Гороскоп на 28 листопада 2016 року

Понеділок, 28 листопада 2016, 00:10
Гороскоп на сьогодні 28 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 листопада 2016 року

Овен

Можливо, вам доведеться вдатися до хитрощів, щоб піти від відповідальності за свої промахи. Але це лише тимчасово. Напруга буде зростати, і рано чи пізно вам доведеться відповідати за рахунками, тому ваша маленька брехня може тільки погіршити ситуацію.

Телець

Сьогодні вас то і справа будуть відволікати домашні турботи — не тільки поточні, але і ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися ви не в силах, вам доведеться розставляти пріоритети, на ходу розв'язуючи, яке справ важливіше і хто з оточуючих потребує допомоги.

Близнюки

Сьогодні ви здатні все у своєму житті акуратно розкласти по поличках. Спонтанність гарна не завжди, найчастіше запорука успіху — це план, що враховує найдрібніші деталі.

Рак

Не бійтеся нових обов'язків, використовуйте будь-яку можливість для того, щоб випробувати свої сили і показати себе з кращого боку. Цей день потрібно використовувати для складання планів на найближчий час, з цього постарайтеся обдумати важливі питання. Багато сьогоднішні ідеї вам вдасться в подальшому втілити в життя. Звичайно, якщо вони реальні.

Лев

Сьогодні можливі доленосні зустрічі і знайомства. Можливо, ви зустрінете свою долю, або отримаєте пропозицію, яка переверне все ваше життя. Романтичні зустрічі сьогодні будуть незабутніми. Насолоджуйтесь тим, що відбувається і не намагайтеся поки загнати ваші відносини в рамках шлюбу.

Діва

Сьогодні вам можуть надійти пропозиції, прийнявши які ви зміните своє життя дуже значно. Вони можуть бути пов'язані з переїздом, зміною сфери діяльності, фінансовими успіхами і взагалі початком «нового життя» у всіх її проявах. Дуже важливо не діяти під впливом моменту. Якщо рішення все-таки прийняте — втілюйте його в життя.

Ваги

Чудовий день, особливо для тих, хто заробляє головою, а не руками. Ваша наполегливість і вміння використовувати потрібні докази сьогодні допоможе вам спрацювати на перспективу. Відбудеться закладка майбутніх якісних змін, пов'язаних із соціальним становищем.

Скорпіон

Сьогодні в спілкуванні з оточуючими ви будете вперто стояти на своєму. У поєднанні з підвищеною образливістю і емоційністю, до яких схиляє цей день, не дивно, якщо ви станете джерелом запеклих конфліктів. Зірки радять тримати свою дорогоцінну «єдино правильну» думку при собі, а якщо все-таки висловили — бути готовими піти на компроміс і навіть вибачитися.

Стрілець

Сьогодні будь-яка дрібниця в ваших очах здатна прийняти розміри слона. З - за цього вам буде важко розставити пріоритети, визначившись, які справи треба робити в першу чергу, а які можна відкласти на потім. Все буде здаватися вам однаково важливим. В результаті ж ви будете хапатися одразу за все і так нічого і не встигнете. Щоб день не пройшов до безглуздої гонці, згадайте про дисципліну. Трохи дисципліни у думках і справах вам не зашкодить.

Козеріг

Можливо, сьогодні ситуація вверить вашим турботам групу людей або ж ви самі візьмете на себе відповідальність за якусь громадську справу. З будь-яким подібного роду заходом ви легко впораєтеся, адже ви будете сповнені енергії і будете чітко бачити мету.

Водолій

Сьогодні образа від того, як з вами колись надійшли, почуття власної правоти і бажання цю правоту довести — подібні думки можуть попсувати вам нерви. Втім, незважаючи на ваш бойовий настрій, вам краще не вплутуватися в суперечки про те, хто правий, хто винен.

Риби

Сьогодні ви здатні то і справа дратуватися по дрібницях. Саме по дрібницях великі проблеми ви зумієте зустріти стоїчно. Що ж стосується невеликих накладок, то тут ви здатні дати волю почуттям. Так що краще зануритися у вирішення серйозних питань. Причому бажано тих, які йому під силу вирішити поодинці.