Гороскоп на 5 січня 2017 року

П'ятниця, 5 січня 2018, 11:46
Гороскоп на сьогодні, 5 січня 2018 для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 5 січня 2017 року

Овен (21 березня – 20 квітня)

У Овна може прокинутися талант робити слона з будь пролітає повз повз мухи. Протягом дня у нього раз за разом будуть викликати роздратування всілякі дрібниці. Якщо не хочете уславитися занудою і придирой, намагайтеся поменше звертати уваги на негатив і недоліки оточуючих. Зате в Овна чудово будуть виходити будь-які справи, що вимагають скрупульозність і уїдливість. Ось на них і треба витратити день!

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тільця може нестримно потягнути у великі галасливі компанії, щоб хоч на мить опинитися в центрі уваги. Ну, якщо і не бути, то хоча б помріяти і пофантазувати на цю тему. Нічого поганого в цьому немає, однак постарайтеся не занадто заноситися, щоб не викликати шпильок на свою адресу. Тим більше що на насмішки і шпильки Телець буде реагувати подвійно гостро.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки постійно будуть відволікатися на домашні справи і турботи. Ну і добре. Саме час зайнятися будинком та облаштуванням побуту, а все інше сміливо можна відкласти на потім. Все одно ніяких грандіозних проривів і результатів цей день не обіцяє. Ось тільки не варто надавати великого значення дрібницям і невеликим неприємностей, інакше Близнюки ризикують зациклитися на них на кілька днів.

Рак (22 червня – 23 липня)

День у Раку буде буквально переповнений непорозуміннями, і причиною цьому стане непослідовність самого Раку. В цей день йому не захочеться свідомо порушувати правила, просто його справу будуть відволікати різноманітні дрібниці. Те, на що в інший день Рак не звернув би уваги, може несподівано захопити його, тим самим порушивши всі його плани на день.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У Лева прокинеться особливе чуття на все прекрасне – перш за все, на гроші. Ймовірність знайти якщо і не скарб, то яку-небудь стару заначку дуже висока. Ну і щодо заробітку день обіцяє порадувати Лева приємними сюрпризами. Можна, наприклад, натякнути начальнику про надбавку до зарплати – він сприйме це прихильно. А от щодо переїдання Леву треба бути обережніше, інакше він ризикує завдати своїй фігурі важкий удар.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Межа між «треба» і «хочу» стане для Діви зовсім вже хиткою. Їй захочеться дати волю собі і своїм почуттям. Однак йдучи на поводу у бажань і емоцій, Діві не варто чекати від оточуючих схвалення своїх дій – у них погляд на ці речі може виявитися зовсім не в її користь.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З самого ранку Терези перебуватимуть у споглядальному настрої. З усіх моделей поведінки самим логічним для них здасться непротивлення обставинами. При цьому Ваги будуть незвичайно тонко відчувати перспективні тенденції, і цілком могли б використати це своє чуття з користю. Ось тільки чомусь їм не захочеться втручатися в ці процеси і брати в них участь. Іншими словами, знання того, як домогтися успіху, буде мирно уживатися в Вагах з повним небажанням діяти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навіть якщо ви не творча людина, зробіть виняток. Зірки в цей день максимально посилюють у Скорпіона його творчий потенціал. Цей день дуже гарний для того, щоб якщо і не створити якийсь шедевр, то хоча б просто присвятити час мистецтву. Але не тільки. День також обіцяє Скорпіону багато можливостей для спілкування з цікавими людьми на цікаві теми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

В голову Стрільця прийдуть цікаві ідеї, які можуть сприятливо позначитися на його кар'єрі, так і на життя взагалі. А може бути, замість корисної ідеї зав'яжеться якесь не менш корисне знайомство. Воно буде романтичним навряд чи, а ось в матеріальному сенсі виявиться перспективним. У будь-якому випадку, Стрільцю дуже не завадить тримати ніс за вітром – може запахнути грошима!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки обіцяють надати Козерогові можливості для нових цікавих зустрічей і знайомств. Не дивно, якщо одне з цих знайомств виявиться романтичним. Правда, чекати від нього серйозного продовження навряд чи варто. В іншому ж день для Козерога обіцяє пройти насичено і цікаво. Ну, а щоб опинитися в потрібний час у потрібному місці, покладайтеся на свою інтуїцію – вона буде у вас на висоті!

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Головною силою Водолія стануть його слабкості. І ще якоюсь силою! Користуючись цими слабкостями, Водолій буде буквально тероризувати оточуючих. А його вміння домагатися свого будь-якими шляхами досягне апогею. Самому ж Йому при цьому буде здаватися, що нічого незвичайного в його поведінці немає, а грати на почуттях оточуючих – справа цілком природне. Так і домашнім тираном стати недовго!

Риби (20 лютого – 20 березня)

Протягом дня настрій Риб буде постійно змінюватися. Веселий настрій може змінитися несподівано набежавшей хмаркою, проте вже через кілька хвилин з-за хмар знову вигляне сонце. Одним словом, надавати емоціям Риб у цей день велике значення не варто. Важливі справи Рибам теж краще відкласти. Або передоручити їх, чий настрій буде менш примхливим.