Гороскоп на 30 квітня 2017 року

Неділя, 30 квітня 2017, 10:13
Гороскоп на сьогодні 30 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам доведеться знайти час для домашніх справ і спілкування з близькими людьми. У число останніх можуть потрапити не тільки родичі, але і старі друзі, від яких ні секретів. Роз'їзди і контакти можуть бути пов'язані з побутовими потребами, допомогою батькам. Актуально переселення в заміський будинок, облаштування літніх приміщень та прилеглої території. Варто врегулювати інтереси, інакше навіть благі наміри можуть призвести до непорозумінь, не виключені розбіжності з партнером по шлюбу і його (її) батьками.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців на першому місці можуть виявитися сімейні події чи новини у близькому колі. Оновлення, актуальні особисто для вас, можуть торкнутися і домашнього життя, можна використовувати ці добу для привнесення в старий звичний уклад нових елементів. Можливий особливий інтерес до споріднених візитів, шашликів у дружній компанії, пікніків з сусідами та іншим подібним заходам. Не виключено, що саме ви будете в них центральною фігурою, наприклад, головним організатором, постачальником або «шеф-кухарем».

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків події змусять проявити інтерес до покупок, господарству, сім'ї. Родинні узи можуть конфліктувати з потребою в незалежності. Бажання облаштуватися «по-домашньому» проявиться і в інших областях, наприклад, у спілкуванні з друзями. День може приготувати сюрприз, змусити зробити щось незвичайне. Можливі додаткові витрати, непередбачені витрати в ході спонтанного шопінгу, цікаві кулінарні експерименти. Не виключено особливий інтерес до напоїв, від молока і соків-фреш до алкоголю.

Рак (22.06 - 23.07)

У Раків є привід для гарного настрою. Душевний підйом буде відмінним джерелом енергії, допоможе заповнити дефіцит фізичних сил або компенсувати несвободу. Це прекрасний день для творчості і будь-яких занять, що потребують вкладення душевної енергії. Потужний відгук викличуть сімейні події, духовні цінності, музика. Неконтрольований або недостатньо задіяний потік емоцій сьогодні загрожує зайвої сентиментальністю, экзальтированностью, ви можете «затопити» близьких своєю любов'ю і турботою.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів день схиляє до широких жестів. Це підходящий момент для благодійності, для турботи про ваших друзів і близьких. Більшість Львів діятиме з щирих мотивів, але не виключено спокуса зробити деякі вчинки напоказ. Зірки попереджають, що надлишок емоцій може вести до порушення дистанції, підвищує ризик сказати зайве в пориві відвертості. Якщо ви не налаштовані впускати у своє життя сторонніх людей, не варто перетворювати нейтральні або дружні відносини «споріднені».

Діва (24.08 - 23.09)

Дів ці добу обдарують надією або іншими позитивними емоціями. Це вдалий момент для примирення в ім'я загальних інтересів, як «високих», так і цілком земних, практичних. У той же час, зопалу можна сказати про те, про що варто було б промовчати – наприклад, про підготовку сюрприз. Почуття можуть сперечатися з логікою, можлива схильність фантазувати, перебільшувати, ідеалізувати минуле або майбутнє. Не виключена надмірна щедрість, особливо по відношенню до друзів, близької рідні або об'єкту кохання.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваг день зробить більш цілеспрямованими, але й більш вразливими, чутливими. Можлива підвищена сприйнятливість до критики, особливо з боку партнера, друзів, близьких. Ви можете ставити собі занадто глобальні цілі, приймати те, що відбувається занадто близько до серця. Сьогодні актуальна тема протекції або гостинності. Багато Ваги будуть схильні самі виступати в ролі господарів і покровителів. Якщо ви не в кращому становищі, то можете потребувати притулок, підтримки сім'ї або впливової особи.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день обіцяє душевний підйом, обіцяє моральну, юридичну, фінансову чи іншу підтримку. Вас цікавить людина може проявити свої найкращі якості, що зміцнить партнерство, створить грунт для взаємної довіри. Можуть отримати додаткову їжу мрії про далекі мандри, навчання, розширення бізнесу. Багато надії виправдані, але, щоб вони стали реальністю, доведеться почекати ще трохи. Не варто стримувати свої фантазії, але немає необхідності завчасно про них розповідати.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні схильні ставитися до чого емоційно. Об'єктом теплих почуттів може виявитися не тільки сім'я та найближче оточення. Багато Стрільці будуть вболівати за однодумців, співвітчизників, або за колективний проект, в який вклали душу. Можливо прагнення зробити щось для тварин, дикої природи. У домашній обстановці і близьких стосунках з'явиться більше гармонії, якщо утриматися від різких критичних висловлювань, проявити більше емпатії, співчуття, мовчазною турботи.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів ситуації дня провокують на підвищену вразливість, небайдужість. Ймовірна загострена реакція на події будинку або на батьківщині. У відносинах велику роль зіграє ідейна єдність, або, навпаки, дисонанс переконань. Потужний відгук, аж до точного емоційного резонансу і моментів телепатії, можливий з тими, хто вам цікавий і близький. Чужі сентименти здатні викликати у вас роздратування, але причина може критися не чиєїсь нестриманості, а в тому, що вас зачепили «за живе».

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям краще не будувати на цей день детальні плани: логіка сьогодні може виявитися безсилою, зате виявляться несподівано вдалими і доречними вчинки, вчинені інтуїтивно, «за покликом душі». Зроблені вами розрахунки може втрутитися емоційна або побутова складова. Можливо, вам доведеться врахувати сімейну ситуацію, взяти до уваги житлові умови, думка батьків, будь-які традиції і звичаї. Додаткові клопоти можуть з'явитися в зв'язку з потребами ваших улюблених домашніх вихованців.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб день позитивний, емоційно наповнений. Можлива схильність до перебільшень, надмірною фантазіям, але в цілому чуття не підведе: надії виявляться виправданими, передчуття вірними. Багато Риби поринуть у світ любові, мистецтва або ілюзій, забувши про реальність. Не найкращий момент для господарських клопотів, ділових операцій, високих фізичних навантажень. Не варто відмовляти собі в доступному комфорті, наприклад, смачної їжі, а також у тому, що дарує натхнення, наприклад, в красивому видовище.