Гороскоп на 22 жовтня 2016 року

Субота, 22 жовтня 2016, 00:00
Гороскоп на сьогодні 22 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 22 жовтня 2016 року

Овен

Не можна сидіти вдома. Йдіть «в люди» – на концерт, в театр, стадіон і відпочиньте там по повній програмі. Чим більше друзів будуть Вас оточувати, тим краще. Що стосується їжі і пиття, в ці дні можна дозволити собі трохи більше звичайного.

 Телець

Прекрасний день для будь бурхливої діяльності - від збирання до культурних заходів, від походу в гості до пересаджування кімнатних рослин. Головне правило суботи – не лінуватися.

 Близнюки

Близнюки можуть підвести підсумки недавніх подій. Якщо мова йде про першому етапі нового процесу, не варто надто суворо судити себе та інших, важливіше засвоїти стартові уроки, щоб згодом не повторювати помилок.

 Рак

У суботу день Раку обіцяє пройти під девізом: «Я сам!». Він буде відчувати в собі первісну, стихійну силу, а також впевненість, що переходить всі межі. Це не тільки дозволить Раку успішно справлятися з будь-якими завданнями, але і зробить його досить привабливим в очах протилежної статі.

 Лев

Перший вихідний день виявиться для Львова дуже непростим. Хтось із вашого оточення раптом виявиться дволиким, і гірке розчарування зіпсує вогненному знаку настрій. Більш того, доведеться перекроювати терміново і перевіряти все, що було зроблено. Адже в кожному колесі виявиться палиця...

 Діва

Милі сваряться – тільки тішаться. Добре ще, що предметом спору є не політичним, або соціальним, але цілком домашнім. У Вас з'явиться можливість разового додаткового заробітку, але доведеться пожертвувати часом, призначеним для інших справ. Ваша половина буде явно не в захваті.

 Ваги

Терезам потрібно загальна або ментальна перезавантаження. Це може стати єдиним вирішенням питання, якщо ви зайшли в глухий кут і не бачите подальшого прогресу. Важливо знайти щось, що допоможе змінити точку зору, зняти занепокоєння, підказати альтернативу.

Скорпіон

У суботу Скорпіону представляється прекрасна можливість завести багатообіцяюче знайомство з прицілом на далеку перспективу! Досить імовірно, що це знайомство виявиться романтичним, проте зірки гороскопу радять Скорпіону не нехтувати будь-якими іншими знайомствами – і дружніми, і діловими.

 Стрілець

У природи немає поганої погоди. Тільки чомусь сьогодні представники стихії Вогню ніяк не можуть з цієї самої погоду одягнутися. Якщо ви намотайте теплий шарф, обов'язково буде тепло, вийдете з дому без шапки – потрапите під крижаний вітер, забудете парасольку, неодмінно зустрінете сніг з дощем.

 Козеріг

Спочатку Ви, як зможете, будете чинити опір розвитку подій, але швидко смекнете, що і з такого варіанту можна також отримати користь. Вектор Ваших вольових зусиль переорієнтується в протилежну від первісної бік, і, можливо, дехто Вас буде засуджувати, але це Вас тільки надасть завзяття.

 Водолій

Водолії зіткнуться з невеликими труднощами в кінці шляху або процесу. «Каменем спотикання» може виявитися побутової, службовий, медичний чи інше питання, не вирішивши що буде важко рухатися далі.

 Риби

Сильне, але нестійке біополе породжує яскраві фантазії і часто робить вас дуже чутливим до біополям оточуючих. А це - початок справжньої екстрасенсорики.