Гороскоп на 12 серпня 2016 року

П'ятниця, 12 серпня 2016, 00:28
Гороскоп на сьогодні 12 серпня 2016 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 серпня 2016 року

Овен

День несе випробування на гординю і егоїзм. Ваші енергійність і цілеспрямованість можуть бути неправильно зрозумілі партнерами. Можливо, вам вдасться реалізувати задумане або створити щось видатне, однак це викличе ускладнення у відносинах з оточуючими людьми. Зірки радять зайнятися творчою діяльністю.

 Телець

Сприятливий день, який обіцяє підтримку вищих сил, колег, друзів або родичів. Хороший період для подружніх відносин, романтичних знайомств. З'явиться можливість прояву здібностей, таланту, здійснення задуманого. Сни можуть бути пророчими. Вогонь, сірники – до клопотів або нещастя.

Близнюки

Будьте пильні і не приймайте ніяких необдуманих рішень. Від вашої витримки буде залежати багато чого. Не варто міняти вид діяльності або роботу, цьому не сприяє. Не виключено, що виникнуть розчарування, пов'язані з друзями, тому не варто повністю покладатися на них. Будьте обережні, друга половина дня небезпечна травматизмом та нещасними випадками.

 Рак

Несприятливий у фізичному плані день. Особливо це стосується чоловіків Раків. Виключіть агресивність і напористість. Нічого не плануйте, так як плани можуть не здійснитися. Постарайтеся задовольнятися тим, що буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. У жінок Раків може з'явитися відчуття втоми, вірогідні дратівливість, запальність. Постарайтеся не так болісно реагувати на зауваження близьких. Поставтеся до себе критично. Проявіть максимум уваги і любові до своїх близьких.

Лев

День, зазначений несправдженими надіями, марними очікуваннями, депресією. Існує небезпека для здоров'я: імовірні захворювання, травма або емоційний стрес. Зірки рекомендують братися тільки за ті справи, в яких ви розбираєтеся. Уникайте фізичних навантажень, ризику, роботи з ріжучими інструментами, електроприладами. Не намагайтеся експериментувати – дійте тільки перевіреними способами.

 Діва

День може бути дуже важким. Несподівана новина або неприємна зустріч може стати причиною стресу або хвороби. Нове захоплення не виявиться тривалим для жінок Дів. Ваш обранець не виправдовує покладених на нього надій. Зірки застерігають від надмірної самовпевненості чоловіків Дів. Відносини з представниками прекрасної статі можуть бути бентежить.

 Ваги

Сприятлива емоційна атмосфера в сім'ї створить стартовий майданчик для успішного ведення справ на наступного тижня. Із за постійного коливання між бажаним і можливим не виключено деяке перевищення витрат над доходами.

Скорпіон

Небезпечний день в плані здоров'я. Неконтрольоване прояв емоцій може призвести до конфліктів або погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або магією. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

 Стрілець

Сприятливий день для Стрільців, які займаються навчанням або творчістю. Сьогодні ви можете отримати хорошу звістку, що просуне вас на шляху до наміченої мети. Не варто квапити події або йти на ризик. Повільне, але неухильний рух до мети принесе успіх.

 Козеріг

Життєвий потенціал, сексуальна енергія і самопочуття підвищуються. Не виключені нове знайомство або романтична зустріч з коханою людиною. Жінок Козерогів чекає сюрприз або приємна звістка. Чоловіків Козерогів замість приємного проведення часу чекає необхідність виконання обтяжливих обов'язків.

Водолій

День має неоднозначну характеристику. У першій половині дня будь-які справи зажадають мінімуму зусиль, однак і вигода від них буде незначною. Успішними виявляться співпрацю з діловими партнерами, зустрічі, особисті побачення. Друга половина дня пройде під знаком невирішених проблем в справах або особистого життя. Взаєморозуміння з партнерами буде утруднено. Зверніть увагу на нерухоме майно – вірогідні пожежа або пограбування, в кращому випадку побутові проблеми.

 Риби

День пасивний, може бути важким, якщо ви не будете шукати способи зміцнення власних позицій, проявляти ініціативу та наполегливість. Сприятливий день для бізнесу і укладання угод. Зірки рекомендують не довго роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції на будь-яких умовах. Справа може мати далекі перспективи.