Гороскоп на 9 березня 2017 року

Четвер, 9 березня 2017, 00:21
Гороскоп на 9 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 9 березня 2017 року

Гороскоп Овен. День підходить для реалізації найсміливіших ідей. Дехто буде критикувати вас за зайву тягу до експериментів, але Овнів це навряд чи збентежить: визначившись з тим, чого саме хочуть, представники знаку неодмінно це отримають.

Гороскоп Телець. Ініціатива в діалозі буде частіше належати другій стороні, а не вам. У подружніх стосунках предметом суперечок може стати стиль інтимних контактів. Не забувайте, що в цей час співрозмовники чекають від вас готовність піти на компроміс і будуть засмучені будь-яким натяком на неадекватність вашої реакції.

Гороскоп Близнюки. Все, що було потрібно Близнюкам раніше - це тиша в рідних стінах, розуміння близьких. Зараз їм потрібно терміново змінити платівку, прийшов час вирушити назустріч нового і незвіданого. Близнюки хвилюються і їх серце б'ється частіше. І нічого дивного в цьому немає, але зараз найголовніше - зустріти того, хто допоможе їм у мандрах і пошуках себе.

Гороскоп Рак. Святкова атмосфера цього дня буде зіпсована величезною кількістю справ, з якими вам належить справитися. З іншого боку, ввечері ви будете приємно здивовані тим, скільки всього встигли, і зможете пишатися своїми досягненнями. Добре складаються стосунки з оточуючими.

Гороскоп Лев. Леви відрізняються своєю терплячістю, і лояльність їх безмежна. По відношенню до своїх друзів вони досить терпимі. Навіть незнайомі люди в транспорті не можуть вивести їх з себе. І ось 9 березня продемонструвати ця риса дуже важливо, так як саме від Вашої терпимості залежить багато. Тут можна говорити як про особисте життя, так і про бізнес.

Гороскоп Діва. Дів очікують фінансові втрати; багатьом представникам знака доведеться розлучитися з дуже значними сумами. В інших же відносинах день дуже хороший. Він, зокрема, дозволить Дівам реалізувати давні плани особистого характеру, порадувати близьких, приємно провести час з друзями.

Гороскоп Терези. Буде багато клопоту і метушні; не розраховуйте на те, що день вдасться провести спокійно. Можна приймати гостей або наносити візити друзям - в обох випадках спілкування буде надзвичайно приємним.

Гороскоп Скорпіон. Ваш партнер майже напевно відчуває себе більш сильною людиною, ніж ви, тому не соромтеся просити його про підтримку в будь-яких сферах свого життя. Ваші відносини продовжують розвиватися і міцніти.

Гороскоп Стрілець. Бездумне рішення Стрільців призведе їх до бездумного вчинку, який в свою чергу подарує безмежну радість. Прогулянка на свіжому повітрі - то, що доктор прописав. На сьогодні Стрільцям не варто забувати про старому прислів'ї «Сім разів відміряй, один раз відріж», інакше вони можуть щось сильно зіпсувати.

Гороскоп Козеріг. Козероги з оптимізмом дивляться в майбутнє. Цей день як не можна краще підходить для того, щоб будувати плани і починати готуватися до їх здійснення. Ви помітите багато цікавих можливостей, використання яких стане вашим перевагою в боротьбі з конкурентами.

Гороскоп Водолій. Цей день пов'язаний з грошовими надходженнями, які дуже порадують Водоліїв. Представники знаку можуть дозволити собі якісь давно заплановані радості і покупки, не виникає необхідності в надмірній економії, строгому обмеженні витрат.

Гороскоп Риби. У вас буде багато справ, кожне з яких вимагає не тільки уваги і серйозного ставлення, але й спритності, винахідливості, готовності піти на ризик. Багато починання цього дня будуть вдалими, але не варто думати, що досягти успіху буде легко.