Гороскоп на 14 серпня 2016 року

Неділя, 14 серпня 2016, 00:01
Гороскоп на сьогодні, 14 серпня для всіх знаків Зодіаку обіцяє день знижена працездатність.
Гороскоп на 14 серпня 2016 року

Овен

Гороскоп на сьогодні Овнам рекомендує зайнятися тим, чим давно хотіли, але не могли викроїти час: вивчіть новий вид танців, заспівайте караоке, почитайте класику, сходіть на прогулянку або шопінг. За гороскопом на 14 серпня 2016, Овни, занурення в домашні проблеми може зіпсувати вам настрій, але не піддавайтеся негативним поривам.

 Телець

За гороскопом на сьогодні Тельцям занадто складно будуть даватися рішення, тому краще не робити відповідальних кроків, які впливають на ваше подальше життя. Також зодіаку на 14 серпня 2016 Тельцям сьогодні не сприятливі спілкування з людьми, а ось обмін досвідом та ідеями буде вельми успішним проведенням часу.

 Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам обіцяє сприятливий період для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей. Спілкування з друзями і колективне проведення часу дозволять вам проявити свої таланти, принесуть позитивні емоції. Любовний гороскоп на 14 серпня 2016 Близнюкам радить поступитися в дрібницях.

 Рак

За гороскопом на сьогодні Ракам зірки говорять, що зміна настрою або легковажність може перешкодити представникам знака справлятися з самими буденними завданнями. Раки, згідно з гороскопом на 14 серпня 2016 через через вашого самообману і різких необдуманих вчинків сам день несприятливий для встановлення контактів і активного спілкування.

 Лев

У левів гороскоп на сьогодні прогнозує день, який пройде під знаком обману і непорозумінь. Ймовірні ускладнення в роботі або особистому житті. Сьогодні краще не проявляти ділову активність. Також гороскоп на 14 серпня 2016 Левам радить підвести риску під старими планами, справами чи контактами. Спробуйте у ввічливій формі відсторонити від себе людей, до яких не маєте довіри.

Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам обіцяє день, що несе негативні тенденції і пройде досить напружено: емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів і погіршення самопочуття. Згідно любовному зодіаку на 14 серпня 2016 Дівам вечірні години дня бажано присвятити тому, хто приносить вам позитивні емоції.

Терези

Гороскоп на сьогодні Терезам обіцяє сприятливий день для здійснення найсміливіших планів і намірів. Однак не слід приймати кардинальних рішень. Зірки сприяють творчій роботі. У другій половині дня можливі домашні клопоти. За гороскопом на 14 серпня 2016 Терезам головне - зберегти внутрішню рівновагу і відгородитися від спокус.

Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам прогнозує день перетворень, перешкод, ускладнень. Ваші справи можуть просуватися повільно, так як ви натрапите на нездоланні перешкоди. Виникнуть протиріччя між бажаним і можливим, що призведе до деякої дратівливості. Тому згідно з гороскопом на 14 серпня 2016 Скорпіони можуть відчувати зниження настрою і погіршення самопочуття.

 Стрілець

За гороскопом на сьогодні Стрільцям варто присвятити день проблем особистого життя і духовного розвитку. Увечері знайдіть час для відпочинку або улюбленого заняття. За гороскопом на 14 серпня 2016 у Стрільців сьогодні зростають успішність, комунікабельність, швидкість реакції.

Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам говорить, що день несе негативні тенденції і пройде досить напружено. Виниклі проблеми змусять шукати компроміс між бажаннями і боргом. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 14 серпня 2016 Козерогам варто уникати підвищеного тону в спілкуванні з людьми. Також не зайвим буде зробити роботу над помилками.

Водолій

У Водоліїв зодіаку на сьогодні день відзначений підвищеним дружелюбністю і чарівністю, які зроблять представників знака бажаними співрозмовниками для оточуючих. Також зодіаку на 14 Августа 2016 року для Водоліїв день відзначений гармонією в сімейних відносинах. Подружжя відчують черговий виток поновлення почуттів. Сприятливі спільні поїздки, подорожі.

 Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам каже, що ви будете перебувати в стані задумі, але до вечора це пройде. При цьому згідно з гороскопом на 14 серпня 2016 у Риб прокинеться небувала працездатність - використовуйте це на благо: наведіть порядок в квартирі, на робочому місці, допоможіть фізично своїм рідним.