливий, подвійний день. З одного боку, Скорпіони можуть бути переповнені енергією і горіти бажанням взятися за справу, втілити в життя свої ідеї. З іншого ж боку, вони будуть відчувати опір середовища, брак ресурсів або практичних можливостей для реалізації задуманого. На службі складеться авральна ситуація. Не метушіться, не беріться за всі справи відразу, дійте в одному напрямку.

 Скорпіон

Цей день сприятливий для спілкування з метою розширення горизонту інтересів, а також просто дружніх зустрічей. Оригінальні пропозиції, висунуті партнерами, послужать основою для планування вашого майбутнього життєвого зростання. Уникайте конфліктів з братами і сестрами з приводу сімейної нерухомості.

 Стрілець

Гармонійне поєднання планет сприятливо для любовних і дружніх відносин. Конструктивно пройде бесіда з начальниками, батьками і будь-якими вищестоящими людьми або організаціями. Налаштуйтеся на того чоловіка, з яким вам належить спілкування. Говоріть з ним про те, що йому цікаво, і ви будете здатні розуміти його без слів. Це змінить на краще ваші відносини.

Козеріг

Безліч дрібних і невідкладних справ завадять вам зробити правильний вибір. Враховуючи труднощі з вибором, ви зможете вирішити свої завдання лише разом з партнерами, які вас розуміють. Не залучайте до справи своїх близьких друзів, так як фінансові відносини не сумісні з дружніми.

Водолій

Незважаючи на уявну строгість, у вашу душу може заглянути глибоке почуття. Воно зуміє перевернути ваш внутрішній світ настільки, що ви будете здатні забути про справи і матеріальному добробуті своєї родини. Пам'ятайте про те, що прийде час відповідальності і вам не уникнути безсонних ночей, сліз і душевних ран.

 Риби

Комунікабельність, товариськість Риб залишаються дуже високими. Проте інформація, яка надходить, може мати досить двоїстий характер, а помилки, зайві клопоти і непотрібні зустрічі можуть призвести до розчарувань, а то й до серйозних матеріальних втрат. У цей період слід дотримуватися обережності при зустрічах і спілкуванні.