Гороскоп на 23 жовтня 2016 року

Неділя, 23 жовтня 2016, 00:06
Гороскоп на сьогодні 23 жовтня 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 23 жовтня 2016 року

Овен

Нудьгувати Овнам сьогодні точно не доведеться. Все змішається в будинку вогняного знаку. Розставання і побачення, скандали і перемир'я, ох, та й взагалі, про цю неділю можна цілу книжку написати, тому що ви проживете ціле життя за один день. Потім буде що згадати!

Телець

У неділю Тельцю випадає рідкісна можливість зайнятися щасливим байдикуванням! Події цього дня сміливо можна пустити на самоплив.

Близнюки

Близнюкам зірки радять зробити акцент на «світського» життя і її атрибути. Не варто відмовлятися від запрошення на цікаве публічний захід, від перспективи відвідати нові місця.

Рак

У неділю зірки рекомендують Ракам простежити за своїм харчуванням. Наприклад, почати ранок не з булочок, а з каші. І відмовитися від різних сушених риб, кальмарів, чіпсів та консервації.

Лев

Якщо вчора Лев затіяв якусь велику справу по будинку, то в неділю по інерції воно буде просуватися на диво легко, без сучка і задирки. А от все інше у Лева буде валитися з рук.

Діва

Дівам не варто виходити за рамки домашніх традицій, фінансових можливостей, що склалися сценаріїв у любовному житті або в творчому середовищі. На щастя, ці межі достатньо широкі і, по суті, не пов'язують вас заборонами, а лише закликають до здорового глузду.

Ваги

Неділя – винятковий час для того, щоб серйозно подумати, все зважити і розставити пріоритети. Скасуйте всі зустрічі, побудьте наодинці з собою, задайте собі питання і відповідайте на них максимально чесно.

Скорпіон

У неділю у Скорпіона день обіцяє пройти згідно відомого девізу: «Все або нічого». І невідомо, що з цього краще. Якщо Скорпіон піддасться спокусі подовше поспати і взагалі нічого не робити, то день пройде хоч і без великих досягнень, але зате спокійно.

Стрілець

У Стрільців особисті або колективні цінності можуть увійти в суперечність з сімейними, плани на майбутнє – з питаннями виживання, безпеки, постачання необхідним. Може вимагати зусиль врегулювання інтересів, баланс особистої і загальної вигоди, перерозподіл благ і ресурсів.

Козеріг

Не варто переоцінювати свої можливості і вдавати з себе надлюдини. Якщо втомилися – відпочиньте, а не здійснюйте черговий запланований подвиг. Все одно ніхто цього не оцінить. Краще пожалійте себе і подумайте знову ж таки про себе, коханого.

Водолій

У неділю Водолія практично у всьому може супроводжувати почуття невдоволення. Самі звичайні, повсякденні справи будуть просуватися з труднощами і пробуксовками, що оптимізмом наповнювати Водолія явно не буде.

Риби

Для Риб можуть бути зведені в одне ціле задоволення і обов'язки, свято і рутина, свобода і дисципліна. Ситуація вимагає дотримуватися розкладу, інструкцій, етикету, естетичним канонам чи інших правил, недотримання яких зведе нанівець усі зусилля та сподівання.